Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Waiss είπε

Το πιθανότερο είναι ότι θα το βαρεθεις το μήλο αλλά μπορείς να το πουλήσεις εύκολα αν δε σε καλύψει.

Εγώ με Google Pixel 6 είμαι σχεδόν 2 χρόνια.

Εντάξει το να το πουλήσεις είναι σχετικό. Εννοώ όταν ζεις σε επαρχία ή θα βρεις κάποιον από το μέρος σου να το πάρει ή διαφορετικά δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει. Από εκεί και πέρα, γενικά δε λειτουργώ στη φάση να πουλήσω το παλιό να αγοράσω καινούριο. 

Από πού το αγόρασες το Pixel 6 και σε περίπτωση που είχες κάποιο πρόβλημα τι θα έκανες; 

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 minutes ago, ostvarivanje said:

Εντάξει το να το πουλήσεις είναι σχετικό. Εννοώ όταν ζεις σε επαρχία ή θα βρεις κάποιον από το μέρος σου να το πάρει ή διαφορετικά δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει. Από εκεί και πέρα, γενικά δε λειτουργώ στη φάση να πουλήσω το παλιό να αγοράσω καινούριο. 

Από πού το αγόρασες το Pixel 6 και σε περίπτωση που είχες κάποιο πρόβλημα τι θα έκανες; 

Γενικά τα iPhones πωλούνται ευκολα. Αν δεν το θέλει κάποιος από τα μέρη σου, το στέλνεις άλλου με κάποια μεταφορικη.

Οπότε χτυπά ένα S23+ και θα είσαι κομπλέ. 

Από Google store Γερμανίας το αγόρασα. Σε περίπτωση βλάβης το στέλνεις στην Γερμανία, αν έχεις κάποιο συγγενή η φιλικό πρόσωπο και το παραλαμβάνουν από αυτόν. Μετά το στέλνουν σε αυτόν κι αυτός Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Waiss είπε

Γενικά τα iPhones πωλούνται ευκολα. Αν δεν το θέλει κάποιος από τα μέρη σου, το στέλνεις άλλου με κάποια μεταφορικη.

Οπότε χτυπά ένα S23+ και θα είσαι κομπλέ. 

Από Google store Γερμανίας το αγόρασα. Σε περίπτωση βλάβης το στέλνεις στην Γερμανία, αν έχεις κάποιο συγγενή η φιλικό πρόσωπο και το παραλαμβάνουν από αυτόν. Μετά το στέλνουν σε αυτόν κι αυτός Ελλάδα.

Ναι οκ, να το στείλεις και με κούριερ, δεν αντιλέγω, αλλά είναι λίγο κάπως. Τέλος πάντων, όπως βολεύεται ο καθένας. 

Για τα πίξελ, επειδή δεν έχω άνθρωπο στη Γερμανία ή σε χώρα που πωλείται κανονικά δεν το επιχειρώ. 

Για το S23+ λες ε; Έχω την εντύπωση ότι ίσως είναι η καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.
24 minutes ago, ostvarivanje said:

Ναι οκ, να το στείλεις και με κούριερ, δεν αντιλέγω, αλλά είναι λίγο κάπως. Τέλος πάντων, όπως βολεύεται ο καθένας. 

Για τα πίξελ, επειδή δεν έχω άνθρωπο στη Γερμανία ή σε χώρα που πωλείται κανονικά δεν το επιχειρώ. 

Για το S23+ λες ε; Έχω την εντύπωση ότι ίσως είναι η καλύτερη επιλογή.

Δεν νομίζω πως θέλει να έχεις άτομο στην Γερμανία για να το στείλεις για Service πάντως. Αφού αγοράζεις από Amazon, σου το πουλάει άρα μπορεί να σου προσφέρει support για δύο χρόνια.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, MrRush είπε

Δεν νομίζω πως θέλει να έχεις άτομο στην Γερμανία για να το στείλεις για Service πάντως. Αφού αγοράζεις από Amazon, σου το πουλάει άρα μπορεί να σου προσφέρει support για δύο χρόνια.

Ναι αυτό ξέρω και εγώ μιας και δεν έχω προσωπική εμπειρία αγοράς κινητού από Amazon. Πάντως δεν είμαι υπέρ μιας τέτοιας λύσης. Μάλλον θα προτιμούσα να αγοράσω από Ελλάδα (δε μιλάω για το Pixel, μιλάω γενικά).

Δημοσ.

Συζητάτε τα ίδια με άλλα λόγια ,με τι αρέσει σε καθένα  για αγορα.

Επίσης με ενδειξη κινητού EU στις περισσότερες φίρμες ,ειδικα Samsung ,καλύπτονται απο  Ελληνκό service ,από όπου και να το αγοράσεις ..

Δημοσ.

Ε φυσιολογικό είναι ο καθένας να λέει την εποχή του για το ποιο πιστεύει ότι είναι καλύτερο, βάσει κάποιων συνιστωσών που έχουν δηλωθεί. 

Υπήρξαν καταστήματα που είχαν ένδειξη EU και παρόλα αυτά ότι παραλήφθηκε το κινητό δεν ήταν EU. Επίσης πάνω σε αυτό ρώτησα για το bestprice, επειδή έχει χαμηλότερες τιμές κάποιο αξιόπιστο κατάστημα που και κάποιος άλλος παρήγγειλε και έμεινε ικανοποιημένος 

Δημοσ.

Από που είναι φυσιολογικο , να απαντάς με κειμενα "σεντόνια" και  υποθέσεις τι θα σου αρέσει ,σενάρια αν δεν είναι αυτό καθώς δεν σε υποχρέωσε κανεις να παρεις κάτι ,  και ζητάς πάνω σε αυτό απόψεις άλλων  ,ενώ εσυ τελικα θα επιλέξεις, και όχι με βάση τις απόψεις άλλων .

Και όπως ήδη σου ανέφερα "Θα πρέπει να τα δεις όλα από κοντά κάπου, ότι σε ενδιαφέρει ,δεν έχεις αναφέρει σχετικά αν είδες κάποια. " Σε καταστήματα θα δεις αν σου πουλανε και με ενδειξη ΕU και μας αναφέρεις εσυ σχετικά ,όχι τι σου αρέσει.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω το επιθετικό σου ύφος και στην τελική δε σε ανάγκασα να απαντήσεις σε κάτι. Αν σε ενοχλεί κάτι αγνοείς το θέμα και πας παρακάτω. Εξάλλου με αυτό το ύφος των μηνυμάτων δεν προσφέρεις και κάτι! 

Όσο για τα σεντόνια, ε δε θα σε ρωτήσω κιόλας πόσο μεγάλα σχόλια θα γράψω σε ένα θέμα που δημιούργησα εγώ για να ενημερωθώ από χρήστες των κινητών που με ενδιαφέρουν. Ναι εγώ θα πάρω την απόφαση αλλά για να άνοιξα θέμα σημαίνει ότι υπολογίζω τη γνώμη όσων έχουν κάποιο από τα υποψήφια τηλέφωνα, διαφορετικά δεν υπήρχε λόγος να ανοίξω θέμα. 

Ε ναι, να κάνω 300 χιλιόμετρα για να δω αν σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας πουλάνε κινητά με την ένδειξη EU και να το αγοράσω; Φοβερή λογική και ξέρεις δε μένουν όλοι στην Αθήνα ή σε μεγάλα αστικά κέντρα που τα έχουν όλα στα πόδια τους. 

Και τέλος, αν δεν έχεις να προσφέρεις κάτι, προσπέρασε. Δεν μπορώ και δεν έχω το χρόνο να απαντάω στις υποθέσεις του καθενός... 

Δημοσ.

Το θέμα είναι εσυ τι έχεις να προσφέρεις σε μια συζήτηση ,καθώς εσυ απάντησες σε μένα  ξέρεις ....

Εννοείται μπορείς να αγοράσεις με απόψεις άλλων, δεν χρειάζεται να πάς σε κανενα κατάστημα ,όπως και να βρείς αν σου λένε ψέμματα ή αληθεια εδώ μέσα με απόψεις ,πρίν την αγορα  ...

Επίσης μπορεις να ανακυκλωνεις και τα ίδια αν θέλεις...και ίδιες απαντήσεις θα παιρνεις με άλλα λόγια  με ότι αρέσει σε καθενα ή όχι .

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Fotia είπε

Το θέμα είναι εσυ τι έχεις να προσφέρεις σε μια συζήτηση ,καθώς εσυ απάντησες σε μένα  ξέρεις ....

Φυσικά και απάντησα σε σένα, από τη στιγμή που σχολίασες στο θέμα που δημιούργησα και αν προσέξεις έχω απαντήσει σε όλους...

20 λεπτά πριν, Fotia είπε

Εννοείται μπορείς να αγοράσεις με απόψεις άλλων, δεν χρειάζεται να πάς σε κανενα κατάστημα ,όπως και να βρείς αν σου λένε ψέμματα ή αληθεια εδώ μέσα με απόψεις ,πρίν την αγορα  ...

Εσύ έγραψες να πάω από τα καταστήματα, όχι εγώ... Ούτε είπα ότι δεν πιστεύω κάποιος πληροφορίες που θα μου δώσουν οι άλλοι χρήστες. 

21 λεπτά πριν, Fotia είπε

Επίσης μπορεις να ανακυκλωνεις και τα ίδια αν θέλεις...και ίδιες απαντήσεις θα παιρνεις με άλλα λόγια  με ότι αρέσει σε καθενα ή όχι .

Έστω και είναι έτσι, ποιο είναι το πρόβλημα γιατί δεν κατάλαβα...;

Δημοσ.

Μπορεις να περάσεις την ώρα σου με ασκοπα μηνυματα ,να σου απαντάνε τα ίδια με άλλα λόγια ,και πίστευε τρίτους χωρίς να μπορεις να ελέγξεις ...

Δημοσ.

Προς το παρόν, εσύ προσπαθείς να αυξήσεις των αριθμό των μηνυμάτων σου με εντελώς άσκοπα μηνύματα και εκτός θέματος...

Δημοσ.

Προς το παρον απαντώ όταν μου απαντούν ,καθώς δεν υπάρχει μετρητής μηνυμάτων , καθως έχει εξαντληθεί το θέμα με τις προηγουμενες απαντήσεις .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 13/07/2023 at 00:52, ostvarivanje said:

Για το iphone τι να πω... Για παράδειγμα εγώ  κλειδώνω κάποιες εφαρμογές messenger, πράγμα που από ό,τι βλέπω δεν μπορώ να το κάνω σε iphone. Αυτό που φοβάμαι περισσότερο πάντως είναι ότι θα τα βαρεθώ και για αυτό δεν αποφασίζω. Και όπως βλέπω και μετά από αυτήν την ανάλυση, η λύση είναι μία και ονομάζεται Samsung (με το δίλημμα να είναι για το plus ή το Ultra

Αλήθεια, τι κινητό έχεις;

Βλέπω γράφεις συνέχεια οτι αν πάρεις iphone θα το βαρεθείς. Τι ακριβώς θα κάνεις περισσότερο με ενα android που δεν θα το κάνεις με iphone και θα σε κάνει να το βαρεθείς ? 🤔

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...