Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

Καλησπερα μπορώ να επαναφέρω φωτογραφιες μετά αφού περάσουν οι 30 ημέρες???

Καλησπέρα. Αν δεν υπάρχουν στον φάκελο "Recently Deleted" των Photos, δεν μπορείς να τις επαναφέρεις κάπως. Κοίταξες και δεν υπάρχουν; Αν δεν υπάρχουν εκεί, οι επιλογές που έχεις είναι 2 νομίζω. 

1. Αν έχεις πρόσφατο backup διαθέσιμο, κάνεις restore και θα έχεις πάλι τις φωτογραφίες. 
2. Χρησιμοποιείς third-party app, τύπου disk drill και κάνεις recover τα files με τις deleted photos. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Καλησπέρα. Αν δεν υπάρχουν στον φάκελο "Recently Deleted" των Photos, δεν μπορείς να τις επαναφέρεις κάπως. Κοίταξες και δεν υπάρχουν; Αν δεν υπάρχουν εκεί, οι επιλογές που έχεις είναι 2 νομίζω. 

1. Αν έχεις πρόσφατο backup διαθέσιμο, κάνεις restore και θα έχεις πάλι τις φωτογραφίες. 
2. Χρησιμοποιείς third-party app, τύπου disk drill και κάνεις recover τα files με τις deleted photos. 

1. Πως γίνεται αυτό γιατί δεν έχω ιδέα;

2. Είναι αξιόπιστο και επίσης δεν θέλει τίποτα jailbreak ή τιποτα τέτοιο?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε

1. Πως γίνεται αυτό γιατί δεν έχω ιδέα;

2. Είναι αξιόπιστο και επίσης δεν θέλει τίποτα jailbreak ή τιποτα τέτοιο?

Αρχικά έχεις κάποιο backup μέσω mac ή PC; Αν ναι, μπορεί να γίνει θα σου πω τα βήματα. Αν όχι δεν μπορείς να το κάνεις. 
Επίσης, υπάρχει περίπτωση να είχες synced τις photos στο icloud σου, να έχεις κάνει icloud backup και στη συνέχεια να το έχεις απενεργοποιήσει για κάποιο λόγο και να μην έχει ξανατρέχει backup; (απίθανο αλλά ρωτάω)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Αρχικά έχεις κάποιο backup μέσω mac ή PC; Αν ναι, μπορεί να γίνει θα σου πω τα βήματα. Αν όχι δεν μπορείς να το κάνεις. 
Επίσης, υπάρχει περίπτωση να είχες synced τις photos στο icloud σου, να έχεις κάνει icloud backup και στη συνέχεια να το έχεις απενεργοποιήσει για κάποιο λόγο και να μην έχει ξανατρέχει backup; (απίθανο αλλά ρωτάω)

Δεν έχω κάνει iCloud backup αλλά και να ήθελα δεν ξέρω πως γινετε τώρα όσο για backup στο pc δεν νομίζω να ‘χω κάνει κάτι τέτοιο… αυτό με το iCloud πως το βλέπω?

• Λύση
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mr.kostas είπε

Δεν έχω κάνει iCloud backup αλλά και να ήθελα δεν ξέρω πως γινετε τώρα όσο για backup στο pc δεν νομίζω να ‘χω κάνει κάτι τέτοιο… αυτό με το iCloud πως το βλέπω?

settings > icloud > icloud > icloud backup και βλέπεις τι έχεις 

Ένα βήμα πίσω από αυτό, μπορείς να δεις αν οι photos είναι on/off ; Βέβαια δε νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα αυτό που συζητάμε. Αν το είχες κάνει θα το θυμόσουν, δε μιλάμε για κάτι που γίνεται στον αυτόματο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν μετά από καιρό προσπαθειών δυστυχώς δεν τα κατάφερα να επαναφέρω τις φωτογραφίες Ευχαριστω παντως για τον χρόνο σου

Επεξ/σία από Mr.kostas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...