Προς το περιεχόμενο

θρασυτατοι αγοραστες (σαπακιον) αυτοκινητων !!!

kostakis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν εχετε φαντασαστει τι ακρεες ιστοριεσ εχω ακουσει απο επιδωξουσ αγοραστες του 20 ετων σαπακιου μου (σε εισαγωγικα μια χαρα ειναι) 

ο αλλος ηθελε να του δωσω εγγηηση οτι ειναι καλο το σασμαν , ο αλλοσ οτι δεν καιει λαδια και αλλα φαιδρα ...

ρε γουδαρχε αγωραζεις αμαξι 20 ετων με 400.0000 χιλιομετρα . σε τιμη χωμα . τι περιμενεις ? να μην καιει λαδια ? η να ειναι το golden sample που θα αντεξει 50 χρονια και 1 μυριο χιλιομετρα το μοτερ ... 

και ομωσ εχουν θρασος ....

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

δεν εχετε φαντασαστει τι ακρεες ιστοριεσ εχω ακουσει απο επιδωξουσ αγοραστες του 20 ετων σαπακιου μου (σε εισαγωγικα μια χαρα ειναι) 

ο αλλος ηθελε να του δωσω εγγηηση οτι ειναι καλο το σασμαν , ο αλλοσ οτι δεν καιει λαδια και αλλα φαιδρα ...

ρε γουδαρχε αγωραζεις αμαξι 20 ετων με 400.0000 χιλιομετρα . σε τιμη χωμα . τι περιμενεις ? να μην καιει λαδια ? η να ειναι το golden sample που θα αντεξει 50 χρονια και 1 μυριο χιλιομετρα το μοτερ ... 

Απο την φτώχια που τους δέρνει σε λιγο θα μας πούν οτι πρεπει να τους πληρωνουμε και τα σερβις για καμια 10αρια χρονια μετα την αγορά.

Δωστο εκει και γραφτους, δεν περνάει τίποτα απο αυτά.

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kostakis81 said:

Κάτσε, όταν λες σε τιμή χώμα τι ακριβώς εννοείς? Ότι παρόμοια "σαπάκια" 20ετίας πιάνουν ας πούμε κανα χιλιάρικο και εσύ το δίνεις δυο κατοστάρικα; Ή το δίνεις ξέρω γω δυο χιλιάρικα επειδή - και καλά - ούτε παπάκι δεν παίρνεις με τόσα?

Επεξ/σία από Joshua21
Εκ παραδρομής είχα γράψει "5ετίας" αντί για "20ετίας"

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έδωσα 22 χρονών αμάξι πέρυσι, με άπειρα χτυπημάτα εξωτερικά και φυσικά όλο και κάποια προβληματα στον κινητήτρα (πχ τρύπιο ψυγείο) αλλά είχα γράψει στην αγγελία "ΜΕ ΖΗΜΙΑ" και έγινε ανάρπαστο!!!! σε δύο ώρες το πούλησα 1200 ευρώ

Επεξ/σία από antonis35

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, kostakis81 είπε

Ειχα πουλησει ενος γνωστου γιατι ειχε δωσει χρηματα τα τελυταια χρονια και θα το πηγαινε για scrap!

Μπορουσε να δωθει ανετα μεχρι 500ε και το βαλαμε 350ε για να φυγει  γρηγορα..

Αυτος που το πηρε τα κοιταξε ολα.. εκανε πολλα σχολια.. Τελος το πηγαμε και σε συνεργειο και μαλιστα μακρια απο την εδρα μου!

Μια ημερα πριν με παιρνει ενας παππους και μου κανει ''Το κανω τωρα μια βολτα και παμε στα κεπ, με τοσα χρηματα δεν παιρνεις ουτε μηχανακι"!!!  Του ειπα οτι το δινω αυριο και μου κανει κανει αφου δεν σου εδωσε προκαταβολη! Αλλος στην θεση μου θα το εδινε στον παππου ή θα επαιρνε τον αλλον και θα του ελεγε με πηραν τωρα τηλεφωνω και μου δινουν πχ 450ευρω!!!

Επεξ/σία από PLACEBO_89
  • Like 1

14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Κάτσε, όταν λες σε τιμή χώμα τι ακριβώς εννοείς? Ότι παρόμοια "σαπάκια" 5ετίας πιάνουν ας πούμε κανα χιλιάρικο και εσύ το δίνεις δυο κατοστάρικα; Ή το δίνεις ξέρω γω δυο χιλιάρικα επειδή - και καλά - ούτε παπάκι δεν παίρνεις με τόσα?

Εχει καμια σημασια η τιμη που λες και το επικεντρώνεις, ειτε πάρεις αυτοκίνητο μεταχειρισμένο με 1000 είτε με 10.000 το ίδιο είναι το πήρες το έλεγξες τέλος.

27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Κάτσε, όταν λες σε τιμή χώμα τι ακριβώς εννοείς? Ότι παρόμοια "σαπάκια" 5ετίας πιάνουν ας πούμε κανα χιλιάρικο και εσύ το δίνεις δυο κατοστάρικα; Ή το δίνεις ξέρω γω δυο χιλιάρικα επειδή - και καλά - ούτε παπάκι δεν παίρνεις με τόσα?

οταν λεμε τιμη χωμα ενωουμε στην μιση τιμη απο τον μεσο ορο του car 

Just now, NikosKallithea said:

Εχει καμια σημασια η τιμη που λες και το επικεντρώνεις, ειτε πάρεις αυτοκίνητο μεταχειρισμένο με 1000 είτε με 10.000 το ίδιο είναι το πήρες το έλεγξες τέλος.

Έχεις μπερδέψει τα θέματα, εδώ δεν μιλάμε για τυχόν ευθύνες του πωλητή μετά την πώληση, εκείνο κλείδωσε.

Όσο αφορά τις απαιτήσεις σου φυσικά και η τιμή έχει σημασία, έχεις πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από κάτι που κάνει 10k σε σχέση με κάποιο άλλο που κάνει μόλις 1k.

Just now, kostakis81 said:

οταν λεμε τιμη χωμα ενωουμε στην μιση τιμη απο τον μεσο ορο του car 

Και εσύ τα έχεις μπερδέψει, οι τιμές στο car.gr είναι οι επιθυμητές, οι οποίες κατά κανόνα είναι μεγαλύτερες από τις τιμές που μπορεί να πιάσει κάτι, ειδικά για "σαπάκια" 20ετίας.

• Confused 1

νομιζω εσυ εχει θρασος που δεν απαντας σε λογικες απαιτησεις ενος υποψηφιου αγοραστη. Εμενα δε μου περισευουν ακομα και 200 ευρ (αμφιβαλλω αν το πουλας τοσο) για να τα δινω ετσι αερα και ας μου χαλασει το οχημα. Ο καθε αγοραστης που σεβεται τα χρηματα που πιθανον δουλεψε εχει απαιτησεις και απλως σου ζητησε πληροφορια.

ΥΓ: Εγω και μονο απο το χαρακτηρισμο του ιχ "σαπακι" 20 ετιας  ουτε καν θα ανοιγα συζητηση μιας και πιστευω οτι δε πουλας οχημα αλλα...σκραπ.

• Like 1
  • Confused 1

Κοίτα,  έχουν δικαιωμα να ζητήσουν ότι θέλουν, σωστό ή παράλογο,  έχεις και εσυ το δικαιωμα φυσικά να το δεχθείς ή όχι

Απλά του λες οκ σας ευχαριστώ αλλά δεν παρέχω αυτή την εγγύηση και αυτός να μην αγοράσει απο εσένα

• Like 3
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Έχεις μπερδέψει τα θέματα, εδώ δεν μιλάμε για τυχόν ευθύνες του πωλητή μετά την πώληση, εκείνο κλείδωσε.

Όσο αφορά τις απαιτήσεις σου φυσικά και η τιμή έχει σημασία, έχεις πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από κάτι που κάνει 10k σε σχέση με κάποιο άλλο που κάνει μόλις 1k.

Και εσύ τα έχεις μπερδέψει, οι τιμές στο car.gr είναι οι επιθυμητές, οι οποίες κατά κανόνα είναι μεγαλύτερες από τις τιμές που μπορεί να πιάσει κάτι, ειδικά για "σαπάκια" 20ετίας.

Ενώ εσυ δεν εχεις μπερδέψει τίποτα, με την λογική που εχεις, οτι παντα φταινε οι αλλοι.

Να προσέχεις τις αγορές σου στο μέλλον.

7 minutes ago, NikosKallithea said:

Ενώ εσυ δεν εχεις μπερδέψει τίποτα, με την λογική που εχεις, οτι παντα φταινε οι αλλοι.

Να προσέχεις τις αγορές σου στο μέλλον.

Τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου δεν με αφορούν.

34 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

νομιζω εσυ εχει θρασος που δεν απαντας σε λογικες απαιτησεις ενος υποψηφιου αγοραστη. Εμενα δε μου περισευουν ακομα και 200 ευρ (αμφιβαλλω αν το πουλας τοσο) για να τα δινω ετσι αερα και ας μου χαλασει το οχημα. Ο καθε αγοραστης που σεβεται τα χρηματα που πιθανον δουλεψε εχει απαιτησεις και απλως σου ζητησε πληροφορια.

ΥΓ: Εγω και μονο απο το χαρακτηρισμο του ιχ "σαπακι" 20 ετιας  ουτε καν θα ανοιγα συζητηση μιας και πιστευω οτι δε πουλας οχημα αλλα...σκραπ.

κοιτα φιλε υπαρχει κατι που λεγετε κοινη λογικη .. δεν μπορεισ να ζητασ παπαδεσ απο ενα αμαξι 20 ετων ? οπωσ και δεν ασφαλιζει καμνια ασφαλιστικη εταιρια ανθρωπουσ πανω απ 65 ετων , δεν δινει καμια τραπεζα δανειο σε 65αριδες κοκ .

το σαπακι ειναι χιουμορ αλλα και κοινη λογικη . ολα α αυτοκιητα 20ετιας θεωρουντε σαπακια πωσα να το κανουμε δηλαδη ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα τι ψαχνεις, ας ξεκινησουμε απο το βασικο οτι οι περισσοτεροι δεν εχουν καμια αισθηση του χρονου, π.χ. ηλικιες ας πουμε ανω των 35, θα δουνε αμαξι του 2004 και θα σκεφτουν "ελα ρε δεν ειναι παλιο, θυμαμαι καλα το 2004 τοτε πηραμε το Euro" , εντωμεταξυ αμαξι του 2004 ειναι 19 χρονων (οπου να ναι θα μπει στρατο να κανει τη θητεια του), αλλοι κοιτανε οχηματα του 2013 με την λογικη οτι ειναι λιγο χρησιμοποιημενα μωρε αλλα νταξ, εντωμεταξυ εχουν περασει 10 χρονια απο οταν βγηκε στους δρομους.

Δεν αναφερω καν οτι στην Ελλαδα λογω  οικονομικης κρισης αλλα μερικες φορες και νοοτροπιας "εγω ξερω καλυτερα", υπαρχει κοσμος που τα σερβις τα θεωρει κατι το nice to have, "ελα μωρε νταξ δεν εκανα χιλιομετρα σιγα μην αλλαξω λαδια απο τωρα" και στο τελος οχηματα 10ετιας+ ειναι εντελως κακογερασμενα.

Επεξ/σία από epp
  • Like 9

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...