Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, noFEARgr said:

Μην τις βαζετε αυτες τις προσφορες εχω γεμισει ssd που καθονται στο συρταρι 😅

Πήρα 2 τις προάλλες στα 1ΤΒ πήρα άλλους 2 τώρα.. Δεν βλέπω να βάζω τίποτα, δεν έχω άλλο χώρο :D

3 hours ago, duffyduck said:

Προσοχή: ο 2ΤΒ ζεσταίνεται αρκετά και θέλει ψύκτρα. Είναι δε πιο ζεστός και από τον αντίστοιχο 1ΤΒ.

O 2TB (με τα Windows) είναι με MC1 Pro ψύκτρα και ο 1ΤΒ  είναι με MC1 ψύκτρα. Την ώρα που γράφω έχουν αντίστοιχα 50 και 42  βαθμούς κελσίου, με 30 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου. Max temp ever measured 54 και 51 αντίστοιχα.

Ζεσταίνεται περισσότερο από τον 1ΤΒ; Οι 970 Evo 1TB που έχω είναι στα 35 & 40 με 31C θερμοκρασία δωματίου.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ο λόγος που δεν έγραψα τιμή με μεταφορικά είναι γιατί ζω στην Γερμανία και για τη Γερμανία τα μεταφορικά είναι 3 € δηλαδή συνολικά 88

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Ο λόγος που δεν έγραψα τιμή με μεταφορικά είναι γιατί ζω στην Γερμανία και για τη Γερμανία τα μεταφορικά είναι 3 € δηλαδή συνολικά 88

insomnia.GR

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Κατσε, για να καταλαβουμε, αν ζουσες δηλ. Μαδαγασκαρη, θα μας εγραφες τα μεταφορικα για Μαδαγασκαρη? 😋

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fagoura είπε

Κατσε, για να καταλαβουμε, αν ζουσες δηλ. Μαδαγασκαρη, θα μας εγραφες τα μεταφορικα για Μαδαγασκαρη? 😋

Μου φαίνεται δεν κατάλαβες... δεν  έγραψα τιμή γιαυτό το λόγο!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fagoura είπε

Ok, εννοει οτι δεν ειχε τροπο να δει ποσο ειναι η τελικη τιμη για Ελλαδα. Ενταξει δεν εγινε τιποτα, δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζετε. cool. ;) 

Βεβαια, αν εχεις την διαθεση υπαρχει τροπος φιλε jt, βαλε μια ελληνικη διευθυνση και με μια δοκιμαστικη βολτα στο checkout, θα μπορεις να βλεπεις τελικη για Ελλαδα. Οχι φυσικα οτι σου προτεινω να κανεις κατι τετοιο, απλα ΑΝ εχεις την ορεξη υπαρχει αυτο το "κολπο" για να ξερεις ποσο βγαινει για εδω.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...