Crash24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Η Samsung ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει την επόμενη εκδήλωση Unpacked στις 26 Ιουλίου στις 2 μ.μ. ώρα Ελλάδας, όπου αναμένεται να παρουσιάσει τις τελευταίες αναδιπλούμενες συσκευές της, όπως το Galaxy Z Flip 5 και το Z Fold 5. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν επίσης πιθανότατα το Galaxy Watch 6 και η επόμενη γενιά των κορυφαίων tablets της εταιρείας, με την ονομασία Galaxy Tab 9. Η εικόνα που συνοδεύει την ανακοίνωση δείχνει μια αναδιπλούμενη συσκευή τύπου flip με ένα μεντεσέ τοποθετημένο σε διαφορετική θέση, κάτι που ταιριάζει με τις φήμες και τις διαρροές για το Galaxy Z Flip 5 που υπάρχουν τις τελευταίες εβδομάδες. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει την οθόνη του καλύμματος, η οποία φημολογείται ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το προηγούμενο μοντέλο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, όπου εδρεύει η Samsung, και θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση μέσα από το επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube. Σε μερικές χώρες η Samsung ξεκινά ήδη τις προωθητικές ενέργειες για τα νέα της αναδιπλούμενα smartphone δίνοντας στους υποψήφιους πελάτες μια πίστωση 50 δολαρίων όταν προχωρήσουν σε προπαραγγελία. Η Samsung αντιμετωπίζει φέτος περισσότερο ανταγωνισμό στην αγορά των αναδιπλούμενων συσκευών, καθώς η Google έχει κυκλοφορήσει το Pixel Fold και η Motorola έχει λανσάρει το Razr Plus. Και οι δύο αυτές συσκευές έχουν λάβει θετικές κριτικές και έχουν αμφισβητήσει την κυριαρχία της Samsung στην κατηγορία των foldable συσκευών αν και η πρόταση της Google είναι διαθέσιμη σε ελάχιστες χώρες. Επιπλέον και η Oppo έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην κατηγορία φέτος, κυκλοφορώντας τη δική της πρόταση σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η Samsung αναπτύσσει foldable συσκευές εδώ και αρκετά χρόνια και έχει βελτιώσει το σχεδιασμό και την αντοχή τους με την πάροδο του χρόνου. Στην επερχόμενη εκδήλωση Unpacked η Samsung αναμένεται να δείξει πως να διατηρήσει το προβάδισμά της και να καινοτομήσει στον χώρο των αναδιπλούμενων συσκευών. Εκτός από τις αναδιπλούμενες συσκευές της, η Samsung αναμένεται επίσης να παρουσιάσει το πιο πρόσφατο smartwatch της, το Galaxy Watch 6. Το ρολόι φημολογείται ότι θα έχει το γνωστό στρογγυλό σχεδιασμό με το περιστρεφόμενο έλεγχο και βελτιωμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά στο software που ενσωματώνονται με τις άλλες συσκευές της Samsung, όπως τα smartphones και τα tablet της. Η εκδήλωση Unpacked της Samsung είναι πάντα μια συναρπαστική στιγμή για τους λάτρεις της τεχνολογίας, καθώς παρουσιάζει μερικές από τις τελευταίες καινοτομίες από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο. Η φετινή εκδήλωση δεν υπόσχεται να είναι διαφορετική, με νέες αναδιπλούμενες συσκευές, smartwatches και tablet να παρουσιάζονται, χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
sotiris_r Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Όλα τα foldables που έχει κυκλοφορίσει η Samsung είναι πραγματικά εντυπωσιακές συσκευές από άποψη καινοτομίας και τεχνολογίας. Το να κρατάς στα χέρια σου μια οθόνη που διπλώνει στην μέση είναι ότι πιο φουτουριστικό έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη όμως, τόσο η αυξημένη τιμή αυτών των προϊόντων, όσο και η ευαισθησία και η προσοχή που απαιτούν στην χρήση τους, για να αποφεύγει η φθορά μακροπρόθεσμα, με κρατάνε μακριά από το αγοράσω μια τέτοια συσκευή για καθημερινή χρήση. Είναι αξιοθαύμαστο πάντως πως κάθε χρόνο καταφέρνουν να τις βελτιώνουν σχεδόν σε όλους τους τομείς. …θα έχει ενδιαφέρον αν δούμε τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων και ειδικά στον τομέα των οθονών! 10 1
kostasfalcon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, sotiris_r είπε Όλα τα foldables που έχει κυκλοφορίσει η Samsung είναι πραγματικά εντυπωσιακές συσκευές από άποψη καινοτομίας και τεχνολογίας. Το να κρατάς στα χέρια σου μια οθόνη που διπλώνει στην μέση είναι ότι πιο φουτουριστικό έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη όμως, τόσο η αυξημένη τιμή αυτών των προϊόντων, όσο και η ευαισθησία και η προσοχή που απαιτούν στην χρήση τους, για να αποφεύγει η φθορά μακροπρόθεσμα, με κρατάνε μακριά από το αγοράσω μια τέτοια συσκευή για καθημερινή χρήση. Είναι αξιοθαύμαστο πάντως πως κάθε χρόνο καταφέρνουν να τις βελτιώνουν σχεδόν σε όλους τους τομείς. …θα έχει ενδιαφέρον αν δούμε τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων και ειδικά στον τομέα των οθονών! Το έχω ξαναπεί…. beta συσκευές Με προβληματική οθόνη πλαστική με μία ενοχλητική τσάκα Και Με το παραμικρό εύθραυστη… Έχει πολύ δρόμο ακόμα μια τέτοια συσκευή… Προσωπικά δεν τους χαρίζω τα λεφτά μου με τίποτα…. 5 5
6xXx6 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 26 minutes ago, sotiris_r said: Όλα τα foldables που έχει κυκλοφορίσει η Samsung είναι πραγματικά εντυπωσιακές συσκευές από άποψη καινοτομίας και τεχνολογίας. Το να κρατάς στα χέρια σου μια οθόνη που διπλώνει στην μέση είναι ότι πιο φουτουριστικό έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη όμως, τόσο η αυξημένη τιμή αυτών των προϊόντων, όσο και η ευαισθησία και η προσοχή που απαιτούν στην χρήση τους, για να αποφεύγει η φθορά μακροπρόθεσμα, με κρατάνε μακριά από το αγοράσω μια τέτοια συσκευή για καθημερινή χρήση. Είναι αξιοθαύμαστο πάντως πως κάθε χρόνο καταφέρνουν να τις βελτιώνουν σχεδόν σε όλους τους τομείς. …θα έχει ενδιαφέρον αν δούμε τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων και ειδικά στον τομέα των οθονών! Να μην χαλαγανε και μόνα τους καλά θα ήταν
panathatube Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, sotiris_r είπε Όλα τα foldables που έχει κυκλοφορίσει η Samsung είναι πραγματικά εντυπωσιακές συσκευές από άποψη καινοτομίας και τεχνολογίας. Το να κρατάς στα χέρια σου μια οθόνη που διπλώνει στην μέση είναι ότι πιο φουτουριστικό έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη όμως, τόσο η αυξημένη τιμή αυτών των προϊόντων, όσο και η ευαισθησία και η προσοχή που απαιτούν στην χρήση τους, για να αποφεύγει η φθορά μακροπρόθεσμα, με κρατάνε μακριά από το αγοράσω μια τέτοια συσκευή για καθημερινή χρήση. Είναι αξιοθαύμαστο πάντως πως κάθε χρόνο καταφέρνουν να τις βελτιώνουν σχεδόν σε όλους τους τομείς. …θα έχει ενδιαφέρον αν δούμε τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων και ειδικά στον τομέα των οθονών! Έχουν γίνει πολύ ανθεκτικότερα τα τελευταία μοντέλα όλων των εταιρειών η εξέλιξη είναι ραγδαία τόσο στον μεντεσέ όσο και στο γυαλί. Η τιμή είναι αποτρεπτικός παράγοντας για μένα, όχι η αντοχή και ούτε η μπαταρία πια. Προσωπικά αν αγόραζα δε θα βιαζόμουν θα περίμενα του χρόνου για το Z Fold 6 γιατί δεν μου αρέσει το form factor του 5. 5
rodosf1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στο τέλος βλέπω να δικαιώνεται η Sabre του The office με τα περίεργα σχήματα... 3
oldnew Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Θεοχοντρο όπως τα προηγούμενα. Με ζημιάρικη οθονη που χαλάει για πλακα. Με τσάκα στη μεση που θα φαίνεται 1% λιγότερο απ τα προηγούμενα μοντέλα.. Το xiaomi fold μπροστά του, φαίνεται 10 χρόνια μπροστά, όπως και το huawei fold. Λεπτά, με καλύτερη μπαταρία, και λιγότερη τσάκιση. Το καινούργιο της σαμσουνγκ ειναι χειρότερο απ τα περσινα των άλλων. Αλλά αφού εχει μονοπώλιο στην Ευρώπη, βελτιώνει με ρυθμό 1% το χρόνο.. Αυτή είναι η αλήθεια. Στα λεφτά που ζητάνε ολοι, θα πουλάνε ολοι μαζι ελάχιστα. 1
oldnew Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, Nik1239 said: Περιμένω να δω tab 9 Το tab 8 είναι με 120hz οθόνη αντι για 90, και snapdragon gen2 αντι για 1. Έχει διαρρεύσει ηδη. Φυσιολογικη μικρη βελτίωση. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από oldnew
ktm13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 3 hours ago, kostasfalcon said: Το έχω ξαναπεί…. beta συσκευές Με προβληματική οθόνη πλαστική με μία ενοχλητική τσάκα Και Με το παραμικρό εύθραυστη… Έχει πολύ δρόμο ακόμα μια τέτοια συσκευή… Προσωπικά δεν τους χαρίζω τα λεφτά μου με τίποτα…. Το συμπερασμα οτι ειναι προβληματικη και με το παραμικρο ευθραστη η οθονη πως το εβγαλες? γιατι εγω 1 χρονο που το εχω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα..... 2
sabrewulf Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, oldnew είπε Θεοχοντρο όπως τα προηγούμενα. Με ζημιάρικη οθονη που χαλάει για πλακα. Με τσάκα στη μεση που θα φαίνεται 1% λιγότερο απ τα προηγούμενα μοντέλα.. Το xiaomi fold μπροστά του, φαίνεται 10 χρόνια μπροστά, όπως και το huawei fold. Λεπτά, με καλύτερη μπαταρία, και λιγότερη τσάκιση. Το καινούργιο της σαμσουνγκ ειναι χειρότερο απ τα περσινα των άλλων. Αλλά αφού εχει μονοπώλιο στην Ευρώπη, βελτιώνει με ρυθμό 1% το χρόνο.. Αυτή είναι η αλήθεια. Στα λεφτά που ζητάνε ολοι, θα πουλάνε ολοι μαζι ελάχιστα. Παράξενο γιατί έχω το fold 2 ακόμα κάι τόσα χρόνια δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό στην οθόνη... 2 2
Nik1239 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 28 λεπτά πριν, oldnew είπε Το tab 8 είναι με 120hz οθόνη αντι για 90, και snapdragon gen2 αντι για 1. Έχει διαρρεύσει ηδη. Φυσιολογικη μικρη βελτίωση. Από gen 1 σε 2 δε είναι και μικρή διαφορά όταν ανταγωνίζεται ένα iPad air m1 Επίσης θα ήθελα ένα νεο πληκτρολόγιο με touchpad για το συγκεκριμένο όπως έχει κάνει η apple και η Samsung στο ultra 1
oldnew Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, sabrewulf said: Παράξενο γιατί έχω το fold 2 ακόμα κάι τόσα χρόνια δε μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό στην οθόνη... Αμα διαβάσεις το reddit τα ποσοστά πρόβληματος της οθόνης είναι ιδιαίτερα μεγάλα σε σχεση με νορμάλ οθόνες. Τωρα είναι και θέμα τύχης και χρήσης. Το θέμα είναι οτι δε σε καλύπτει πάντα η σαμσουνγκ ακομα και στα 2 χρόνια εγγύησης. Με τόσα λεφτά που ζητάει θα επρεπε για 2 χρόνια να εγγυάται την οθονη ότι και αν συμβεί. Στο 99% θα χαλάσει σίγουρα η μεμβράνη 3-4 φορές κατα μέσο ορο στα 2 χρόνια. Αμα την αλλάξεις μονος σου χάνεις την εγγύηση. Πλην Αθήνας δεν υπάρχει κάπου να το πας να στην αλλάξουν. Αμα μένεις Αθήνα οκ κάπως λύνεται το θέμα. Προσωπικά ήθελα με 1000 ενα foldable αλλά ολη αυτή η κατάσταση θυμίζει beta συσκευή. Επίσης δεν είναι μόνο το θέμα της ανθεκτικότητας. Είναι θεοχοντρο σε σχέση με τα κινέζικα και με χειρότερη μπαταρία. Δίνεις 2000 και θα κανείς οικονομία να βγάλεις τη μέρα όταν με ενα κινητο των 200€ σήμερα παίρνεις 5000 μπαταρία σε μικρότερη οθονη που έχει αυτονομία 60% καλύτερη ενος fold... Μολις δεις τα κινέζικα δε σου πάει η καρδιά να πάρεις της σαμσουνγκ. Και σιγα μη δεν μπορεί να φτιάξει η σαμσουνγκ καλύτερο απ της xiaomi.. Απλα δε θέλει, γιατί μπορεί. Αυτό και αν είναι κοροϊδία και αντικινήτρο για να αγοράσεις.. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από oldnew 1
n3a Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Οι περισσότεροι κατασκευαστές που έχουν τέτοιες συσκευές, έχουν "κολλήσει" με τις αναδιπλούμενες οθόνες. Είναι σίγουρα εντυπωσιακές, αλλά προσωπικά δεν θα είχα αντίρρηση για μια συσκευή με δύο ξεχωριστές εσωτερικές οθόνες (σε στυλ surface duo) και μια εξωτερική, αλλά με όσο το δυνατόν μικρα bezels στην ένωση που να μην χτυπούν στο μάτι. Θα είχαμε την ευκολία 2 οθονών, αυξημένη αντοχή, μικρότερο κόστος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα