Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/7/2023 στις 11:11 ΠΜ, GamingMaster424 είπε

Υπάρχει ακόμα το πρόβλημα αυτό στη DEGIRO, στην Interactive Brokers όμως μπορείς να αγοράσεις κανονικά.

Νομίζω έχει τρία vuaa. Ποιο προτιμάς; Γιατί δοκίμασα από το ιταλικό χρηματιστήριο και μου κράτησε ένα 3%. Είναι στάνταρ η χρέωση; 

Δημοσ.
1 hour ago, alexcha92 said:

Νομίζω έχει τρία vuaa. Ποιο προτιμάς; Γιατί δοκίμασα από το ιταλικό χρηματιστήριο και μου κράτησε ένα 3%. Είναι στάνταρ η χρέωση; 

Υπάρχουν δύο τύποι χρεώσεων, η fixed και η tiered. Η προεπιλογή είναι η fixed. Το ποιο συμφέρει περισσότερο θα το κρίνεις εσύ με βάση το ποσό που επενδύεις.

Δημοσ.

Οπως ηταν βέβαια αναμενόμενο δεν έγινε  δεκτο ολο το ποσόν που εβαλα, προφανώς λόγω μεγάλης ζήτησης.

Αλλα οκ πάει και αυτο.

.

Για να προλαβω, μην ρωτήσετε κάποιοι πόσο και τι, σε αυτά δεν απαντώ 

Δημοσ.
2 hours ago, theoilia said:

Όποιος νομίζει πως το βαρέλι έχει πάτο ας πάει να μείνει για κανά μήνα σε κάποια αφρικανική χώρα. 

τι ακριβως εννοεις? γιατι η αληθεια ειναι πως ειμαι αρκετα αθωος...

Δημοσ.
14 minutes ago, NikosKallithea said:

Οπως ηταν βέβαια αναμενόμενο δεν έγινε  δεκτο ολο το ποσόν που εβαλα, προφανώς λόγω μεγάλης ζήτησης.

Αλλα οκ πάει και αυτο.

.

Στην ειρωνία πρώτος είσαι. Να απαντήσεις πόσα έβαλες όμως κανείς τουμπεκί. Λες και σε ξέρεις κάνεις ή νοιάζεται 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Στην ειρωνία πρώτος είσαι. Να απαντήσεις πόσα έβαλες όμως κανείς τουμπεκί. Λες και σε ξέρεις κάνεις ή νοιάζεται 

Μισό κατεβάζω την φορολογική μου δήλωση, στην στέλνω άμεσα 

Δημοσ.
54 minutes ago, NikosKallithea said:

Αλλα οκ πάει και αυτο.

.

Σου έβγαλε απο τώρα ποσα πήρες?! Εμένα δεν έχει αποδεσμεύσει ακόμα τιποτα. 

τι ποσοστό πήρες?

Δημοσ.
1 minute ago, NikosKallithea said:

Μισό κατεβάζω την φορολογική μου δήλωση, στην στέλνω άμεσα 

Κακιασμενο και πάντα ειρωνικό τρολακι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Makis38 said:

3.40% καθαρό θα πάρεις. Δε μιλάμε να βάλεις 5-10 χιλιάρικα. Από 50κ. Έγινε κάλυψη 2 φορές, οπότε στην εγγραφή εάν δέσμευσες 100k θα πάρεις 50 ομολογίες, δηλαδή 50 χιλιάρικα με επιτόκιο ετήσιο καθαρό 3.40%. 2 φορές το χρόνο θα σε πληρώνει με κουπόνι, έτσι λέγεται. Εάν κάποιοι νομίζουν ότι θα καταρρεύσει αυτό το ομόλογο του Μυτιληναίου, ή ότι δεν θα πληρώσει το κουπόνι στο κάθε εξάμηνο, τότε ας τα στην "ασφάλεια" της τράπεζας.

Το 3.4% απο που βγήκε? 10% δεν είναι η φορολογία στα ομόλογα? Πήγε 15%?

Εdit: ρε παιδιά πώς τα καταφέρνετε μια σοβαρή συζήτηση να τη μετατρέπετε σε ΓΤΠ τοσο ακαριαία δεν το καταλαβαίνω. Και να πω οτι ήταν κάτι που σηκώνει διαμάχη! Ενα τιμημένο ομόλογο συζητάμε. 

Επεξ/σία από Errik
Δημοσ.
10 minutes ago, Errik said:

Το 3.4% απο που βγήκε? 10% δεν είναι η φορολογία στα ομόλογα? Πήγε 15%?

Εdit: ρε παιδιά πώς τα καταφέρνετε μια σοβαρή συζήτηση να τη μετατρέπετε σε ΓΤΠ τοσο ακαριαία δεν το καταλαβαίνω. Και να πω οτι ήταν κάτι που σηκώνει διαμάχη! Ενα τιμημένο ομόλογο συζητάμε. 

Ή το 'χεις ή δεν το 'χεις. Αμ, πως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...