Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum

Δεν είμαι κάτοχος iPhone ή iPad (παρακολουθώ όμως αρκετά την Apple) και η ερώτηση είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική.

Τις τελευταίες 2-3 μέρες έχει πέσει "μπροστά" μου στο reddit το παρακάτω video.

Δυστυχώς τον συγκεκριμένο τύπο αν και τον έχω δει πολλές φορές δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα video του. Δεν ξέρω τι φταίει, είναι τα αγγλικά του δύσκολα για μένα ή το ύφος του. Το ζουμί πάντως λογικά είναιι ότι πλέον υπάρχει τρόπος για αφαίρεση του iCloud με κάποιο exploit και η Apple αδιαφορεί.

Τι συμβαίνει τελικά? Κάποιος που είναι πιο familiar με το θέμα ας κάνει μια ενημέρωση...

Δημοσ.
12 minutes ago, Dinos1973 said:

Οσο και να προσπαθεις δεν υπαρχει τροπος!!!!!

Φίλε μου καταλαβαίνεις ότι αν ήθελα μια απάντηση από ένα fanboy που είναι σίγουρος ότι η αγαπημένη του εταιρεία είναι η καλύτερη και δεν κάνει λάθη, δεν θα έκανα αυτή την ερώτηση. Επίσης ότι κάθε post αυτου του είδους αντιμετωπίζεται αυτός που κάνει την ερώτηση ως κλέφτης iPhone που θέλει να το ξεκλειδώσει και να το σπρώξει στην αγορά με ξεπερνάει. Λες και αν ήθελα να ξεκλειδώσω iPhone, το insomnia θα ήταν το πρώτο μέρος που θα μου έρχοταν στο μυαλό. Ο άλλος δηλαδή με 2 μύρια subs λέει ότι να ναι?

Δημοσ.

Ετσι ακριβως, λεει οτι να ναι! και βεβαια ο σκοπος του ειναι να εχουν views τα video του. Τωρα γιατι ξαχνεις iCloud unlock εσυ ξερεις......

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, BillT είπε

Ο άλλος δηλαδή με 2 μύρια subs λέει ότι να ναι?

Δεν παρακολουθώ τα βιντεάκια του, αλλά με μία γρήγορη αναζήτηση στο ίδιο reddit που βρήκες το βίντεο, βλέπω ότι οι περισσότεροι που τον γνωρίζουν ή τον παρακολουθούσαν πιο παλιά, λένε ότι είναι όντως ότι να ναι. 

12 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Ετσι ακριβως, λεει οτι να ναι! και βεβαια ο σκοπος του ειναι να εχουν views τα video του. Τωρα γιατι ξαχνεις iCloud unlock εσυ ξερεις......

Θα συμφωνήσω για τα views.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το κινητο ειναι σε lost mode και ο κατοχος το ψαχνει[πχ λεει καλεσε με εκει],με 60-70 ευρω εχει ξεκλειδωσει

Μετα απο αυτο υπαρχουν αλλες εταιρειες τετοιες που αναλογως την μαρκα δινουν τιμη ακομα και να εχει γινει reset η συσκευη[restore] το οπποιο ανοιγει ενα παραθυρο μια φορα καθε μερα για μιση ωρα και περνανε τα ιμει εκεινη την ωρα ..Λογικα αυτες οι εταιρειες εχουν ατομα μεσα σττην apple και μπορουν σε ενα κενο παραθυρο να το σπρωξουν για ξεκλειδωμα ,φυσικα με το αναλογο αντιτιμο

Απλα για να καταλαβεις τι λεει ο μαστορας απο πανω ,που η αληθεια ειναι οτι ειναι τελειως ενανττιον της apple ..Λες και τα samsung -xiaomi huawei κτλ που ξεκλειδωνουν με ενα τεστ ποιντ η ενα απλο button press ,ειναι φοβερα και εχουν τελειες προστασιες

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, BillT said:

Καλησπέρα στο forum

Δεν είμαι κάτοχος iPhone ή iPad (παρακολουθώ όμως αρκετά την Apple) και η ερώτηση είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική.

Τις τελευταίες 2-3 μέρες έχει πέσει "μπροστά" μου στο reddit το παρακάτω video.

Δυστυχώς τον συγκεκριμένο τύπο αν και τον έχω δει πολλές φορές δεν μπορώ να παρακολουθήσω τα video του. Δεν ξέρω τι φταίει, είναι τα αγγλικά του δύσκολα για μένα ή το ύφος του. Το ζουμί πάντως λογικά είναιι ότι πλέον υπάρχει τρόπος για αφαίρεση του iCloud με κάποιο exploit και η Apple αδιαφορεί.

Τι συμβαίνει τελικά? Κάποιος που είναι πιο familiar με το θέμα ας κάνει μια ενημέρωση...

Γίνεται ξεκλείδωμα και δεν γίνεται με exploit. Το κόστος του είναι ασύμφορο όμως για ξεκλείδωμα μίας συσκευής. Λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου γνωρίζω υπηρεσίες τέτοιες. Δεν τις χρησιμοποιήσαμε ποτέ.

1 hour ago, SOCRATIS1000 said:

Απλα για να καταλαβεις τι λεει ο μαστορας απο πανω ,που η αληθεια ειναι οτι ειναι τελειως ενανττιον της apple ..Λες και τα samsung -xiaomi huawei κτλ που ξεκλειδωνουν με ενα τεστ ποιντ η ενα απλο button press ,ειναι φοβερα και εχουν τελειες προστασιες

Αυτό είναι 50-50, γιατί τα android τηλέφωνα ξεκλειδώνουν όλα με την ίδια φιλοσοφία, τα security patches των κατασκευαστών είναι το πολύ το 20% της συνολικής προστασίας.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, SOCRATIS1000 said:

Αν το κινητο ειναι σε lost mode και ο κατοχος το ψαχνει[πχ λεει καλεσε με εκει],με 60-70 ευρω εχει ξεκλειδωσει

Μετα απο αυτο υπαρχουν αλλες εταιρειες τετοιες που αναλογως την μαρκα δινουν τιμη ακομα και να εχει γινει reset η συσκευη[restore] το οπποιο ανοιγει ενα παραθυρο μια φορα καθε μερα για μιση ωρα και περνανε τα ιμει εκεινη την ωρα ..Λογικα αυτες οι εταιρειες εχουν ατομα μεσα σττην apple και μπορουν σε ενα κενο παραθυρο να το σπρωξουν για ξεκλειδωμα ,φυσικα με το αναλογο αντιτιμο

Τώρα μάλιστα. Αυτό είναι το πνεύμα της απάντησης που ζητούσα.

Αν ξέρεις και αν θέλεις να συνεχίσεις την κουβέντα θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Ουσιαστικά αυτό που λες είναι ότι όταν μια συσκευή είναι σε lost mode είναι πιο εύκολο να ξεκλειδωθεί? Τι αλλάζει τεχνικά στη διαδικασία για τους "επιτήδειους"? Για τους νόμιμους ιδιοκτήτες τι είναι προτιμότερο? να αφήσουν τη συσκευή σε lost mode με την ελπίδα να την εντοπίσουν και να την ξαναπάρουν στα χέρια τους ή να κάνουν restore να "ξεχάσουν" μια για πάντα τη συσκευή και απλά να έχουν τη σιγουριά ότι τα δεδομένα τους είναι ασφαλή?  (το ρωτάω με αφορμή τη δεύτερη φορά που είδα link για το παραπάνω video, που κάποιος έχασε ένα ipad στη Βιέννη και σήμερα το εντόπισε στο New Jersey. 

Να τονίσω εδώ ότι και γώ δεν είμαι φίλος της Apple, άσχετα ότι έχω ένα Mac Mini γιατί ήθελα πολύ να δοκιμάσω και τα M Socs αλλά και το Mac OS, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να "σπάσει" το iCloud lock....

Δημοσ.
21 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

19 ώρες πριν, dkmaster είπε

Γίνεται ξεκλείδωμα και δεν γίνεται με exploit. Το κόστος του είναι ασύμφορο όμως για ξεκλείδωμα μίας συσκευής. Λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου γνωρίζω υπηρεσίες τέτοιες. Δεν τις χρησιμοποιήσαμε ποτέ.

Δώστε περισσότερα data. Τέτοιες εταιρίες υπάρχουν πολλές, αλλά οι περισσότερες είναι scam 

Δημοσ.
1 hour ago, M A T R I X said:

Δώστε περισσότερα data. Τέτοιες εταιρίες υπάρχουν πολλές, αλλά οι περισσότερες είναι scam 

Για ευνόητους λόγους εγώ δεν μπορώ να δώσω πολλά στοιχεία. Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες μπορούν ν' ακολουθήσουν τις διαδικασίες της Apple. Το μόνο που μπορώ να πω είναι όπως είπε και ο @SOCRATIS1000 ότι υπάρχει πρόσβαση στους servers. Παλαιότερα ήταν σε πρώτο επίπεδο, τώρα είναι σίγουρα στο 2ο. Επίσης, οι τιμές που γνωρίζω είναι τριψήφιες.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Λες και τα samsung....που ξεκλειδωνουν με ενα τεστ ποιντ η ενα απλο button press ,ειναι φοβερα και εχουν τελειες προστασιες

ουφ, δεν ισχυει καθολου αυτο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...