L-Griever Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τις εφαρμογές. Για παράδειγμα θέλω να κατεβάσω την εφαρμογή Skroutz και μου βγάζει σφάλμα ότι δεν είναι διαθέσιμο. Χρησιμοποιώ το Samsung Galaxy A54. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Παλιότερα στο S7 μπορούσα ενώ και εκεί πλέον λέει ότι δεν υπάρχει Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι και κάποιος άλλος που έχει το ίδιο ακριβώς κινητό σε εκείνον το εμφανίζει κανονικά ενώ σε μένα όχι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει επειδή πήρα το κινητό που είναι υποτίθεται από άλλη χώρα και αυτομάτως να το μπλοκάρει ή παίζει τίποτα επειδή είχα βάλει καινούριο gmail; Ευχαριστώ πολύ για όσους βοηθήσουν...
koutsis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, L-Griever said: Καλημέρα. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με τις εφαρμογές. Για παράδειγμα θέλω να κατεβάσω την εφαρμογή Skroutz και μου βγάζει σφάλμα ότι δεν είναι διαθέσιμο. Χρησιμοποιώ το Samsung Galaxy A54. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; Παλιότερα στο S7 μπορούσα ενώ και εκεί πλέον λέει ότι δεν υπάρχει Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι και κάποιος άλλος που έχει το ίδιο ακριβώς κινητό σε εκείνον το εμφανίζει κανονικά ενώ σε μένα όχι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει επειδή πήρα το κινητό που είναι υποτίθεται από άλλη χώρα και αυτομάτως να το μπλοκάρει ή παίζει τίποτα επειδή είχα βάλει καινούριο gmail; Ευχαριστώ πολύ για όσους βοηθήσουν... Στο λογαριασμο σου google στο store ποιά χώρα έχεις δηλώσει? Μάλλον από εκει δημιουργείται το πρόβλημα.
L-Griever Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, koutsis είπε Στο λογαριασμο σου google στο store ποιά χώρα έχεις δηλώσει? Μάλλον από εκει δημιουργείται το πρόβλημα. Χμ πήγα στο google play account όπου έχει μέσα στις χώρες και δεν με αφήνει να επιλέξω μιας και είναι γκρι και βγάζει error. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα επιλέξει Ελλάδα όταν έφτιαξα gmail. Θα χρειαστεί να φτιάξω άλλο πάλι; Γιατί είναι καινούριο το email που έκανα... Δεν ξέρω τι γίνεται..
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Για πιο λόγο έκανες καινούργιο Google λογαριασμό; Πρώτη φορά σε android ;
L-Griever Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, chios είπε Για πιο λόγο έκανες καινούργιο Google λογαριασμό; Πρώτη φορά σε android ; Είχα κάνει καινούριο γιατί το παλιό δεν το χρησιμοποιούσα και το ξέχασα και όχι δεν είναι η πρώτη φορά μου οπότε η ερώτηση που έκανες δεν βοηθάει...
chios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέσα από τις ρυθμίσεις του play store αναφέρει σε πια χώρα είναι, εσένα τι γράφει.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Mήπως μπαίνεις με VPN? Πάντως εγω απο Αγγλία με google one vpn και ΗΒ λογαριασμό google βλέπω την εφαρμογή skroutz.gr Eφαρμογή που όντως δεν μπορώ να περάσω όπως της vodafone.gr γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμη για το gplay της περιοχής μου.
L-Griever Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, chios είπε Μέσα από τις ρυθμίσεις του play store αναφέρει σε πια χώρα είναι, εσένα τι γράφει. Όπως είχα αναφέρει και πριν... Δεν γράφει τίποτα παρά μόνο switch to Greece Play store κάτι σε γκρι γράμματα και μου βγάζει error αν πάω να κάνω add payment. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Mήπως μπαίνεις με VPN? Πάντως εγω απο Αγγλία με google one vpn και ΗΒ λογαριασμό google βλέπω την εφαρμογή skroutz.gr Eφαρμογή που όντως δεν μπορώ να περάσω όπως της vodafone.gr γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμη για το gplay της περιοχής μου. Όχι δεν χρησιμοποιώ.. Δεν ξέρω γιατί μου το κάνει αυτό... Άρα σε σένα η vodafone το κάνει ενώ σε εμένα η Skroutz.. ότι να'ναι...
RazielKvlt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Ούτε σε εμένα υπάρχει το Σκρουτζ στο app store.Μου λέει δεν είναι διαθέσιμη.
aces Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Φαινεται κανονικά. Δοκιμασε Ρυθμισεις να δεις αν αλλαξε καταλαθος η χωρα για το ID που ειναι συνδεδεμενο εκτος αν κανετε εισοδο απο vpn κ το μπλοκαρει αυτοματα. Το σφαλμα ""δεν ειναι διαθεσιμη"" συνηθως το βγαζει επειδη βλεπει αλλη χωρα. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από aces
RazielKvlt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, aces είπε Φαινεται κανονικά. Δοκιμασε Ρυθμισεις να δεις αν αλλαξε καταλαθος η χωρα για το ID που ειναι συνδεδεμενο εκτος αν κανετε εισοδο απο vpn κ το μπλοκαρει αυτοματα. Το σφαλμα ""δεν ειναι διαθεσιμη"" συνηθως το βγαζει επειδη βλεπει αλλη χωρα. Έχω την εντύπωση ότι έχει σχέση με την επιβεβαίωση ηλικίας γιατί μου είχε βγάλει στο παρελθόν για κάποια άλλη εφαρμογή ένα μήνυμα.Νομίζω όταν είχα δοκιμάσει να ενεργοποιήσω κάτι που είχε σχέση με τα παιχνίδια.Για εξαργύρωση πόντων αν θυμάμαι καλά.Και δεν είχα μπει στη διαδικασία και το άφησα έτσι. 1
aces Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Έχω την εντύπωση ότι έχει σχέση με την επιβεβαίωση ηλικίας γιατί μου είχε βγάλει στο παρελθόν για κάποια άλλη εφαρμογή ένα μήνυμα.Νομίζω όταν είχα δοκιμάσει να ενεργοποιήσω κάτι που είχε σχέση με τα παιχνίδια.Για εξαργύρωση πόντων αν θυμάμαι καλά.Και δεν είχα μπει στη διαδικασία και το άφησα έτσι. Αν και λιγο παραξενο μπορει. Στο iOS καπου εχει ενα πεδιο που συμπληρωνεις την ημ/νια/ηλικία μεσα απο τις ρυθμισεις στο app store. Για check & εδω https://www.guidingtech.com/how-to-fix-account-not-in-this-store-error-on-iphone/ Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από aces
RazielKvlt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, aces είπε Αν και λιγο παραξενο μπορει. Στο iOS καπου εχει ενα πεδιο που συμπληρωνεις την ημ/νια/ηλικία μεσα απο τις ρυθμισεις στο app store. Για check & εδω https://www.guidingtech.com/how-to-fix-account-not-in-this-store-error-on-iphone/ Δεν άλλαξε κάτι.Αλλά μπήκα με διαφορετικό λογαριασμό και υπάρχει κανονικά η επιλογή για εγκατάσταση του Σκρουτζ.Και όταν επιλέγω να ενεργοποιήσω τη συλλογή πόντων κάθε φορά που αγοράζω κάτι δε μου ζητάει επιβεβαίωση ηλικίας.Άρα το πρόβλημα είναι ότι είχα αλλάξει ηλικία στο παρελθόν και τώρα μου κλείδωσε τις εφαρμογές για 18+.Και παρόλο που την άλλαξα τώρα ζητάει επιβεβαίωση.Το πρόβλημα είναι ότι για επιβεβαίωση θέλει πιστωτική,visa και κάποιες άλλες(δεν τους κάνει η debit, PayPal)ή φωτογραφία ταυτότητας,δίπλωμα ή διαβατηρίου.Τέλος πάντων.Αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα ή δίνει τα στοιχεία του το οποίο θεωρώ απαράδεκτο ή φτιάχνει καινούργιο account για να μπαίνει στο store.
aces Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, RazielKvlt είπε Δεν άλλαξε κάτι.Αλλά μπήκα με διαφορετικό λογαριασμό και υπάρχει κανονικά η επιλογή για εγκατάσταση του Σκρουτζ.Και όταν επιλέγω να ενεργοποιήσω τη συλλογή πόντων κάθε φορά που αγοράζω κάτι δε μου ζητάει επιβεβαίωση ηλικίας.Άρα το πρόβλημα είναι ότι είχα αλλάξει ηλικία στο παρελθόν και τώρα μου κλείδωσε τις εφαρμογές για 18+.Και παρόλο που την άλλαξα τώρα ζητάει επιβεβαίωση.Το πρόβλημα είναι ότι για επιβεβαίωση θέλει πιστωτική,visa και κάποιες άλλες(δεν τους κάνει η debit, PayPal)ή φωτογραφία ταυτότητας,δίπλωμα ή διαβατηρίου.Τέλος πάντων.Αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα ή δίνει τα στοιχεία του το οποίο θεωρώ απαράδεκτο ή φτιάχνει καινούργιο account για να μπαίνει στο store. Το έχουν αλλάξει γενικά το μενου του ios με νέες προσθήκες νέες ρυθμίσεις ασφαλειας κλπ παλιά σε αφήνε στις παλαιότερες εκδόσεις. Για την ηλικία σε αφήνει την 1 κ μοναδική φορά την 1η να κανεις εισαγωγη κ μετά θέλει επιβεβαίωση πλέον (ενώ παλιά δεν ζητουσε) μέσω κάρτας/paypal κλπ οποτε εκεί είναι κ η λύση Αν κανεις νεο account θα φανει κ η εφαρμογή αλλα δεν γινεται καθε φορα γιατι δεν ειναι λειτουργικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα