Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταπληκτική τεχνολογία αλλά έχει μέλλον ακόμα ώστε να γίνει φθηνή και με καλύτερη ποιότητα και αντοχή

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως προσπαθεί η Samsung να μας πείσει ότι είναι χρήσιμο.
Ενώ καινοτομεί δεν έχει τον τρόπο να κάνει τα προϊόντα της χρήσιμα. Ίσως φταίει ότι δεν είναι δικό της το Software.

Το μόνο που με έχει ενθουσιάσει αλλά δεν δίνει βάρος είναι το Samsung Dex.

Τα Foldable θα γίνουν χρήσιμα μόνο με το κατάλληλο software. Και δεν εννοώ με παιχνίδια τύπου Nintendo DS  και 4-5 propertiary apps.

Υψηλό κόστος + Faulty & Unused H/W = Beta Tester & Early Adopters

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος του Z fold 4 εδώ & 8 μήνες (αγορασμένο από ebay σε απίστευτη τιμή, γιατί αλλιώς δεν..). Προς όλους τους σχολιάζοντες: για να έχεις μία κάπως αντικειμενική άποψη ειδικά για τα fold κινητά πρέπει να έχεις "ζήσει" μαζί τους τουλάχιστον 3 μήνες (δεν είναι η συνηθισμένη candybar συσκευή που έχουν όλοι). 

Ναι, τα Ζ Fold είναι βαριά (όχι και τόσο σε σχέση με τα Μηλο pro max, τώρα που το σκέφτομαι), στενόμακρα κι αφήνουν κενό στο κλείσιμό τους (τα τελευταία Mi Mix & Mate X είναι σκάλες ανώτερα σε αυτούς τους τομείς). Το software όμως της Samsung κι η εμπειρία χρήσης είναι όλα τα λεφτά. Μόλις πέρασαν οι πρώτες εβδομάδες, οι φορές που δυσανασχέτησα που κουβαλούσα κάτι βαρύ ήταν ολοένα και λιγότερες από τις φορές που το φχαριστήθηκα που είχα στα χέρια μου ένα fold. Τώρα πλέον μου φαίνεται πολύ δύσκολο να επιστρέψω σε κάτι non fold..

Eπίσης δε μου έχει παρουσιάσει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα (ίσως πια να ξεδιπλώνει στο 99 κι όχι στο 100%, πράγμα ανεπαίσθητο). Το ίδιο απροβλημάτιστα ανοίγουν και τρέχουν και τα  Fold 3 & 4 δύο γνωστών μου που τα χρησιμοποιούν περισσότερο καιρό. Και οι 3 μας ονειρεύομαστε το άψογο (αλλά απλησίαστο) Huawei Mate X 3 (μακάρι κι η Samsung να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση σχεδιαστικά).

Για τώρα "ζαχαρώνω" το Flip 5 (θέλω να ζήσω και την flip εμπειρία, τώρα που μεγάλωσε η εξωτερική οθόνη) και το απλό Galaxy Tab 9 (όλα δείχουν ότι επιτέλους θα φοράει amoled οθόνη και αυτό). Κι ελπίζω η επόμενη γενιά Z Fold να είναι φαρδύτερη και με ενσωματωμένο spen..   

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, shotokun είπε

Καταπληκτική τεχνολογία αλλά έχει μέλλον ακόμα ώστε να γίνει φθηνή και με καλύτερη ποιότητα και αντοχή

Κορυφαια ποιοτητα εχει, οσο για την αντοχη εχει βελτιωθει παρα πολυ... πιστευω οτι εχει ανετα τα 2 χρονια μπορει και παραπανω.

Ουτως η αλλως σε αυτο το price range απευθυνεται σε χρηστες που αλλαζουν συσκευες στα 2 χρονια οποτε δεν υπαρχει προβλημα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gadgetseek είπε

Κάτοχος του Z fold 4 εδώ & 8 μήνες (αγορασμένο από ebay σε απίστευτη τιμή, γιατί αλλιώς δεν..). Προς όλους τους σχολιάζοντες: για να έχεις μία κάπως αντικειμενική άποψη ειδικά για τα fold κινητά πρέπει να έχεις "ζήσει" μαζί τους τουλάχιστον 3 μήνες (δεν είναι η συνηθισμένη candybar συσκευή που έχουν όλοι). 

Ναι, τα Ζ Fold είναι βαριά (όχι και τόσο σε σχέση με τα Μηλο pro max, τώρα που το σκέφτομαι), στενόμακρα κι αφήνουν κενό στο κλείσιμό τους (τα τελευταία Mi Mix & Mate X είναι σκάλες ανώτερα σε αυτούς τους τομείς). Το software όμως της Samsung κι η εμπειρία χρήσης είναι όλα τα λεφτά. Μόλις πέρασαν οι πρώτες εβδομάδες, οι φορές που δυσανασχέτησα που κουβαλούσα κάτι βαρύ ήταν ολοένα και λιγότερες από τις φορές που το φχαριστήθηκα που είχα στα χέρια μου ένα fold. Τώρα πλέον μου φαίνεται πολύ δύσκολο να επιστρέψω σε κάτι non fold..

Eπίσης δε μου έχει παρουσιάσει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα (ίσως πια να ξεδιπλώνει στο 99 κι όχι στο 100%, πράγμα ανεπαίσθητο). Το ίδιο απροβλημάτιστα ανοίγουν και τρέχουν και τα  Fold 3 & 4 δύο γνωστών μου που τα χρησιμοποιούν περισσότερο καιρό. Και οι 3 μας ονειρεύομαστε το άψογο (αλλά απλησίαστο) Huawei Mate X 3 (μακάρι κι η Samsung να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση σχεδιαστικά).

Για τώρα "ζαχαρώνω" το Flip 5 (θέλω να ζήσω και την flip εμπειρία, τώρα που μεγάλωσε η εξωτερική οθόνη) και το απλό Galaxy Tab 9 (όλα δείχουν ότι επιτέλους θα φοράει amoled οθόνη και αυτό). Κι ελπίζω η επόμενη γενιά Z Fold να είναι φαρδύτερη και με ενσωματωμένο spen..   

Πόσες γνωστές σημαντικές και σοβαρές εφαρμογές εκμεταλλεύονται το κάδρο της συσκευής σου?

Όταν βλέπεις κάποιο βίντεο πόσο μεγάλες μπάρες έχεις πάνω κάτω?

Εάν θα έβαζες  δίπλα  το  s23 ultra θα έβλεπες ότι το δεύτερο Έχει περισσότερη επιφάνεια για  θέαση

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Πόσες γνωστές σημαντικές και σοβαρές εφαρμογές εκμεταλλεύονται το κάδρο της συσκευής σου?

Εάν θα έβαζες  δίπλα  το  s23 ultra θα έβλεπες ότι το δεύτερο Έχει περισσότερη επιφάνεια για  θέαση

Όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ το εκμεταλλεύονται.

Οι μπάρεις μια χαρά είναι, ειδικά γυρισμένο.

Τέλος: Εαν διάβαζες βιβλίο σε s23 ultra θα έβλεπες ότι έχει λιγότερη επιφάνεια. 

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kaliakman είπε

Όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ το εκμεταλλεύονται.

Οι μπάρεις μια χαρά είναι, ειδικά γυρισμένο.

Τέλος: Εαν διάβαζες βιβλίο σε s23 ultra θα έβλεπες ότι έχει λιγότερη επιφάνεια. 

Α καλά....με το κάδρο που έχει πόσο σου μένει να δεις στο YouTube? 

To Instagram?

Μην με κάνεις τώρα να αρχίζω να ψάχνω apps...

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostasfalcon είπε

Α καλά....με το κάδρο που έχει πόσο σου μένει να δεις στο YouTube? 

To Instagram?

Μην με κάνεις τώρα να αρχίζω να ψάχνω apps...

Δεν χρησιμοποιώ instagram.

Δεν έχω βγάλει μεζούρα για να μετρήσω αλλά ερχόμενος από 6.7" κινητό μια χαρά μου φαίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kaliakman είπε

Δεν χρησιμοποιώ instagram.

Δεν έχω βγάλει μεζούρα για να μετρήσω αλλά ερχόμενος από 6.7" κινητό μια χαρά μου φαίνεται.

Εντάξει... πριν ήσουν σίγουρος ότι όλα είναι οκ και τώρα μιλάς για μεζούρα...

Αν δουλεύες ινστα θα έβλεπες τα χάλια που έχει στην συσκευή σου...και πολλά άλλα app βέβαια 

Καλή συνέχεια 

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasfalcon είπε

Εντάξει... πριν ήσουν σίγουρος ότι όλα είναι οκ και τώρα μιλάς για μεζούρα...

Αν δουλεύες ινστα θα έβλεπες τα χάλια που έχει στην συσκευή σου...και πολλά άλλα app βέβαια 

Καλή συνέχεια 

Ακόμα είμαι σίγουρος.

Δεν έχει νόημα να σε πείσω ότι υπάρχουν εφαρμογές που δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να παίξουν "σωστά" σε απλό τηλέφωνο.

Ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές για όλους να διαλέξουν ότι προτιμούν.

Καλή συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, sabrewulf είπε

Παράξενο γιατί έχω το fold 2 ακόμα κάι τόσα χρόνια δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό στην οθόνη...

Νομίζω ότι είναι γιατί το προσέχεις και το χρησιμοποιείς όπως πρέπει γενικά να χρησιμοποιούνται τα προϊόντα τεχνολογίας είτε είναι ακριβά είτε φτηνά ;)

4 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Και οι 3 μας ονειρεύομαστε το άψογο (αλλά απλησίαστο) Huawei Mate X 3 (μακάρι κι η Samsung να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση σχεδιαστικά).

Κι ελπίζω η επόμενη γενιά Z Fold να είναι φαρδύτερη και με ενσωματωμένο spen..   

Μακάρι να γίνει για να έχουμε επιτέλους έναν πραγματικό και άξιο διάδοχο της σειράς note.

Επεξ/σία από svartevarg
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, kaliakman said:

Ακόμα είμαι σίγουρος.

Δεν έχει νόημα να σε πείσω ότι υπάρχουν εφαρμογές που δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να παίξουν "σωστά" σε απλό τηλέφωνο.

Ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές για όλους να διαλέξουν ότι προτιμούν.

Καλή συνέχεια.

Αυτό που προσπαθεί να σου πει ο φίλος, είναι ότι η αναλογία οθόνης που είναι σχεδόν τετράγωνη, δεν εκμετάλλευεται σωστά το 90% των εφαρμογών γιατί απλούστατα είναι φτιαγμένες για "ορθογώνια" ανάλογια οθόνης πχ 16:9.

Πχ οκ βλέπεις youtube στο fold, αλλά έχεις κατι τεράστιες μπάρες πάνω κάτω αν δε ζουμάρεις να δεις full screen, που όμως αν κάνεις αυτο, χάνεις τη μιση εικόνα του βίντεο σχεδόν. Οκ και με μαύρες μπάρες πάνω κάτω θα δεις μεγαλύτερο μέγεθος βίντεο από οτι σε ένα απλο κινητό 6,7 οθόνη. Αλλά λίγο μεγαλύτερο θα είναι. Το έχω συγκεκρινει και έτσι είναι, δεν φαντάζομαι ότι είναι έτσι. 

Μονό σε σερφαρισμα στο ίντερνετ ή word Excel χρησιμοποιείς ολη την οθόνη σωστά. Ένα fold 16:9 θα έκανε πολύ καλύτερη διαχείριση της οθόνης του. Δεν ξέρω αν πρακτικά μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια, για πολλούς λόγους. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasfalcon είπε

(Αν είχες ποτέ σου χρησιμοποιήσει για μέρες ένα fold, δε θα είχες αυτές τις απορίες, ούτε θα έκανες αυτές τις ερωτήσεις.. σου έχει ήδη απαντήσει κι άλλος, να μην τα επαναλαμβάνω..)

• Confused 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, svartevarg είπε

Νομίζω ότι είναι γιατί το προσέχεις και το χρησιμοποιείς όπως πρέπει γενικά να χρησιμοποιούνται τα προϊόντα τεχνολογίας είτε είναι ακριβά είτε φτηνά ;)

Μακάρι να γίνει για να έχουμε επιτέλους έναν πραγματικό και άξιο διάδοχο της σειράς note.

Τι εννοείς το προσέχω?σίγουρα δε θα το πετάξω μέσα στην τσάντα με ανοιχτή οθόνη.κατα τα άλλα κάνω καθημερινή χρήση όπως όλοι και με αρκετή χρήση της εσωτερικής οθόνης 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...