great Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 hour ago, CaMp3on said: Κάποιος διαχειριστής να τσεκάρει το θέμα και τι έχει να προσφέρει στην κοινότητα. ετσι για να ξερεις συμφωνα με τους κανονες πρεπει να παρεις warning point και αν εχεις πολλα ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Ήταν να πουλήσω το αμάξι μου σήμερα, αν και 20ετίας μηχανικά ήταν τέλεια με σχεδόν όλα τα μέρη σχετικά πρόσφατα αλλαγμένα. Το άφησα μάλιστα σε πολύ χαμηλή τιμή ίσα ίσα για να το πουλήσω μιας και κάθεται γιατί χρησιμοποιώ το εταιρικό. Ήρθε ο άλλος από την κρήτη και ήθελε να το δοκιμάσει μέσα στο λιμάνι μόλις κατέβηκε απ'το πλοίο, έκανε παράβαση με το που μπήκε στο αμάξι και τώρα τρέχω για τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας, συν ότι το αμάξι δε πουλήθηκε επίσης. Τέτοιες βλακείες είναι χειρότερες απ'το να πέσεις σε κάποιον που απλά ανησυχεί αν θα του βγάλει θέματα άμεσα. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, haris_216 είπε ολόσωστος Ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που κάνουν τα σέρβις σε καινούργια yaris ανά 15000/2 έτη, γιατί έτσι τους είπαν αντιπροσωπεία... έκανα λάθος quote Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από Sakiz105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Ξέρω τουλάχιστον 3 άτομα που κάνουν τα σέρβις σε καινούργια yaris ανά 15000/2 έτη, γιατί έτσι τους είπαν αντιπροσωπεία... έκανα λάθος quote οι αντιπροσωπιες κατι τετοια παπατζιλικια λενε και οχι 8 αλλα ουτε 5 δεν κρατανε α αυτοκινητα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, kostakis81 είπε δεν εχετε φαντασαστει τι ακρεες ιστοριεσ εχω ακουσει απο επιδωξουσ αγοραστες του 20 ετων σαπακιου μου (σε εισαγωγικα μια χαρα ειναι) ο αλλος ηθελε να του δωσω εγγηηση οτι ειναι καλο το σασμαν , ο αλλοσ οτι δεν καιει λαδια και αλλα φαιδρα ... ρε γουδαρχε αγωραζεις αμαξι 20 ετων με 400.0000 χιλιομετρα . σε τιμη χωμα . τι περιμενεις ? να μην καιει λαδια ? η να ειναι το golden sample που θα αντεξει 50 χρονια και 1 μυριο χιλιομετρα το μοτερ ... και ομωσ εχουν θρασος .... Πρεπει να μας πεις και τι αυτοκινητο πουλας. Μπορει να ειναι ..... χρεπι ουτως η αλλως. Γιου νοου γουατ αι μινννννν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, toyo73 είπε Πρεπει να μας πεις και τι αυτοκινητο πουλας. Μπορει να ειναι ..... χρεπι ουτως η αλλως. Γιου νοου γουατ αι μινννννν. φιλε μου πουλαω ενα chrysler pt cruiser . ειναι ιδιαιτερο το ξερω ...αλλα αθανατο και γκαζιαρικο ... το δινω γιατι εχω παρει αλλο και μου εχει ξεμεινει αμανατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορείς να γράψεις όλα αυτά στην αρχική αγγελία, ούτως ώστε να μην σε ενοχλούν με ερωτήσεις. Γράψε καίει λάδια με ότι αυτό συνεπάγεται, δεν έχει αλλάξει ποτέ καδένα κτλ. Μιλάμε για θέματα που ενδέχεται να ανεβάζουν την άξια αγοράς του οχήματος τουλάχιστον 500% απ' τη τιμή πού το δίνεις. Αν δεν τα γράφεις ο άλλος μπορεί να σκεφτεί το οτιδήποτε. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από Christos84# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Christos84# είπε Μπορείς να γράψεις όλα αυτά στην αρχική αγγελία, ούτως ώστε να μην σε ενοχλούν με ερωτήσεις. Γράψε καίει λάδια με ότι αυτό συνεπάγεται, δεν έχει αλλάξει ποτέ καδένα κτλ. Μιλάμε για θέματα που ενδέχεται να ανεβάζουν την άξια αγοράς του οχήματος τουλάχιστον 500% απ' τη τιμή πού το δίνεις. Αν δεν τα γράφεις ο άλλος μπορεί να σκεφτεί το οτιδήποτε. μα δεν καιει λαδια ουτε χρειαζετερ αλλαγεσ καδενα πριν τα 500κ χιλιομετρα απλα εχω ακουσει πχ αν οι κυλυνδροι ειναι αγρατζουνιστοι , εαν εχει φτηνα ανταλακτηκα , εαν βαραει τα 200κμη και εαν εχω περασει ποτε λαδια τα ερματινα καθησματα . εαν η μιζα ειναι οκ ? εαν δουλευει το erkontition και αλλα περιεργα που δεν μπορω να ξερω για αυτοκινητο 20ετων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Τότε γράψε όλα αυτά που αναφέρεις εδώ και γράψε ένα ολόκληρο κείμενο, όπως έχουν άλλες αγγελίες.. Απο κει και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, μόνο υπομονή. Η κατέβασε τη τιμή να φύγει αμέσως εφόσον δεν το χρειάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, kostakis81 είπε φιλε μου πουλαω ενα chrysler pt cruiser . ειναι ιδιαιτερο το ξερω ...αλλα αθανατο και γκαζιαρικο ... το δινω γιατι εχω παρει αλλο και μου εχει ξεμεινει αμανατι Νεκροφόρα είναι αλλα μαρεσει απλα σχεδόν όλα είναι σε κακό χαλι δυστυχώς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Ducatista είπε Νεκροφόρα είναι αλλα μαρεσει απλα σχεδόν όλα είναι σε κακό χαλι δυστυχώς... αφου σταματησε το 2007 η παραγωγη . αλλα τωρα θα γινουν συλεκτηκα αφου ειναι vintage vintage νεκροφορες .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Αναρωτιόμουν τότε,όταν είχε πρωτοβγεί το pt Cruiser ποιος νοήμων άνθρωπος δίνει χρήματα για να αγόρασει μια νεκροφόρα.Και τελικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θα το αγόραζαν 20 χρόνια μετα. 3 ώρες πριν, kostakis81 είπε ολα α αυτοκιητα 20ετιας θεωρουντε σαπακια πωσα να το κανουμε δηλαδη ? Υπάρχουν παρα πολλά 20+ ετών που μπροστά τους θεωρούνται πολλά καινούρια σαπάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 hour ago, kostakis81 said: μα δεν καιει λαδια ουτε χρειαζετερ αλλαγεσ καδενα πριν τα 500κ χιλιομετρα απλα εχω ακουσει πχ αν οι κυλυνδροι ειναι αγρατζουνιστοι , εαν εχει φτηνα ανταλακτηκα , εαν βαραει τα 200κμη και εαν εχω περασει ποτε λαδια τα ερματινα καθησματα . εαν η μιζα ειναι οκ ? εαν δουλευει το erkontition και αλλα περιεργα που δεν μπορω να ξερω για αυτοκινητο 20ετων Δεν ξέρεις αν δουλεύει η Μίζα και αν δουλεύει ο κλιματισμός; πραγματικά δεν έχει κάτι το παράλογο εδώ, το ίδιο και τα 200, αφού πιο πίσω το λες οτι είναι γρήγορο θα ξέρεις, το ίδιο και το λάδι στο κάθισμα. Μήπως απλά εσυ είσαι ο περίεργος τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, kostakis81 είπε φιλε μου πουλαω ενα chrysler pt cruiser . ειναι ιδιαιτερο το ξερω ...αλλα αθανατο και γκαζιαρικο ... το δινω γιατι εχω παρει αλλο και μου εχει ξεμεινει αμανατι Μήπως σε ρωτάνε γίατι ένα αμαξι που έχει τη φήμη γκάζιαρικου φοβίζει τον υποψήφιο ότι δεν θα είχε τόσο καλή ζωή και μεταχείριση ; Θα θεωρούσες παράλογο κάποιος να σε ρωτούσε αν πούλαγες ένα s2000 αν του έχεις πιει το αίμα στα παντιλικια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις