Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει ελαχιστη παραγγελια+ μεταφορικα αναλογα το μαγαζι και την αποσταση

τον κωδικο τον βαζετε στο μενου προφιλ και μετα  στην εξαργυρωση κωδικου
κανετε μια παραγγελια με  τα πρωτα 6€ και μετα σας δινει για μια ακομα αλλα 6€

ABSUMMER12

12 Ευρώ (6+6) σε κουπόνια Wolt για την πρώτη παραγγελία στα ΑΒ-Βασιλόπουλος μέσω Wolt

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ισχύει μόνο για όσους δεν έχουν παραγγείλει άλλη φορά από ΑΒ, ή τουλάχιστον έτσι λέει η wolt όταν πάω να περάσω το κουπόνι.

image.png.36845d3d7728688adaaa6f22b8d58338.png

Δημοσ.

Γενικα στη wolt προγραμμα ανταμοιβης δεν υπαρχει, περα απο την 1η φορα που κατεβαζεις την εφαρμογη και βαλεις τοτε κωδικο φιλου που σου εκανε προσκληση, απο τοτε και μετα δεν δεχεται κανενα αλλο κωδικο για εκπτωση(τουλαχιστον για οσες φορες εχω δοκιμασει) μακαρι αυτος να λειτουργει

Δημοσ.

Ανοιξα την εφαρμογη και μου δωσαν 4+4€ επειδη ειχα καιρο να παραγγειλω και λεει δεν παιρνει τον κωδικο γιατι εχω credits ηδη μεσα. Δεν ξερω αν μπορεσω να βαλω τον κωδικο οταν ξοδεψω αυτα αλλα ελπιζω να προλαβω να προσπαθησω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Darky είπε

Ανοιξα την εφαρμογη και μου δωσαν 4+4€ επειδη ειχα καιρο να παραγγειλω και λεει δεν παιρνει τον κωδικο γιατι εχω credits ηδη μεσα. Δεν ξερω αν μπορεσω να βαλω τον κωδικο οταν ξοδεψω αυτα αλλα ελπιζω να προλαβω να προσπαθησω.

Και εγώ στο λογαριασμό της μάνας μου αυτό μου έγραψε γιατί είχε ένα κουπόνι 3 + 3 ευρώ

Έκανα μία παραγγελία έφυγε το πρώτο τριάρι και μετά τον πήρε

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή την εφαρμογή όσες φορές έχω προσπαθήσει να τη χρησιμοποιήσω πάντα συνανταω κάποιο πρόβλημα και καταλήγω να την παρατάω και να κάνω uninstall. Δεν ξέρω ποιος από τους δύο φταίει πάντως δεν θεωρώ τον εαυτό μου boomer 😂

Δημοσ.

Αν και είμαι περιστασιακός χρήστης της εφαρμογής, όσες φορές την εχω χρησιμοποιήσει δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα.

Ανα καιρούς μου στέλνουν και εκπτωτικά κουπόνια. Πριν μια εβδομάδα, επειδή τους έλειψα μου έστειλαν 2 κουπόνια των 3 ευρώ. Αν και φαινόταν μόνο το πρωτο 3ευρω, με το που ήρθε η παραγγελία μου, αμέσως μου έστειλαν και το δευτερο 3ευρω.

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Darky είπε

Αν εχεις παραγγειλει ξανα απο ΑΒ δεν θα στον περασει ακομα και να ξοδεψεις αυτα τα κουπονια που εχεις ηδη. Αυτο εχω δει εγω προσωπικα, το εγραψε και ο hotb πιο πανω. 

Αν δεν εχεις παραγγειλει ποτε απο ΑΒ, τοτε ναι (λογικα) θα στο δωσει.

Αλλαξα και τον τιτλο για αποφυγη αστοχιας και τσαμπα εξοδων αν δεν ειχατε σκοπο να εξαργυρωσετε πιθανο κουπονι που εχετε ηδη και δεν σας αφηνει να βαλετε του τιτλου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...