leros2004 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 On 05/07/2023 at 00:06, Arkin said: Το εχω και εγω το lighting service της asus μονιμα και ειμαι στους 35 βαθμους σε θερμοκρασια. Κατι αλλο συμβαινει εδω. εσένα είναι στο 0%, στο δικό του screenshot δεν κοιμάται κάπου 6% είναι,
PadPoet Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δεν έχω ASUS μητρική αλλά έχω και εγώ 7700X. Βάλε τα εξής: - Max temp 85C (κάπου στις ρυθμίσεις του BIOS θα είναι) PPT στα 110 TDC στα 75 EDC στα 113 Με αυτά θα έχεις 100% του single core performance και περίπου το 90-92% του multi core performance αλλά 20 βαθμούς κάτω σε θερμοκρασίες. Αν είσαι σταθερός δοκίμασε και ένα curve optimiser (negative) σε all cores. Βάλτο -15 για αρχή. Αν δεν είσαι σταθερός και κρασάρει/κάνει reboot δοκίμασε στα -10. 1
mikewugreece Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Στις 12/7/2023 στις 11:53 ΠΜ, PadPoet είπε Δεν έχω ASUS μητρική αλλά έχω και εγώ 7700X. Βάλε τα εξής: - Max temp 85C (κάπου στις ρυθμίσεις του BIOS θα είναι) PPT στα 110 TDC στα 75 EDC στα 113 Με αυτά θα έχεις 100% του single core performance και περίπου το 90-92% του multi core performance αλλά 20 βαθμούς κάτω σε θερμοκρασίες. Αν είσαι σταθερός δοκίμασε και ένα curve optimiser (negative) σε all cores. Βάλτο -15 για αρχή. Αν δεν είσαι σταθερός και κρασάρει/κάνει reboot δοκίμασε στα -10. φιλε μου συγνωμη για την καθυστερηση και ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις! βρηκα το Max Temp 85 που ανέφερες και εβαλα το και το Curve optimiser στο 15 και ολα καλα! αλλα δεν βρισκω τα υπολοιπα 3 (PPT - TDC - EDC) τα googlara και εψαχνα ενα ενα στα Bios αλλα δεν τα γραφει ετσι μαλλον σε Asus mobo,
PadPoet Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 13 minutes ago, mikewugreece said: φιλε μου συγνωμη για την καθυστερηση και ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να απαντησεις! βρηκα το Max Temp 85 που ανέφερες και εβαλα το και το Curve optimiser στο 15 και ολα καλα! αλλα δεν βρισκω τα υπολοιπα 3 (PPT - TDC - EDC) τα googlara και εψαχνα ενα ενα στα Bios αλλα δεν τα γραφει ετσι μαλλον σε Asus mobo, Από το λίγο που γκούγκλάρα ψάξε για AI Tweaker και advanced tab. Σε κάποιο υπομενού είναι.
mikewugreece Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, PadPoet είπε Από το λίγο που γκούγκλάρα ψάξε για AI Tweaker και advanced tab. Σε κάποιο υπομενού είναι. ευχαριστω ! τα βρηκα εκει ητανε γιαυτο! και επρεπε να το κανω manual για να τα εμφανισει.. μονο το Max temp δεν βρηκα, αλλα νομιζω το συκγκεριμενο το ειχα βαλει στο 80 Level 2. παντως δεν βλεπω διαφορες παρολα αυτα, τωρα που σου γραφω δειχνει 55c με spikes στα 60c περιπου, αλλα ειναι σταθερα 55c, θα το ψαξω και αυριο να δω. ευχαριστω παντως παρα πολυ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα