Jim skou Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα! Τις προάλλες άθελά μου άφησα το λαπτοπ και έμεινε από μπαταρία με αποτέλεσμα να κλείσει. Το σύνδεσα στη πρίζα, το άνοιξα και από τότε η ένδειξη της μπαταρίας είναι στο μηδέν. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα σε sites τα οποία τα χρησιμοποίησα αλλά δεν μου διόρθωσαν το πρόβλημα. Περιμένω κάποια συμβουλή από σας πριν το πάω στον τεχνικό. Το λαπτοπ είναι της εταιρίας Acer και είναι τριών ετών η μπαταρία δεν είχε κάποιο πρόβλημα πριν μου κρατούσες ώρες πριν τη φόρτιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Είναι πρόβλημα που το έχω συναντήσει σε πολλές μπαταρίες. Για κάποιον περίεργο λόγο, όταν αδειάσουν εντελώς πέφτουν σε ένα είδος λήθαργου. Έχω επαναφέρει αρκετές με τη μέθοδο του σπινθηρισμού, ένα είδος ηλεκτροσόκ που ξυπνάει την μπαταρία, είναι κάτι επικίνδυνο για κάποιον που δεν γνωρίζει, ίσως επικίνδυνο ακόμα και για κάποιον που γνωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 ολες οι φορητες συσκευες που εχουν επαναφορτιζομενη μπαταρια εχουν σχεδιαστει με προβλεψη να "κλεισουν" απο αδεια μπαταρια. Μετα ο κατοχος, συνδεει τον φορτιστη και περιμενει ενα επιπλεον χρονικο διαστημα και τοτε μπορει να ξεκινησει η συσκευη. Αν δεν μπορει να γινει αυτο, τοτε εχει προβλημα η μπαταρια. Δεν φταιει ο καταναλωτης, ουτε κακη χρηση εκανε, ουτε ζημια. σε αρκετες περιπτωσεις με μπαταριες πριν τα 5-6 χρονια, μπορουν να επανελθουν, ομως απαιτουν τεχνικο και εργαστηριακο εξοπλισμο. 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Για κάποιον περίεργο λόγο, όταν αδειάσουν εντελώς πέφτουν σε ένα είδος λήθαργου. υποτιθεται πως εχουν ηλεκτρονικες προστασιες που "κοβουν" για να αποτρεψουν να καταρρευσει μια μπαταρια. Και οντος το κανουν. Οσο οι μπαταριες ειναι καινουργιες δεν υπαρχει προβλημα, οταν ομως εχουν φτασει να γερασουν ή ειναι φθηνης κατασκευης, τοτε εχουμε το φαινομενο του ξαφνικου θανατου. Και οταν συμβει για πρωτη φορα, δεν υπαρχει επιστροφη. θα εχουμε μια προβληματικη μπαταρια. Ο καταναλωτης θα πρεπει να το αντιμετωπισει ως προσωρινη παραταση χρονου, μεχρι την πληρη αντικατασταση ολων των στοιχειων του battery pack με καινουργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 το θεμα ειναι και να την επαναφέρεις εχεις εμπιστοσύνη να την χρησιμοποιήσεις ? καλύτερα να πάρεις καινούργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Στις 6/7/2023 στις 10:36 ΠΜ, Aris_ είπε το θεμα ειναι και να την επαναφέρεις εχεις εμπιστοσύνη να την χρησιμοποιήσεις ? καλύτερα να πάρεις καινούργια Μπορει να μην εχει προβλημα. Γινεται σε ολες τις μπαταριες,ειδικα αν εχουν μεινει καιρο χωρις φορτιο τοτε θελουν ξυπνημα. Δε σημαινει οτι ολες θα δουλεψουν απροβληματιστα φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα