Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Αναρωτιόμουν τότε,όταν είχε πρωτοβγεί το pt Cruiser  ποιος νοήμων άνθρωπος δίνει χρήματα για να αγόρασει μια νεκροφόρα

Eδω υπαρχαν ανθρωποι( ευτυχως λιγοι) που αγορασαν Fiat Multipla

Fiat Multipla.jpg

• Confused 1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostakis81 είπε

δεν εχετε φαντασαστει τι ακρεες ιστοριεσ εχω ακουσει απο επιδωξουσ αγοραστες του 20 ετων σαπακιου μου (σε εισαγωγικα μια χαρα ειναι) 

ο αλλος ηθελε να του δωσω εγγηηση οτι ειναι καλο το σασμαν , ο αλλοσ οτι δεν καιει λαδια και αλλα φαιδρα ...

ρε γουδαρχε αγωραζεις αμαξι 20 ετων με 400.0000 χιλιομετρα . σε τιμη χωμα . τι περιμενεις ? να μην καιει λαδια ? η να ειναι το golden sample που θα αντεξει 50 χρονια και 1 μυριο χιλιομετρα το μοτερ ... 

και ομωσ εχουν θρασος ....

Δεν μας λες και σε τι τιμή το πουλάς. Ναι και εγώ θα ήθελα να είναι εντάξει και καλοδιατηρημένο σε όσο περισσότερα πράγματα γίνεται, γιατί φαντάζομαι θα το έχεις σε κάτι τιμές της τάξης των 1500 ευρώ, ενώ κανονικά ένα 300-400αρι το πολύ θα έπρεπε να κάνει αμάξι 20 ετών που οποίος το πάρει και θα πρέπει να δώσει ένα σωρό λεφτά για συνάρτηση και επισκευές. 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν μας λες και σε τι τιμή το πουλάς. Ναι και εγώ θα ήθελα να είναι εντάξει και καλοδιατηρημένο σε όσο περισσότερα πράγματα γίνεται, γιατί φαντάζομαι θα το έχεις σε κάτι τιμές της τάξης των 1500 ευρώ, ενώ κανονικά ένα 300-400αρι το πολύ θα έπρεπε να κάνει αμάξι 20 ετών που οποίος το πάρει και θα πρέπει να δώσει ένα σωρό λεφτά για συνάρτηση και επισκευές. 

Πριν 5 6 χρόνια είχαν τοσο τα διλιτρα τα 1.6 είχαν πιο ακριβα φαντάζομαι οτι τωρα θα έχουν πιο ακριβά οπότε τα 1500 τα αφήνεις στην ακρη αν το αμαξι παίρνει μπροστά και το μοτερ δουλεύει φυσιολογικά... 

1 ώρα πριν, jmmys είπε

Αναρωτιόμουν τότε,όταν είχε πρωτοβγεί το pt Cruiser  ποιος νοήμων άνθρωπος δίνει χρήματα για να αγόρασει μια νεκροφόρα.Και τελικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα το αγόραζαν 20 χρόνια μετα.

Υπάρχουν παρα πολλά 20+ ετών που μπροστά  τους θεωρούνται πολλά καινούρια σαπάκια.

Εχεις άδικο το αμαξι ειναι αμαξάρα απλα δεν μπορούν να το εκτιμήσουν ολοι

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

ενώ κανονικά ένα 300-400αρι το πολύ θα έπρεπε να κάνει αμάξι 20 ετών που οποίος το πάρει και θα πρέπει να δώσει ένα σωρό λεφτά για συνάρτηση και επισκευές. 

Μιλας γενικα  για ολα τα 20ετιας η ειδικα για το συγκεκριμενο.

Καθε περιπτωση ειναι τελειως ξεχωριστη και παιζουν πολλα ρολο.Αξιοπιστια μοντελου-κατασκευαστη, συντηρηση χιλιομετρα. κτλ. Υπαρχουν 20ετιας διαμαντια, φυλαγμενα με 80.000.Ναι ξερω, που εχει ακομη μαμα αμορτισερ- δισκους-τακακια.Ξερω επισης 8ετιας με πανω απο 400.000χιλ ξεσκισμενο.Ειναι κατι σαν τις γυναικες.Υπαρχουν 50αρες φωτια και 30αρες μπαζα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρακτικά, έχω (1) εμπειρία (απόπειρας) πώλησης αυτοκινήτου, και κατά πάσα πιθανότητα δε θ' αποκτήσω επόμενη. Ψυχοφθόρο, κουραστικό, εκνευριστικό μέχρι αηδίας. Για κάθε έναν λογικό υποψήφιο αγοραστή που θέλει να ξέρει κάποια πράγματα, και να κάνει έναν έλεγχο σε μηχανικό - φαναρτζή, θα βλέπεις άλλους 15... σάικο.

Όχι φίλε μου, ούτε καινούρια λάστιχα θα σου βάλω, ούτε service θα σου κάνω, ούτε γρατσουνιές θα σου διορθώσω. Η τιμή είναι Χ, το αμάξι είναι το Υ, δε κρύβω κάτι. Αν ικανοποιείσαι να δώσεις Χ για το Υ χωρίς να μου πρήξεις τα σ'κώτια, προχωράμε, αλλιώς άντε στο καλό.

Όταν έρθει η ώρα ν' αποχωριστώ το T-ROC κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρει μαγαζί, δε ξαναμπλέξω με τη ράτσα «Έλληνας υποψήφιος αγοραστής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου».

• Like 7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sdikr είπε

Δεν ξέρεις αν δουλεύει η Μίζα και αν δουλεύει ο κλιματισμός;  πραγματικά δεν έχει κάτι το παράλογο εδώ, το ίδιο και τα 200, αφού πιο πίσω το λες οτι είναι γρήγορο θα ξέρεις,  το ίδιο και το λάδι στο κάθισμα.

Μήπως απλά εσυ είσαι ο περίεργος τελικά;

προφανως δουλευουν ολα αυτα απλα υπερεβαλα για να δωσω το νοημα οσωνμε ρωτανε 

2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

2κ το δινω και ειναι τα μισα απο τον μεσο ορο στο car.gr 

1.6 einai οποτε σε σχεση με τα 2λιτρα που εχου 700 ευρο σημα ειναι τσαμπε ...

3 ώρες πριν, jmmys είπε

Αναρωτιόμουν τότε,όταν είχε πρωτοβγεί το pt Cruiser  ποιος νοήμων άνθρωπος δίνει χρήματα για να αγόρασει μια νεκροφόρα.Και τελικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα το αγόραζαν 20 χρόνια μετα.

Υπάρχουν παρα πολλά 20+ ετών που μπροστά  τους θεωρούνται πολλά καινούρια σαπάκια.

ειναι πολλοι σε πληροφορω , ενασ ηθελε να το κανει hot rod μου ελεγε για κοψιμο και χαμηλωματα κλπκλπ

• Confused 1
Δημοσ.
44 minutes ago, Haldol said:

Πρακτικά, έχω (1) εμπειρία (απόπειρας) πώλησης αυτοκινήτου, και κατά πάσα πιθανότητα δε θ' αποκτήσω επόμενη. Ψυχοφθόρο, κουραστικό, εκνευριστικό μέχρι αηδίας. Για κάθε έναν λογικό υποψήφιο αγοραστή που θέλει να ξέρει κάποια πράγματα, και να κάνει έναν έλεγχο σε μηχανικό - φαναρτζή, θα βλέπεις άλλους 15... σάικο.

Όχι φίλε μου, ούτε καινούρια λάστιχα θα σου βάλω, ούτε service θα σου κάνω, ούτε γρατσουνιές θα σου διορθώσω. Η τιμή είναι Χ, το αμάξι είναι το Υ, δε κρύβω κάτι. Αν ικανοποιείσαι να δώσεις Χ για το Υ χωρίς να μου πρήξεις τα σ'κώτια, προχωράμε, αλλιώς άντε στο καλό.

Όταν έρθει η ώρα ν' αποχωριστώ το T-ROC κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρει μαγαζί, δε ξαναμπλέξω με τη ράτσα «Έλληνας υποψήφιος αγοραστής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου».

το ίδιο ακριβός και εγώ  (ειχαμε 2 αμαξια) στο τέλος το σκότωσα στον έμπορο (7 μέρες κράτησα την αγγελία)
μπόλικα άτομα πήραν τηλ τα περισσότερα απο αυτά ξεχάσαν να πάρουν χάπια..... κάνα δυο άτομα λογικά (από καμία 50+ που πήραν τηλ)

ενώ μπορούσα να το δώσω ανετα και 8κ το σκότωσα 5κ απλά πήγα το άφησα χωρίς πολλά πολλά, χίλιες φορές μην πω εκκατομυριο φορές να χάσω 3+ χιλιαρικα από το να ξανά περάσω αυτή την τρομερά Ψυχοφθόρα διαδικασία

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

νομιζω εσυ εχει θρασος που δεν απαντας σε λογικες απαιτησεις ενος υποψηφιου αγοραστη. Εμενα δε μου περισευουν ακομα και 200 ευρ (αμφιβαλλω αν το πουλας τοσο) για να τα δινω ετσι αερα και ας μου χαλασει το οχημα. Ο καθε αγοραστης που σεβεται τα χρηματα που πιθανον δουλεψε εχει απαιτησεις και απλως σου ζητησε πληροφορια.

ΥΓ: Εγω και μονο απο το χαρακτηρισμο του ιχ "σαπακι" 20 ετιας  ουτε καν θα ανοιγα συζητηση μιας και πιστευω οτι δε πουλας οχημα αλλα...σκραπ.

Kαθολου λογικες δεν ειναι οι απαιτησεις του.Εγω πηρα αμαξι 10ετιας βανακι.Εβαλα εναν μηχανικο ,απο αυτους που γυρνανε στον δρομο και ελεγχουν τα οχηματα.Το ελεγξε μου ειπε τα προβληματα που εχει και αποφασισα αν μου κανει ή οχι.Σαφως αν ειχα δυνατοτητα να δωσω περισσοτερα θα πηγαινα σε κατι καλυτερο -ακριβοτερο.

4 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Μαλλον οι περισσοτεροι εδω μεσα θελουν να αγορασουν αμαξι 20ετιας,με φθορα 5ετιας,στα 2000 και 5 χρονια εγγυηση δικη σου.

Αντιστοιχα τραβηξα και εγω με ενα σκουτερ .

peugeot satelis 1500 € (για να καταλαβετε τι πουλαγα).Το τι ακυροι παρελαυσαν.

Ενος του αρεσε αλλα εκλεισε η αντιπροσωπεια

Αλλος ηθελε να παω κηφισια να το δει.

• Like 2
Δημοσ.
2 minutes ago, Black Demis said:

ενώ μπορούσα να το δώσω ανετα και 8κ το σκότωσα 5κ απλά πήγα το άφησα χωρίς πολλά πολλά, χίλιες φορές μην πω εκκατομυριο φορές να χάσω 3+ χιλιαρικα από το να ξανά περάσω αυτή την τρομερά Ψυχοφθόρα διαδικασία

Ε αυτό. Στους εμπόρους φυσικά δε τα κάνουν αυτά, εκεί θα πάνε και πουκαμισάτοι για να κάνουν καλή εντύπωση, λες και περνάνε συνέντευξη. :P

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, toyo73 είπε

Μιλας γενικα  για ολα τα 20ετιας η ειδικα για το συγκεκριμενο.

Καθε περιπτωση ειναι τελειως ξεχωριστη και παιζουν πολλα ρολο.Αξιοπιστια μοντελου-κατασκευαστη, συντηρηση χιλιομετρα. κτλ. Υπαρχουν 20ετιας διαμαντια, φυλαγμενα με 80.000.Ναι ξερω, που εχει ακομη μαμα αμορτισερ- δισκους-τακακια.Ξερω επισης 8ετιας με πανω απο 400.000χιλ ξεσκισμενο.Ειναι κατι σαν τις γυναικες.Υπαρχουν 50αρες φωτια και 30αρες μπαζα.

Μιλαω για ένα μέσο αυτοκίνητο ενός μέσου πολιτη χαμηλου εισοδήματος που έβαλε κάτω κάποια λεφτά από οικονομίες πριν Χ χρονια και το αγόρασε με κάποια αρχική τιμη έως 20k το πολύ. Δεν μιλάω ούτε για μάρκες πολυτελείας και άλλα ακριβά μοντέλα που μπορεί να είχαν αρχική τιμή πάνω από 25-30k. 

24 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

ειναι πολλοι σε πληροφορω , ενασ ηθελε να το κανει hot rod μου ελεγε για κοψιμο και χαμηλωματα κλπκλπ

Σε τι αρχική τιμή αγόρασες το αμάξι?

Δημοσ.
10 minutes ago, Haldol said:

Ε αυτό. Στους εμπόρους φυσικά δε τα κάνουν αυτά, εκεί θα πάνε και πουκαμισάτοι για να κάνουν καλή εντύπωση, λες και περνάνε συνέντευξη. :P

εκει ναι.... και τους γδέρνουν και δεν μιλάνε.........

ποτέ μα ποτέ δεν θα ξανά περάσω αυτό το πράγμα (εκτός και αν κυβέρνηση αποφασίσει να μοιράσει δωρεάν ψυχοφάρμακα για τους τυπαδες αυτούς)

το μικρο αυτοκίνητο που κράτησα (πλέον παππούς) colt 1.3 2012 cleartec θα πάει για απόσυρση και θα πάρω ηλεκτρικό... πώληση ποτέ ξανά

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, Haldol said:

Νομίζεις... Παντού τα κάνουν, απλά η διαφορά είναι ότι οι έμποροι είναι συνηθισμένοι σε τέτοια, έτσι όταν δουν ότι ο πελάτης έχει παράλογες απαιτήσεις του τις κόβουν μαχαίρι με τη μία.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Μιλαω για ένα μέσο αυτοκίνητο ενός μέσου πολιτη χαμηλου εισοδήματος που έβαλε κάτω κάποια λεφτά από οικονομίες πριν Χ χρονια και το αγόρασε με κάποια αρχική τιμη έως 20k το πολύ. Δεν μιλάω ούτε για μάρκες πολυτελείας και άλλα ακριβά μοντέλα που μπορεί να είχαν αρχική τιμή πάνω από 25-30k. 

Σε τι αρχική τιμή αγόρασες το αμάξι?

27κ περιπου το 2004 

Δημοσ.
6 minutes ago, kostakis81 said:

27κ περιπου το 2004 

Δεν λέει κάτι η αρχική τιμή αγοράς, για παράδειγμα ένα Yaris τότε καινούργιο κόστιζε λιγότερα από τα μισά, σήμερα όμως πουλιέται παραπάνω. Χώρια που όταν λέω πουλιέται κυριολεκτώ, φεύγει σαν ζεστό ψωμάκι, αντιθέτως το Pt Cruiser θα δεινοπαθήσεις για να φύγει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Δεν λέει κάτι η αρχική τιμή αγοράς, για παράδειγμα ένα Yaris τότε καινούργιο κόστιζε λιγότερα από τα μισά, σήμερα όμως πουλιέται παραπάνω. Χώρια που όταν λέω πουλιέται κυριολεκτώ, φεύγει σαν ζεστό ψωμάκι, αντιθέτως το Pt Cruiser θα δεινοπαθήσεις για να φύγει.

ναι ειναι περιεργο αμαξι και εχει ειδικο αλλα φανατικο  κοινο ... δεν το παιρνει ο average joe 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...