gsisr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα. Έχει τύχει σε κανέναν να κανει επανέκδοση άδειας μέσω gov;Πόσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να παραλάβεις τη νέα άδεια; 1
sdikr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Οσο χρειάζεται και αν το κάνεις απο κοντά, στην δικιά μου περίπτωση έκανε 6 ημέρες (Θεσ/νική ανατολικά) , αλλά είχα την παλιά αδεία στα χέρια μου, την παρέδωσα όταν πήρα την καινούργια 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Σε μενα χρειστηκε καπου 2 μηνες γιατι ειχε παραπεσει και αν δεν επεμενα θα περιμενα ακομα ...Κανονικα γυρω στον μηνα κανει σε Αττικη Αν εχει σημασια ζητησα ανανεωση και οχι επανεκδοση λογω ηλικιας ( εκλεισα τα 65) 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε μενα χρειστηκε καπου 2 μηνες γιατι ειχε παραπεσει και αν δεν επεμενα θα περιμενα ακομα ...Κανονικα γυρω στον μηνα κανει σε Αττικη Αν εχει σημασια ζητησα ανανεωση και οχι επανεκδοση λογω ηλικιας ( εκλεισα τα 65) Σου έχουν βγάλει άδεια κυκλοφορίας;Δεν αρκεί το δίπλωμα; Πλάκα κάνω. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από Ukforthemoment
sdikr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, Γιάννης Platano said: Σε μενα χρειστηκε καπου 2 μηνες γιατι ειχε παραπεσει και αν δεν επεμενα θα περιμενα ακομα ...Κανονικα γυρω στον μηνα κανει σε Αττικη Αν εχει σημασια ζητησα ανανεωση και οχι επανεκδοση λογω ηλικιας ( εκλεισα τα 65) Να τα εκατοστήσεις 😎 Αυτο είναι άδεια οδήγησης και όντως παίρνει πάνω απο μήνα
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Σε μενα χρειστηκε καπου 2 μηνες γιατι ειχε παραπεσει και αν δεν επεμενα θα περιμενα ακομα ...Κανονικα γυρω στον μηνα κανει σε Αττικη Αν εχει σημασια ζητησα ανανεωση και οχι επανεκδοση λογω ηλικιας ( εκλεισα τα 65) Ενταξει παιδια ...Δεν διαβασα καλα τον τιτλο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Ο λόγος που ζήτησες καινούργια άδεια κυκλοφορίας ποιος ήταν; Απώλεια;
prototypegr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Πάντως Χαλκιδική, σε αγοραπωλησία αυτοκινήτου, με όλα τα χαρτιά έτοιμα, πήγα με ραντεβού στο τμήμα συγκοινωνιών και παρέλαβα την ίδια μέρα την άδεια κυκλοφορίας.
sdikr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 45 minutes ago, prototypegr said: Πάντως Χαλκιδική, σε αγοραπωλησία αυτοκινήτου, με όλα τα χαρτιά έτοιμα, πήγα με ραντεβού στο τμήμα συγκοινωνιών και παρέλαβα την ίδια μέρα την άδεια κυκλοφορίας. Αυτό είναι διαφορετική περίπτωση, σου δώσανε το πράσινο ή απλά ενα χαρτί και θα πας αργότερα για να πάρεις και το πράσινο;
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 36 minutes ago, sdikr said: Αυτό είναι διαφορετική περίπτωση, σου δώσανε το πράσινο ή απλά ενα χαρτί και θα πας αργότερα για να πάρεις και το πράσινο; Υπηρεσιακό αντίγραφο δίνουν μόνο στην περίπτωση που έχουν έλλειψη σε πράσινο χαρτί, και κάτι τέτοιο έχει καιρό να ακουστεί. Πάντως ο χρόνος έκδοσης άδειας κυκλοφορίας εξαρτάται από το φόρτο εργασίας της συγκεκριμένης διεύθυνσης μεταφορών που την εκδίδει. Και αν θυμάμαι καλά ο ανώτερος χρόνος βάση νομοθεσίας στην περίπτωση μεταβίβασης είναι 15 ημέρες, στην περίπτωση επανέκδοσης άδειας δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιος περιορισμός. 1
gsisr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Παίδες πήγα σε ΚΕΠ με σκοπό να κάνω αίτηση για επανέκδοση άδειας. Είχα μαζί μου ένα παλιό υπηρεσιακό αντίγραφο. Είπα ότι θέλω να κάνω μεταβιβαση και έχω μόνο αυτό το χαρτί. Χρειάζεται να εκδώσουμε κανονική άδεια; Όχι μου είπανε γίνεται η δουλειά και μ αυτό. Οπότε δε προχωρησα σε επανέκδοση 1
panosno1com Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 10 εργάσιμες στο παράρτημα του υπουργείου του Πειραιά, και το δίπλωμα και η άδεια του αμαξιού, απώλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα