Eva23 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Έχω συνεννοηθεί με μια κοπελα να μου παραδώσει ένα πακέτο με βιβλία και πληρωμή με αντικαταβολή. Σε περίπτωση που θέλω να δω αν το περιεχόμενο είναι το σωστό μπορώ να ανοίξω το πακέτο πριν δώσω το ποσό, και αν δεν είναι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
SabotazNic Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, Eva23 είπε και αν δεν είναι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; ελπιζεις να μην εχει μεσα πετρες
macodin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν θα έχεις πρόβλημα, επειδή μου έχει τύχει, ειδοποιείς την εταιρία που στα 'στειλε, καί με τηλ καί με μήνυμα, και σε εξυπηρετούν χωρίς να χρεωθείς εξτρά το κούριερ. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από macodin 1
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Eva23 είπε Σε περίπτωση που θέλω να δω αν το περιεχόμενο είναι το σωστό μπορώ να ανοίξω το πακέτο πριν δώσω το ποσό, για να το κάνεις αυτό πρέπει να το έχει ζητήσει ο αποστολέας και να συμφωνεί το υποκατάστημα που θα το παραλάβεις 2
StamTheMan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, Eva23 είπε Έχω συνεννοηθεί με μια κοπελα να μου παραδώσει ένα πακέτο με βιβλία και πληρωμή με αντικαταβολή. Σε περίπτωση που θέλω να δω αν το περιεχόμενο είναι το σωστό μπορώ να ανοίξω το πακέτο πριν δώσω το ποσό, και αν δεν είναι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; ΟΧΙ. 12 ώρες πριν, korakios είπε για να το κάνεις αυτό πρέπει να το έχει ζητήσει ο αποστολέας και να συμφωνεί το υποκατάστημα που θα το παραλάβεις Off the record παντα,επισημα δε γινεται. 12 ώρες πριν, macodin είπε Δεν θα έχεις πρόβλημα, επειδή μου έχει τύχει Μια χαρα προβλημα θα εχει,επειδη "σου ετυχε" δε σημαινει οτι επιτρεπεται.
JakeKaufman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 hours ago, Eva23 said: Έχω συνεννοηθεί με μια κοπελα να μου παραδώσει ένα πακέτο με βιβλία και πληρωμή με αντικαταβολή. Σε περίπτωση που θέλω να δω αν το περιεχόμενο είναι το σωστό μπορώ να ανοίξω το πακέτο πριν δώσω το ποσό, και αν δεν είναι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. αν το κάνει κάποια εταιρεία, το κάνει στη ζούλα. 1
Haldol Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δεν γίνεται. Γι' αυτό μαλλιάζει η γλώσσα μας να λέμε ότι η αντικαταβολή δε προσφέρει τίποτα παραπάνω από την κατάθεση (παρά μόνο κοστίζει και ταλαιπωρεί τον πωλητή, οδηγώντας εν τέλη και σε πιο μεγάλες τιμές στα προϊόντα). Κάποια λίγα καταστήματα το κάνουν ακόμα «στη ζούλα». Και τα λίγα αυτά, θα γίνονται ολοένα και πιο λίγα, όσο ακούνε «δε παραλαμβάνω» και μετά έχουν μια ανοιγμένη συσκευασία, για την οποία ο αποστολέας μπορεί να κάνει αρκετή μανούρα (και να κινήσει και αρκετές διαδικασίες). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα