Nazy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Έχει σπουδασει κανείς 3D Animation στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ; Και αν ναι, πιστεύει ότι έμαθεε κάτι; Έχω ρωτήσει και animators και δε μου λένε τα καλύτερα.
filip123go Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 9 minutes ago, Nazy said: Έχω ρωτήσει και animators και δε μου λένε τα καλύτερα. There it is. Παρε μαθήματα στο Udemy και ξεκινά. 1
Nazy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ουφ.. εχω δωρεαν ειδικοτητα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ γι αυτο το σκεφτομαι, μηπως και παρω motivation Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από Nazy
Dinos1973 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Ξεκιναμε απο τα απλα, 3D animation ειναι κατι με το οποιο εχεις ασχοληθει η θα ηθελες να ασχοληθεις; Το ΑΚΜΗ ειναι ενα εξιδικευμενο εκπεδευτηριο και καλο θα ειναι οποιος θελει να παρακολουθησει την σχολη να εχει καποια εμπειρια.
Nazy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δεν εχω ασχοληθεί, εχω προσπαθήσει βέβαια αλλα μου φαίνεται λιγο ζόρι ξέρω πολύ καλα οτι είναι εφικτό. Αυτο που λες δεν ισχύει αν ηταν έτσι θα μας ενημέρωναν και θα ήταν χαζό να έπρεπε να κάτσω να μάθω μόνος μου και να παω σε μια σχολή. Όλοι μιλάνε για το ΑΚΤΟ που είμαι σίγουρος είναι πολυ καλή σχολή αλλά έχω δωρεάν ειδικότητα στο ακμή αφότου εχω σπουδάσει web design/game development. Έχει πολλά μαθήματα θεωρίας στο ΑΚΜΗ και δε ξέρω αν μ προσφέρουν κάτι. Θα ήθελα να αφοσιωθώ παραπάνω στη πρακτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα