Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ICE-T είπε

εγω εχω το Lancool 216 και ειναι αρκετα καλο case για θερμοκρασιες CPU αλλα σε GPU δεν λεει και κατι + οτι αν σου βγαλουν προβλημα οι ανεμιστηρες του αντε να βρεις ιδιους.

Ωραίο κουτί είναι ρε και στην τελική βάζεις 140mm φουρφουρια άμα κάτσει η στραβή.Απο περιέργεια έχεις δοκιμάσει να βάλεις fan στο στο pcie bracket της?Όταν είχα δει ένα review μου είχε κάνει εντύπωση η ιδέα και ειμαι περίεργος αν είναι και λειτουργική.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, niko13 είπε

Ωραίο κουτί είναι ρε και στην τελική βάζεις 140mm φουρφουρια άμα κάτσει η στραβή.Απο περιέργεια έχεις δοκιμάσει να βάλεις fan στο στο pcie bracket της?Όταν είχα δει ένα review μου είχε κάνει εντύπωση η ιδέα και ειμαι περίεργος αν είναι και λειτουργική.

δεν το δοκιμασα γιατι μονο στο aircool mode αφηνει ελευθερο χωρο για να μπορεις να συνδεσεις το καλωδιο του displayport ,τα απο κατω φαν στην gpu δεν κανουν τιποτα -1 βαθμο στην θερμοκρασια, μονο για αισθητικους λογους ειναι,εχω και την D15 Chromax αλλα βαριουμουν εκεινη την ωρα και εβαλα το ψυγειο επανω Αrtic 360,σε σχεση με το NZXT H7 Flow που ειχα εχει χειροτερες GPU temps 2 με 3 βαθμους μεσο ορο χωρις να ειναι κακες βεβαια μεχρι 61 εχω δει με τα φανακια στο 70% max.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Eyecare είπε

Θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό https://www.skroutz.gr/s/22124230/Lian-Li-PC-011-Dynamic-XL-ROG-Certified-Gaming-Full-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-και-RGB-Φωτισμό-Ασημί.html

Ή κάτι σαν αυτό και όχι κάτι σαν τα άλλα δύο που είναι perforated. Για πάτωμα τα airflow κουτιά δεν είναι καλές λύσεις εκτός αν είσαι σε vacuum χωρίς σκόνες κτλ.

Αν όμως είσαι σε πολύ καθαρό περιβάλλον χωρίς σκόνες, κατοικίδια, καπνούς, κτλ. τότε θα έλεγα https://www.skroutz.gr/s/25745466/Be-Quiet-Silent-Base-802-Window-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-Μαύρο.html?product_id=157467207&sponsored=listing

Η BeQuiet είναι εταιριάρα και σε θέμα ποιότητας και σε θέμα εξυπηρέτησης. Δύο φορές που τους χρειάστηκα και εκτός εγγύησης με καλύψανε χωρίς χρέωση, στέλνοντας μου τα ανταλλακτικά που χάλασα εγώ ο ίδιος (grommet και psu shroud plastic panel) εντός μερικών ημερών. Και μόνο για αυτό δεν θα μπορούσα να μην το προτείνω.

περιμένω να μου έρθουν κάτι ανεμιστήρια να τα τεστάρω στο 500dx που έχω τώρα..το lian li 011 εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ απ όλα αλλα με χαλάει λίγο που είναι γυάλινο από μπροστά από θέμα airflow be quiet είμαι πλήρως ικανοποιημένος αλλα θέλω να δοκιμάσω και κάνα άλλο έτσι για αλλαγή

6 ώρες πριν, ICE-T είπε

εγω εχω το Lancool 216 και ειναι αρκετα καλο case για θερμοκρασιες CPU αλλα σε GPU δεν λεει και κατι + οτι αν σου βγαλουν προβλημα οι ανεμιστηρες του αντε να βρεις ιδιους.

είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Lancool III πολύ καλο airflow και τα 2... τα stock ανεμιστήρια θα τα αλλάξω πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

περιμένω να μου έρθουν κάτι ανεμιστήρια να τα τεστάρω στο 500dx που έχω τώρα..το lian li 011 εμφανισιακά μου αρέσει πιο πολύ απ όλα αλλα με χαλάει λίγο που είναι γυάλινο από μπροστά από θέμα airflow be quiet είμαι πλήρως ικανοποιημένος αλλα θέλω να δοκιμάσω και κάνα άλλο έτσι για αλλαγή

είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Lancool III πολύ καλο airflow και τα 2... τα stock ανεμιστήρια θα τα αλλάξω πάντως

το Lancool 3 εχει λιγο χειροτερες θερμοκρασιες,το μονο θετικο ειναι οτι παιρνει 420 radiator,το Lancool 2 mesh perfomance εχει πολυ καλυτερα temps overall.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ICE-T είπε

το Lancool 3 εχει λιγο χειροτερες θερμοκρασιες,το μονο θετικο ειναι οτι παιρνει 420 radiator,το Lancool 2 mesh perfomance εχει πολυ καλυτερα temps overall.

το lancool 2 παίρνει 360 aio πάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

το lancool 2 παίρνει 360 aio πάνω?

όχι μόνο εμπρός,κοίτα το κουτί σου ίσως δεν χρειάζεται αλλαγή , μάλλον να άλλαζες τα φαν του ψυγείου η να έβαζες 280 πάνω με 120αρη πίσω για να την πάρει και 2 140ρηδεε εμπρός να σπρώχνουν αέρα στην GPU .το 500DX της be quiet δεν έχεις?

Επεξ/σία από ICE-T

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...