greeneye Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάτοχος Poco X5 Pro 8/256 - Αν γνωρίζει κανείς 1) Εχω 3 σελίδες, όταν φτάνω στην 3η και θέλω να πάω στην αρχική δεν συνεχίζει και πρέπει να ξαναγυρίσω πίσω. Εψαξα δεν βρηκα ρυθμιση εκτος και αν μου διεφυγε. 2) Θέλω οταν μου στελνουν SMS και το εχω με σβηστη οθονη-κλειδωμενο να κανει μεν ηχο αλλα οταν το αναβω να μην κανει και προεσκοπηση του σμσ να φαινεται τι γραφει ο αλλος. Οσο και αν δοκιμασα δε δουλευει σωστα, με ηχο κανει παντα προεσκοπηση. Θα με ενδιεφερε να μην το εμφανιζει στην οθονη κλειδωματος και απλα να κανει ηχο οταν ερχεται ενα κλασικο ΣΜΣ και να δειχνει τον αριθμο 1. Δυστυχως πετυχα να αναβει 1-2 σε αριθμο σμσ αλλα δεν κανει ηχο! Ηχο δηλαδη κανει ΜΟΝΟ στην οθονη κλειδωματος αλλα κανει και προεσκοπηση! Γενικα διακρινω ενα bug γιατι οταν παιζω με τις ρυθμισεις εκει εξαφανιζει και τον ηχο με ιδιες ρυθμισεις! 3) Οταν προσθετω μια νεα εφαρμογη παει και βαζει το εικονιδιο στην 3η σελιδα (τελευταια) και οχι στην home screen. Πως το αλλαζω αυτο? 4) Οποτε επιλεγω αρχειο ηχου που θα παιζει στα σμσ δινει αριθμηση π.χ ηχος1 ηχος 2 και φτασαμε στο ηχος11. Πως τα σβηνω αυτα? Αν ξερει κανεις κατι να βγαλουμε καμια ακρη Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από greeneye
panos- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 1) δεν νομίζω πως έχει 2) ρυθμίσεις > ειδοποιήσεις > κάπου λέει προεπισκόπηση. Δεν θα γράφει το μήνυμα αλλά θα λέει ότι είναι από την εφαρμογή Μηνύματα 3) δεν αλλάζει. Το βάζει στην τελευταία διαθέσιμη θέση 4) μέσω file manager πας στον φάκελο ringtones ή στον notifications
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα