lak10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Παιδιά καλησπέρα τώρα με το mydata ο πατέρας μου στα 65 κόβει τιμολόγια με αποτέλεσμα να κάνει λάθη μέχρι πριν 6 μήνες είχα ενεργή την απευθείας διαβίβαση πλέον κάνω εγώ την διαβίβαση.Το πρόβλημα είναι ότι οι λογιστές των πελατών ελέγχουν τώρα τιμολόγια από το 2022. Αν υπάρχει λάθος τι κάνουμε μετά από τόσο καιρό δεν ακυρώνεται ξέρω επίσης ότι αμα πάρει ΜΑΡΚ δεν μπορείς να το πειράξεις αν γίνει απόρριψη τι κάνουμε;
sdikr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Ακύρωση μόνο την ίδια μέρα. Σε άλλες περιπτώσεις, πιστωτικό τιμολόγιο ή τιμολόγιο επιστροφής, καλύτερα όμως να ρωτήσεις τον λογιστή σου για σιγουριά.
basilisgate13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, lak10 είπε Παιδιά καλησπέρα τώρα με το mydata ο πατέρας μου στα 65 κόβει τιμολόγια με αποτέλεσμα να κάνει λάθη μέχρι πριν 6 μήνες είχα ενεργή την απευθείας διαβίβαση πλέον κάνω εγώ την διαβίβαση.Το πρόβλημα είναι ότι οι λογιστές των πελατών ελέγχουν τώρα τιμολόγια από το 2022. Αν υπάρχει λάθος τι κάνουμε μετά από τόσο καιρό δεν ακυρώνεται ξέρω επίσης ότι αμα πάρει ΜΑΡΚ δεν μπορείς να το πειράξεις αν γίνει απόρριψη τι κάνουμε; σε περιπτωση που βρουν λαθος η οτι εχει σταλθει κατι που δεν συμφωνει με το τιμολογιο θα στειλουν αποκλιση.Μετα απο μερους σου αν εχουν δικιο την αποδεχεται ο λογιστης σου και διαβιβαζει τα σωστα ποσα αλλιως την απορριπτει και συνεχιζετε την ζωη σας
lak10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 προσπαθω να προλαβαινω τα λαθη αλλα επειδη ειναι μεγαλος ο ογκος μου ξεφευγουν καποια και επουδενι δεν θελω να μπουμε στο ματι της εφοριας
lak10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 σημερινο παραδειγμα πελατισα μου ζηταει τιμολογιο απο 30/6/2022 που ειναι λαθος γιατι στο mydata ειναι 1020 και στο χαρτι 200. μιλησα με τον λογιστη θα μιλησει με τον λογιστη της πελατισσας για να βρεθει ακρη εγκυκλοπαιδικα τι μπορει να γινει μετα απο ενα χρονο
sdikr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 10 minutes ago, lak10 said: σημερινο παραδειγμα πελατισα μου ζηταει τιμολογιο απο 30/6/2022 που ειναι λαθος γιατι στο mydata ειναι 1020 και στο χαρτι 200. μιλησα με τον λογιστη θα μιλησει με τον λογιστη της πελατισσας για να βρεθει ακρη εγκυκλοπαιδικα τι μπορει να γινει μετα απο ενα χρονο Αν ανεβάζει το πρόγραμμα στο Mydata είναι αδύνατο να υπάρχει διαφορά, τέτοια διαφορά έχω δεί όταν ανεβάζει με το χέρι ο λογιστής
lak10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Αν ανεβάζει το πρόγραμμα στο Mydata είναι αδύνατο να υπάρχει διαφορά, τέτοια διαφορά έχω δεί όταν ανεβάζει με το χέρι ο λογιστής εκανε λαθος ο πατερας μου ειχα ενεργη την αυτοματη διαβιβαση εκανε λαθος μετα το διορθωσε αλλα ειχε ηδη ανεβει στο mydata το προβλημα ειναι οτι η πελατισσα το θυμηθηκε ενα χρονο μετα
sdikr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, lak10 said: εκανε λαθος ο πατερας μου ειχα ενεργη την αυτοματη διαβιβαση εκανε λαθος μετα το διορθωσε αλλα ειχε ηδη ανεβει στο mydata το προβλημα ειναι οτι η πελατισσα το θυμηθηκε ενα χρονο μετα Τότε μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις να αλλάξεις πρόγραμμα, ή ρυθμίσεις. Δεν επιτρέπει σωστά ρυθμισμένο πρόγραμμα αλλαγή παραστατικού που έχει ανέβει Mydata
lak10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, sdikr είπε Τότε μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις να αλλάξεις πρόγραμμα, ή ρυθμίσεις. Δεν επιτρέπει σωστά ρυθμισμένο πρόγραμμα αλλαγή παραστατικού που έχει ανέβει Mydata αλλαξα ρυθμισεις αλλα βγαινουν παλια προβληματα πλεον τα ανεβαζω καθε μερα χειροκινητα τα ελεγχω πριν τα στειλω
sdikr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Just now, lak10 said: αλλαξα ρυθμισεις αλλα βγαινουν παλια προβληματα πλεον τα ανεβαζω καθε μερα χειροκινητα τα ελεγχω πριν τα στειλω Δεν κατάλαβες, αν το πρόγραμμα επιτρέπει αλλάγη στον αριθμό παραστατικού που έχει κοπεί, κάτι έχει γίνει λάθος, αν το επιτρέπει και σε παραστατικό που έχει πάει Mydata, έχει γίνει πολύ λάθος. Το ότι άλλαξες τώρα το να μην τα στέλνει αυτόματα δεν σημαίνει πως έχει φτιάξει και το 1ο
lak10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν κατάλαβες, αν το πρόγραμμα επιτρέπει αλλάγη στον αριθμό παραστατικού που έχει κοπεί, κάτι έχει γίνει λάθος, αν το επιτρέπει και σε παραστατικό που έχει πάει Mydata, έχει γίνει πολύ λάθος. Το ότι άλλαξες τώρα το να μην τα στέλνει αυτόματα δεν σημαίνει πως έχει φτιάξει και το 1ο θα το προτιενω στις διορθωσεις
sdikr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 24 minutes ago, lak10 said: θα το προτιενω στις διορθωσεις Αν δεν το έχουν καταλάβει μέχρι τώρα, μάλλον χαμένος κόπος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα