Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sabrewulf είπε

Τι εννοείς το προσέχω?σίγουρα δε θα το πετάξω μέσα στην τσάντα με ανοιχτή οθόνη.κατα τα άλλα κάνω καθημερινή χρήση όπως όλοι και με αρκετή χρήση της εσωτερικής οθόνης 

Έχω δει άτομα να μην προσέχουν γενικά τα πράγματα τους και να τα κακομεταχειρίζονται με ακραίους τρόπους σαν να μην τους ενδιαφέρει. Κατ' επέκταση παρατηρείς ότι το κάνουν και σε κοινόχρηστα αντικείμενα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, oldnew είπε

Αυτό που προσπαθεί να σου πει ο φίλος, είναι ότι η αναλογία οθόνης που είναι σχεδόν τετράγωνη, δεν εκμετάλλευεται σωστά το 90% των εφαρμογών γιατί απλούστατα είναι φτιαγμένες για "ορθογώνια" ανάλογια οθόνης πχ 16:9.

Πχ οκ βλέπεις youtube στο fold, αλλά έχεις κατι τεράστιες μπάρες πάνω κάτω αν δε ζουμάρεις να δεις full screen, που όμως αν κάνεις αυτο, χάνεις τη μιση εικόνα του βίντεο σχεδόν. Οκ και με μαύρες μπάρες πάνω κάτω θα δεις μεγαλύτερο μέγεθος βίντεο από οτι σε ένα απλο κινητό 6,7 οθόνη. Αλλά λίγο μεγαλύτερο θα είναι. Το έχω συγκεκρινει και έτσι είναι, δεν φαντάζομαι ότι είναι έτσι. 

Μονό σε σερφαρισμα στο ίντερνετ ή word Excel χρησιμοποιείς ολη την οθόνη σωστά. Ένα fold 16:9 θα έκανε πολύ καλύτερη διαχείριση της οθόνης του. Δεν ξέρω αν πρακτικά μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια, για πολλούς λόγους. 

Σωστός!!!

Αλλά μάλλον ο φίλος δεν μπορεί να το αντιληφθεί αυτό ....

13 ώρες πριν, gadgetseek είπε

(Αν είχες ποτέ σου χρησιμοποιήσει για μέρες ένα fold, δε θα είχες αυτές τις απορίες, ούτε θα έκανες αυτές τις ερωτήσεις.. σου έχει ήδη απαντήσει κι άλλος, να μην τα επαναλαμβάνω..)

Πήρες την κατάλληλη απάντηση από τον συμφορουμιτη oldnew...

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/7/2023 στις 10:53 ΠΜ, kostasfalcon είπε

Το έχω ξαναπεί…. beta συσκευές Με προβληματική οθόνη πλαστική με μία ενοχλητική τσάκα Και Με το παραμικρό εύθραυστη…

Έχει πολύ δρόμο ακόμα μια τέτοια συσκευή… Προσωπικά δεν τους χαρίζω τα λεφτά μου με τίποτα….

Είχα το Flip 3 & Flip 4 πάνω από 10 μήνες το κάθε ένα, και με αρκετή χρήση δεν είχα κανένα πρόβλημα. To flip 3 το πούλησα πέρσι σε έναν φίλο, που το έχει ακόμα, χωρίς πρόβλημα, και δεν το αλλάζει με τίποτα. Σε καμία περίπτωση δεν λες την οθόνη προβληματική. Φυσικά μια οθόνη που διπλώνει είναι πιο ευαίσθητη, αλλά τα πλεονεκτήματα είναι περισσότερα από τις ευαισθησίες. Φυσικά υπάρχει και η άποψη αυτών που προτιμούν τις κλασικές συσκευές, με σοβαρά επιχειρήματα. Πιστεύω ότι η τεχνολογία των flip έχει ωριμάσει αρκετά, και πλέον η επιλογή έχει να κάνει με το τί θέλει, και πώς βολεύεται ο καθένας.

Στις 6/7/2023 στις 1:08 ΜΜ, oldnew είπε

Θεοχοντρο όπως τα προηγούμενα. Με ζημιάρικη οθονη που χαλάει για πλακα. Με τσάκα στη μεση που θα φαίνεται 1% λιγότερο απ τα προηγούμενα μοντέλα.. 

Το xiaomi fold μπροστά του, φαίνεται 10 χρόνια μπροστά, όπως και το huawei fold. Λεπτά, με καλύτερη μπαταρία, και λιγότερη τσάκιση. Το καινούργιο της σαμσουνγκ ειναι χειρότερο απ τα περσινα των άλλων. Αλλά αφού εχει μονοπώλιο στην Ευρώπη, βελτιώνει με ρυθμό 1% το χρόνο.. 

Αυτή είναι η αλήθεια. Στα λεφτά που ζητάνε ολοι, θα πουλάνε ολοι μαζι ελάχιστα. 

Ξεχνάς το ότι το Huawei (πρώην αγαπημένη μου μάρκα) δεν έχει 5G δίκτυο, και για google εφαρμογές τις βάζεις 'πλάγια' με αμφισβητήσιμη δυνατότητα αναβάθμισης. Το Xiaomi από sotware είναι για κλοτσιές, και από αναβαθμίσεις άστα να πάνε. Οπότε αυτή την στιγμή το πιο πλήρες πακέτο το έχει η Samsung. Νομίζω ότι το μόνο που μπορεί να πλησιάσει το flip, είναι το motorola razr 40 που έχω αυτές τις ημέρες (σε αναμονή το flip 5). Όμως και το motorola υστερεί αισθητά στην φωτογραφική σε σχέση με το flip 4  

Επεξ/σία από ioterl
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ioterl είπε

Είχα το Flip 3 & Flip 4 πάνω από 10 μήνες το κάθε ένα, και με αρκετή χρήση δεν είχα κανένα πρόβλημα. To flip 3 το πούλησα πέρσι σε έναν φίλο, που το έχει ακόμα, χωρίς πρόβλημα, και δεν το αλλάζει με τίποτα. Σε καμία περίπτωση δεν λες την οθόνη προβληματική. Φυσικά μια οθόνη που διπλώνει είναι πιο ευαίσθητη, αλλά τα πλεονεκτήματα είναι περισσότερα από τις ευαισθησίες. Φυσικά υπάρχει και η άποψη αυτών που προτιμούν τις κλασικές συσκευές, με σοβαρά επιχειρήματα. Πιστεύω ότι η τεχνολογία των flip έχει ωριμάσει αρκετά, και πλέον η επιλογή έχει να κάνει με το τί θέλει, και πώς βολεύεται ο καθένας

Θέλεις να αγγίξεις την οθόνη του s23ultra και μετά του z fold 4 η του Φλιπ4 και μετά να κλάψεις?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

Θέλεις να αγγίξεις την οθόνη του s23ultra και μετά του z fold 4 η του Φλιπ4 και μετά να κλάψεις?

Έχω αγγίξει την οθόνη του s22 ultra του γιου μου και δεν κλαίω όταν μετά αγγίζω του flip! Κλαίω (ή μάλλον γελάω) όταν βάζει το ultra στην τσέπη και εξέχει το μισό με φόβο να πέσει. Άσε που φοβάται αν το έχει στην τσέπη του παντελονιού, μην κάτσει απότομα και 'τσακίσει' την οθόνη. Το Flip διπλωμένο δεν έχει τέτοια θέματα. Αν κάποιος 'αγγίζει' και δεν 'ζουλάει' την οθόνη, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το flip. Αλλά όπως είπα, είναι θέμα γούστου και επιλογών. Συζητάμε για δύο διαφορετικές φιλοσοφίες σχεδίασης και χρήσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ioterl είπε

Έχω αγγίξει την οθόνη του s22 ultra του γιου μου και δεν κλαίω όταν μετά αγγίζω του flip! Κλαίω (ή μάλλον γελάω) όταν βάζει το ultra στην τσέπη και εξέχει το μισό με φόβο να πέσει. Άσε που φοβάται αν το έχει στην τσέπη του παντελονιού, μην κάτσει απότομα και 'τσακίσει' την οθόνη. Το Flip διπλωμένο δεν έχει τέτοια θέματα. Αν κάποιος 'αγγίζει' και δεν 'ζουλάει' την οθόνη, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το flip. Αλλά όπως είπα, είναι θέμα γούστου και επιλογών. Συζητάμε για δύο διαφορετικές φιλοσοφίες σχεδίασης και χρήσης. 

Ένα κάρο χρήματα (ιδίως για το fold) για να αγγίζεις μια οθόνη κάκιστης αίσθησης και ποιότητας, να φοβάσαι μην τίς κάνεις καμιά ζημιά με το παραμικρό και με την ενοχλητική Τσάκα)

Όταν έχεις την τελευταία έκδοση του βικτους στο s...

Επεξ/σία από kostasfalcon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...