lovesucks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Καλημέρα! Όπως αναφέρω και στον τίτλο η αγορά συσκευής θα γίνει με επιδότηση WIND (οπότε υπάρχει περιορισμός στα καταστήματα). Θα συμπληρώσω την φόρμα και ελπίζω κάτι να βρεθεί.. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας🙂 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 500 ευρώ επιδότηση, μπορεί και παραπάνω αν αγοραστεί με τιμολόγιο (λογικά δεν θα έχω πρόβλημα/περιορισμό λόγω επιδότησης). 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Από Ελλάδα. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Public, Κωτσόβολος και κατάστημα Wind. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούργιες. 5) Μέγεθος οθόνης; Από 5,5'' και πάνω. 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Δεν θα το λεγα. 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι, θα ήθελα να μπορώ να βγάζω αξιοπρεπείς φωτογραφίες. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι, ιδανικά να κρατάει πάνω από 24ώρο. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android είχα ως τώρα, συγκεκριμένα τα δύο τελευταία κινητά ήταν Samsung. 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Καθημερινή χρήση (ομιλία, viber), περιήγηση στο διαδίκτυο(όταν είμαι εκτός σπιτιού), μουσική/You Tube(όταν είμαι εκτός σπιτιού), φωτογραφίες και κάποια ελαφριά παιδικά παιχνίδια. 1
Λύση GATE123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Λύση Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Samsung Galaxy A54. Πάρε τη μεγάλη έκδοση (8/256). Βέβαια σε αυτά τα καταστήματα το πληρώνεις 150€ παραπάνω από ότι σε σκρουτζαδικο. Αλλά με τιμολόγιο και με επιδότηση κάτι γίνεται. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2023 από GATE123 1
lovesucks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Samsung Galaxy A54. Πάρε τη μεγάλη έκδοση (8/256). Βέβαια σε αυτά τα καταστήματα το πληρώνεις 150€ παραπάνω από ότι σε σκρουτζαδικο. Αλλά με τιμολόγιο και με επιδότηση κάτι γίνεται. Ναι, το ξέρω πως θα το "πληρώσω" παραπάνω αλλά τι να κάνω..Δεν έχω άλλη επιλογή. Ευχαριστώ, πολύ καλή η πρόταση σου.🙂 Αν υπάρχει και κάποιο άλλο πέρα από Samsung δεν έχω πρόβλημα..Δεν είναι δεσμευτικό απλά επειδή ήταν τα προηγούμενα που είχα🙂 1
GATE123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, lovesucks είπε Ναι, το ξέρω πως θα το "πληρώσω" παραπάνω αλλά τι να κάνω..Δεν έχω άλλη επιλογή. Ευχαριστώ, πολύ καλή η πρόταση σου.🙂 Αν υπάρχει και κάποιο άλλο πέρα από Samsung δεν έχω πρόβλημα..Δεν είναι δεσμευτικό απλά επειδή ήταν τα προηγούμενα που είχα🙂 Κάτσε σε αυτή την εταιρεία που ξέρεις. 4 χρόνια ενημερώσεις και αναβαθμίσεις δεν είναι και λίγο. Επίσης καλό support. 1 1
lovesucks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Κάτσε σε αυτή την εταιρεία που ξέρεις. 4 χρόνια ενημερώσεις και αναβαθμίσεις δεν είναι και λίγο. Επίσης καλό support. Δεν έχεις άδικο.Και δεν σου κρύβω πως μ"αρέσουν οι συσκευές της συγκεκριμένης εταιρείας.Έχουν βγάλει χρόνια απροβλημάτιστα και οι δύο προηγούμενες. Θα προχωρήσω με την αγορά του.🙂 Ευχαριστώ πολύ και πάλι!! 1
Fotia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Πάντα πρώτη επιλογή πρέπει να είναι σε εταιρία που έχουμε μείνει ευχαριστημένοι . 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα