Fvgalderas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Χαίρεται, έδωσα πανελλαδικές από τον τομέα πληροφορικής του ΕΠΑΛ συγκέντρωσα γύρω στα 18.5 χιλιάδες μόρια και με ενδιαφέρει να περάσω σε κάποιο τμήμα πληροφορικής. Έχω στον νου μου το τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων αλλά επειδή είναι πολυτεχνική σχολή έχω μια ανησυχία σχετικά με την δυσκολία του τμήματος. Έχω επίγνωση ότι επειδή ήμουν στο ΕΠΑΛ υπάρχουν κενά στα μαθηματικά τρίτης λυκείου κατεύθυνσης αλλά υπάρχει όρεξη για κάλυψης τους. Εάν μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να με κατευθύνει σχετικά με το τι σχολή θα ήταν καταλληλότερη και από άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης αλλά και από άποψη δυσκολίας και ποιότητας του τμήματος θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολυ
shrimpycat Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Σε όποια σχολή και να πας θα χρειαστείς να καλύψεις τα κενά στα μαθηματικά Δεν έχεις κάτι να φοβάσαι εάν έχεις όρεξη για διάβασμα
Fvgalderas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 ευχαριστω πολυ εχεις να προτεινεις καποιο καλυτερο τμημα απο αυτο στα ιωαννινα?
JimmysWil Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Κοιτα και αυτο στην Πατρα αν και αποσο ξερω ειναι ιδιαιτερα δυσκολο κυριως στα μαθηματικα. 1
truman2193 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Όπου και να πας θα είναι εξίσου δύσκολο για σένα στα μαθηματικά, καθώς είναι 3 σκαλιά πιο πάνω απο αυτά που έκανες στο ΕΠΑΛ, επομένως πας όπου σε βολεύει.. Σχεδόν σίγουρα θα χρειαστείς φροντιστήριο, να ξέρεις. 1
Fvgalderas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 10 ώρες πριν, truman2193 είπε Όπου και να πας θα είναι εξίσου δύσκολο για σένα στα μαθηματικά, καθώς είναι 3 σκαλιά πιο πάνω απο αυτά που έκανες στο ΕΠΑΛ, επομένως πας όπου σε βολεύει.. Σχεδόν σίγουρα θα χρειαστείς φροντιστήριο, να ξέρεις. Το ξέρω γι'αυτό μαζεύω χρήματα τώρα το καλοκαίρι για να κάνω φροντιστήρια το χειμώνα αν χρειαστεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα