nasosgtech Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, εχω αγοράσει εδω και 4 μήνες το GIGABYTE Aorus P750W (t-support.gr). Τις τελευταιες μέρες ακούω εναν 'κλικυ' θόρυβο απο τον ανεμιστήρα του (όταν ενεργοποιείται) , που δεν ξέρω αν οφείλεται στην αύξηση θερμοκρασίας λόγω εποχής ή σε ελαττωματικο ανεμιστήρα. Εβγαλα το τροφοδοτικο απο το κουτι και εσπρωξα ψυχρο αέρα και παρατήρησα ότι οταν αρχίζουν να πέφτουν τα rpm κανει αυτο το θορυβο. Να προσθέσω οτι δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο αλλο θεμα απλα ο θόρυβος ειναι ενοχλητικός. Σε αυτή την περίπτωση καλύπτεται απο την εγγύηση;
lneam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, nasosgtech είπε Σε αυτή την περίπτωση καλύπτεται απο την εγγύηση; στην θεωρια ναι.
atheatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μπορεί να έχει πάρει κάποιο σκουπιδακι και να το χτυπάει με τα πτερύγια του ανεμιστήρα. Προσπάθησε να το φυσήξεις αν γίνεται από την αντίθετη πλευρά ροής του αέρα. Μπορεί όντως να έχει πρόβλημα κάτι λόγω κακής κατασκευής και να κάνει θόρυβο όπου τότε πρέπει να γυρίσει πίσω στην αντιπροσωπεία, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από εσένα.
FasTaker Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 To coil wine δεν θεωρειται προβλημα απο παρα πολους αλλα στα τροφοδοτικα δεν ισχυει αλλα εδω δεν μιλαμε για αυτο. Ειχα κατι παρομοιο σε τροφοδοτικο superflower και μου το αλλαξαν χωρις προβληματα. Ενα email στην superflower χρειαστηκε.
Apaleytos80 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Στις 5/7/2023 στις 8:18 ΠΜ, duffyduck είπε Εδώ μιλάμε για Gigabyte Ειναι πιο δύσκολα τα Gigabyte τροφοδοτικά για επισκευή, πρεπει να βρούνε διαθέσιμο Πυροτεχνουργό. 😁😄.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα