Προς το περιεχόμενο

θρασυτατοι αγοραστες (σαπακιον) αυτοκινητων !!!

kostakis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 minutes ago, epp said:

τωρα τι ψαχνεις, ας ξεκινησουμε απο το βασικο οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν καμια αισθηση του χρονου, π.χ. ηλικιες ας πουμε ανω των 35, θα δουνε αμαξι του 2004 και θα σκεφτουν "ελα ρε δεν ειναι παλιο, θυμαμαι καλα το 2004 τοτε πηραμε το Euro" , εντωμεταξυ αμαξι του 2004 ειναι 19 χρονων (οπου να ναι θα μπει στρατο να κανει τη θητεια του), αλλοι κοιτανε οχηματα του 2013 με την λογικη οτι ειναι λιγο χρησιμοποιημενα μωρε αλλα νταξ, εντωμεταξυ εχουν περασει 10 χρονια απο οταν βγηκε στους δρομους.

True

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης

δεν είναι έτσι στην Ελλάδα η πλειοψηφία απλά δεν μπορεί να αγοράζει αυτοκίνητο κάθε 10 χρόνια, οπότε τα 10-ετίας μια χαρα μας φαίνονται.

27 λεπτά πριν, antonis35 είπε

δεν είναι έτσι στην Ελλάδα η πλειοψηφία απλά δεν μπορεί να αγοράζει αυτοκίνητο κάθε 10 χρόνια, οπότε τα 10-ετίας μια χαρα μας φαίνονται.

10ετιας ναι 20ετιας ομωσ οχι

29 λεπτά πριν, CaMp3on είπε

Κάποιος διαχειριστής να τσεκάρει το θέμα και τι έχει να προσφέρει στην κοινότητα.

μπλα μπλα ειμαστε τι να προσφερει περα απο αυτο ??

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

10ετιας ναι 20ετιας ομωσ οχι

ε ναι αλίμονο τι 20-ετίας; είναι δεινόσαυροι δεν είναι για να τα κυκλοφορείς

Επεξ/σία από antonis35

1 ώρα πριν, epp είπε

τωρα τι ψαχνεις, ας ξεκινησουμε απο το βασικο οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν καμια αισθηση του χρονου, π.χ. ηλικιες ας πουμε ανω των 35, θα δουνε αμαξι του 2004 και θα σκεφτουν "ελα ρε δεν ειναι παλιο, θυμαμαι καλα το 2004 τοτε πηραμε το Euro" , εντωμεταξυ αμαξι του 2004 ειναι 19 χρονων (οπου να ναι θα μπει στρατο να κανει τη θητεια του), αλλοι κοιτανε οχηματα του 2013 με την λογικη οτι ειναι λιγο χρησιμοποιημενα μωρε αλλα νταξ, εντωμεταξυ εχουν περασει 10 χρονια απο οταν βγηκε στους δρομους.

Δεν αναφερω καν οτι στην Ελλαδα λογω  οικονομικης κρισης αλλα μερικες φορες και νοοτροπιας "εγω ξερω καλυτερα", υπαρχει κοσμος που τα σερβις τα θεωρει κατι το nice to have, "ελα μωρε νταξ δεν εκανα χιλιομετρα σιγα μην αλλαξω λαδια απο τωρα" και στο τελος οχηματα 10ετιας+ ειναι εντελως κακογερασμενα.

ολόσωστος

• Like 2

και ομως οι περισοτεροι εχουν απαιτησεις απο τουσ δεινοσαυρους σε βαθμο να σου σπανε τα νευρα ...

φαντασου τους λεω στο τηλ οτι ειναι 20 ετων και 400κ χιλιομετρα και βαρανε το βιολι τουσ εαν ειναι καλο το μοτερ αν καιει λαδια και λοιπα και λοιπα . ποτε αλαξα καδενα που δεν αλαξα ποτε κλπ. 

δεν λεω ποτε ψεματα βεβαια αλλα εχει καταντησει κουραστικο 

2 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

και ομως οι περισοτεροι εχουν απαιτησεις απο τουσ δεινοσαυρους σε βαθμο να σου σπανε τα νευρα ...

φαντασου τους λεω στο τηλ οτι ειναι 20 ετων και 400κ χιλιομετρα και βαρανε το βιολι τουσ εαν ειναι καλο το μοτερ αν καιει λαδια και λοιπα και λοιπα . ποτε αλαξα καδενα που δεν αλαξα ποτε κλπ. 

και δηλαδή, τι περιμένεις να σε ρωτήσουν; που έκλεισες για διακοπές;

αυτοκίνητο πουλάς, για τη συντήρηση που έχει υποστεί θα σε ρωτάνε και για τυχόν ζημιές

το ότι είναι 20 ετών δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα καίει λάδια ή θα χει τρύπιο ψυγείο

αν έχεις πρόβλημα και ενοχλείσαι, δώστο σε μια μάντρα που δε θα σε ζαλίσουν με ερωτήματα

• Like 5

2 λεπτά πριν, haris_216 είπε

ολόσωστος

τα ειχα γραψει και σε αλλο θρεντ 

τα αυτοκινητα κατασκευαζοντε για 8 χρονια απο το εργοστασιο ... οποε στα 20 χρονια ζει την 3 ζωη του . δεν μπορεισ να εχεισ τρελεσ απαιτησειςσ 

Επισκέπτης

μην ασχολείσαι φίλε με αυτούς, σου έγραψα ποιο πάνω, εγώ πούλησα το δικό μου, ήρθε ένας τύπος μέτραγε βαφή ρώτησε για τρακαρίσματα κτλ και εγώ δεν είπα ψέματα ούτε έκρυψα κάτι, από εκεί και πέρα ο ακθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του για το τι παίρνει, σιγά μην φέρω εγώ ευθύνη, από που και ως που;

1 λεπτό πριν, johnieXoX είπε

και δηλαδή, τι περιμένεις να σε ρωτήσουν; που έκλεισες για διακοπές;

αυτοκίνητο πουλάς, για τη συντήρηση που έχει υποστεί θα σε ρωτάνε και για τυχόν ζημιές

το ότι είναι 20 ετών δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα καίει λάδια ή θα χει τρύπιο ψυγείο

αν έχεις πρόβλημα και ενοχλείσαι, δώστο σε μια μάντρα που δε θα σε ζαλίσουν με ερωτήματα

σε καποιο βαθμο ειναι κατανοητο αλλα οχι στον υπερθετικο . εσεις αν αγωρασετε καρτα γραφικων απο mining rig θα ρωτησετε εαν την δουλευαν στο 100% η εινι ααυτονητο ?

σε καποιο βαθμο ειναι κατανοητο αλλα οχι στον υπερθετικο . εσεις αν αγωρασετε καρτα γραφικων απο mining rig θα ρωτησετε εαν την δουλευαν στο 100% η εινι ααυτονητο ?

η κάρτα γραφικών αν χαλάσει δε θα πάθω και κάτι..

το αυτοκίνητο αν φύγει η ρόδα ενώ οδηγάω, παίζει να σκοτωθώ

δε νομίζω πως υπάρχει αντιστοιχία 

• Like 1

5 minutes ago, kostakis81 said:

τα ειχα γραψει και σε αλλο θρεντ 

τα αυτοκινητα κατασκευαζοντε για 8 χρονια απο το εργοστασιο ... οποε στα 20 χρονια ζει την 3 ζωη του . δεν μπορεισ να εχεισ τρελεσ απαιτησειςσ 

Ε χάρισε το ρε φίλε αφού θεωρείς ότι το αυτοκίνητο έχει ζωή 8 χρόνια.

• Thanks 2

2 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

η κάρτα γραφικών αν χαλάσει δε θα πάθω και κάτι..

το αυτοκίνητο αν φύγει η ρόδα ενώ οδηγάω, παίζει να σκοτωθώ

δε νομίζω πως υπάρχει αντιστοιχία 

εκει μετραει το κτεο .. εαν περναει τοτε οκ 

βεβαια στην ελλαδα πρεπει να προσπαθησεισ πολυ για να σε κοψουν σε κτεο οποτε ακυρο ...

γενικα η ιδεα ειναι οτι 20 ετων ειναι πολυ παλαιο και πρεπει να το αντιμετοπιζεισ ως τετοιο , ειναι γρια πως να το κανουμε , σαν κατι ιστορικα που τα βγαζεισ 1 φορα το χρονο για το ραλυ και thats it 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

ναι αλλά αφού το αναφέρεις φίλε μου, τι λες τώρα; το παιδί σου λέει ζητάνε εγγύηση και άλλα κουφά, αν είναι δυνατόν, ας πανε σε αστρολόγο να τους πει αν είναι να χαλάσει, εγώ σαν πωλητής έχω ρίξει την τιμή σε τιμή ποδηλάτου εσύ αν θες το παίρνεις αν πάλι όχι μη μπαίνεις στον κόπο να ενοχλήσεις.

Επεξ/σία από antonis35

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...