Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι άτομο που ιδρώνω πάρα πολύ με την οποιαδήποτε σωματική άσκηση τώρα το Καλοκαίρι, και Χειμώνα βασικά αλλά λιγότερο. Έχω αρκετή κούραση και παρόλο που μπορεί να πίνω πολύ νερό μετά η και κατά την δραστηριότητα που κάνω, η κούραση παραμένει ενώ έχω και πονοκέφαλο. 

Σκέφτομαι μήπως ο οργανισμός μετά από τόσο νερό που χάνει, δεν καλύπτεται μόνο με το απλό νερό αλλά χρειάζεται και κάποια προσθετα στοιχεία - ηλεκτρολύτες που εμπεριεχονται στα ισοτονικά ποτά τα οποία πουλάνε στο εμπόριο, κυρίως τα χρησιμοποιούν μαραθωνοδρομοι και αθλητές. 

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ φτιάχνει το δικό του τέτοιο διάλυμα αντί να αγοράζει από τα εμπορίου. Τι υλικά βάζει, ποσότητες συγκεντρώσεις κτλ, μπορούμε να τα βρούμε εύκολα τα συστατικά για να το φτιάξουμε η είναι δυσεύρετα και αφορούν μόνο βιομηχανική παραγωγή. 

Δημοσ.

Η πιο εύκολη ενδιάμεση λύση είναι να αγοράσεις φακελάκια τύπου Almora από φαρμακείο και να τα φτιάχνεις μόνος σου διαλύοντας τα σε νερό. 

Παλιότερα είχα βρει "συνταγές" στο ίντερνετ που έλεγαν για αναλογίες αλατιού, νερού, δεξτροζης, κλπ για να το κάνεις τελείως σπιτικό αλλά δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...