Προς το περιεχόμενο

Vpn Ελλάδα

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από suboy99,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Θέλω να χρησιμοποιήσω vpn για να ορίσω ότι βρίσκομαι σε συγκεκριμένο σημείο του χάρτη. Δηλαδή να είμαι Πειραιά και να ορίσω ότι βρίσκομαι περιστέρι. Γίνεται αυτό; θέλω να δουλέψω εφαρμογή που θέλει να είμαι κοντά σε ένα συγκεκριμένο σημείο.. 

Δημοσ.

Αυτή η εφαρμογή πως καταλαβαίνει ότι βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο; Μήπως παίρνει στοιχεία από το GPS και όχι από την ip?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, suboy99 είπε

Αυτή η εφαρμογή πως καταλαβαίνει ότι βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο; Μήπως παίρνει στοιχεία από το GPS και όχι από την ip?

Από gps παίρνει στοιχεία και. Μπορώ να ορίσω ότι βρίσκομαι σε άλλο σημείο από ότι είμαι για να μπερδέψω την εφαρμογή; 

• Λύση
Δημοσ.

Άρα δεν έχει να κάνει με την IP οπότε δεν χρειάζεσαι VPN. Ίσως κάποιο app τύπου Location Changer - Fake GPS να κάνει δουλειά. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τέτοιες εφαρμογές ή δοκίμασε τες σε άλλη συσκευή με δεύτερο account.

Δημοσ.

Υπόψιν ότι σε κλειδωμένες συσκευές, αναφέρει το λειτουργικό στις εφαρμογές ότι πραγματοποιείται ψεύτικη τοποθεσία.

Εναλλακτικά, android emulator για windows (πχ bluestack) όπου είναι πιο χαλαρά και μπορείς να το κάνεις.

Πχ το pokemon go στο κινητό με fake gps δεν το επέτρεπαι, ενώ στο πισί μια χαρά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...