kgkaudi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Άμα παίζει κιόλας FF16 χωρίς να φλέγεται, καλά θα είναι. https://www.veryaligaming.com/ps5-overheating-final-fantasy-16/ Πάντως στο PS5 τι σκεφτόντουσαν και το έκαναν τόσο μαούνα, όταν το PS4 ήταν πολύ λιτό και απέριττο, δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
H38 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 11 hours ago, logistoulis said: Υπάρχει το digital ποιο το νόημα να βγάλουν μονάδα με αποσπώμενο δίσκο; Το να βγει slim οκ κάποια στιγμή αναμενόμενο να γίνει Ίσως γιατί θέλει μια πιο "μαζεμένη" μονάδα (όπως εγώ), αλλά αν έχει κάνα δισκάκι να πάρει και κάποια στιγμή αποσπώμενη μονάδα οπτικού δίσκου. Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα. Βέβαια extra λεφτά, αλλά ΟΚ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 4 hours ago, H38 said: Ίσως γιατί θέλει μια πιο "μαζεμένη" μονάδα (όπως εγώ), αλλά αν έχει κάνα δισκάκι να πάρει και κάποια στιγμή αποσπώμενη μονάδα οπτικού δίσκου. Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα. Βέβαια extra λεφτά, αλλά ΟΚ Προσωπικά το βλέπω καλή κίνηση γιατί παρόλο που έχει έξτρα λεφτά, σου επιτρέπει να το πουλήσεις όταν δεν το θες ή το βαρεθείς. Εγώ για παράδειγμα το Elden Ring το έπαιξα 5 ώρες, αν το είχα πάρει digital only, θα έκλαιγα 70€. Προφανώς τα games που ξέρεις 100% ότι θες να τα κρατήσεις, θα εξακολουθείς να τα αγοράζεις digital. Οπότε έχει κάποιο νόημα η εξωτερική μονάδα θεωρώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x8diesel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, Choronzoon είπε Λόγω μεγέθους διότι δεν έχουμε όλοι πολύ χώρο , λόγω κόστος διότι φημολογειτε ότι θα κάνει 399 και σίγουρα λόγω βελτιωμένης σχεδιασμού .γενικά τα slim μοντέλα της Sony ήταν πάντα καλύτερα. που ζεις καλέ; σε σκηνή;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, x8diesel είπε που ζεις καλέ; σε σκηνή;; Σε μικρό σπίτι με μικρό έπιπλο για τηλεόραση και κουπωμενα πάνω σουιτς , ps3 slim , Wii u ,laptop και ντεκ . Και αυτά οριακά . Επίσης η σύζυγος δε γουστάρει να έχει κονσόλες στο οπτικό της πεδιο ,οπότε είναι όλα κρυμμένα πίσω από την τηλεόραση( το επιπλο φιλοξενει τα φυσικαλς και τα φορητά στα ενδότερα του ...) , αλλά όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν και όρια ..... Το ps 5 όπως και το fat 3 είναι κουμουτσες , ένα μοντέλο μικρότερου μεγέθους είναι πάντα ευπρόσδεκτο και το ξαναλέω συνήθως είναι και καλύτερο ποιοτικά , τουλάχιστον βάση της ιστορίας των κονσολων μέχρι τώρα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TROIDX Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 πηρα series s , ας κυκλοφορησει οτι θελει🚽 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hugo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 21 ώρες πριν, logistoulis είπε Υπάρχει το digital ποιο το νόημα να βγάλουν μονάδα με αποσπώμενο δίσκο; Το να βγει slim οκ κάποια στιγμή αναμενόμενο να γίνει Σύμφωνα με τις φήμες θα καταργήσουν αργότερα την κανονική έκδοση και θα έχουν μόνο την slim όπου οποίος θέλει μπορεί να πάρει τον drive μόνος του. Μια γραμμή παραγωγής.και αργότερα pro. Αν βγει ποτέ Pro έκδοση σε αυτή την γενιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleka13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, Choronzoon είπε Επίσης η σύζυγος δε γουστάρει να έχει κονσόλες στο οπτικό της πεδιο ,οπότε είναι όλα κρυμμένα πίσω από την τηλεόραση( το επιπλο φιλοξενει τα φυσικαλς και τα φορητά στα ενδότερα του ...) , αλλά όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν και όρια ..... ΔΙΑΖΥΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, H38 είπε Ίσως γιατί θέλει μια πιο "μαζεμένη" μονάδα (όπως εγώ), αλλά αν έχει κάνα δισκάκι να πάρει και κάποια στιγμή αποσπώμενη μονάδα οπτικού δίσκου. Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα. Βέβαια extra λεφτά, αλλά ΟΚ Εγώ έχω slim θα με ενδιέφερε ενδεχομένως η ύπαρξη οπτικού που να συνδέεται με USB ας πούμε, αν και γενικά έχω πάρει διαζύγιο με τα φυσικά αντίτυπα και είμαι φουλ digital εδώ και χρόνια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandrosser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 κανα παιχνιδι δε βγαζουν καλυτερα?που παιζουμε ακομα του PS4? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
H38 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 hour ago, logistoulis said: Εγώ έχω slim θα με ενδιέφερε ενδεχομένως η ύπαρξη οπτικού που να συνδέεται με USB ας πούμε, αν και γενικά έχω πάρει διαζύγιο με τα φυσικά αντίτυπα και είμαι φουλ digital εδώ και χρόνια slim..; PS5, το πήρες κιόλας; 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, H38 είπε slim..; PS5, το πήρες κιόλας; 😂😂 Digital ήθελα να πω μωρέ, αλλά έχω κάψει το μυαλό μου αυτές τις μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolaosPri Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Και εσύ σαν ανταγωνιστής πας και ανεβάζεις τη τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, aleka13 είπε ΔΙΑΖΥΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!😉 Lego Harry potter , κάνει θαύματα !!! 9 ώρες πριν, Hugo είπε Σύμφωνα με τις φήμες θα καταργήσουν αργότερα την κανονική έκδοση και θα έχουν μόνο την slim όπου οποίος θέλει μπορεί να πάρει τον drive μόνος του. Μια γραμμή παραγωγής.και αργότερα pro. Αν βγει ποτέ Pro έκδοση σε αυτή την γενιά. Μάλλον θα βγει , ήδη τα twins έχουν θέματα απόδοσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hugo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Choronzoon είπε Μάλλον θα βγει , ήδη τα twins έχουν θέματα απόδοσης Βρε να βγει δεν αντιλέγω, γιατί και στα ξένα φόρουμ διαβάζω ότι ζητάει ο λαός ας το πούμε, αλλά τι έχει να προσφέρει η AMD αυτή την στιγμή? Μια custom 7900 αποκλείεται λόγο κατανάλωσης, μια 7700? Εδώ η 7900xt με ray tracing δεν περνάει ούτε μια 4070ti. Και το αντίστοιχο frame generator - Fsr 3 ειναι άφαντο μετά την ανακοίνωση. Γιατί σαν 4Κ 60fps δεν νομίζω να το προωθήσουν. Αυτό υποτίθεται είναι το απλό ps5 και xbox series x 😄. Rdna 4? Άρα πάμε για Χριστούγεννα 2025. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα