Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από κάποια έρευνα έχω καταλήξει σε αυτό το σύστημα σε συνάρτηση πάντα με το κόστος που αντέχω (μέχρι 2500). Αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση σε σχέση με το υλικό είναι καλοδεχούμενη.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ

Intel Core i5-13600K 2.6GHz Επεξεργαστής 14 Πυρήνων για Socket 1700 Tray

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Eagle (rev. 2.0) Κάρτα Γραφικών PCI-E x16 4.0 με 2 HDMI και 2 DisplayPort

ΜΗΤΡΙΚΗ

Gigabyte Z790 UD AX (rev. 1.0) Wi-Fi Motherboard ATX με Intel 1700 Socket

ΜΝΗΜΗ

Corsair Vengeance 64GB DDR5 RAM με 2 Modules (2x32GB) και Ταχύτητα 5200 για Desktop

ΣΚΛΗΡΟΣ 1

Western Digital Black SN850X W/o Heatsink SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0

ΣΚΛΗΡΟΣ 2

Western Digital WD Black 6TB HDD Σκληρός Δίσκος 3.5" SATA III 7200rpm για Desktop

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ

Thermaltake ToughPower GF1 750W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold

ΨΥΚΤΡΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ

Be Quiet Dark Rock 4 Ψύκτρα Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα για Socket AM4/AM5/115x

ΚΟΥΤΙ

Corsair 4000D Airflow Black

ΟΘΟΝΗ

Dell Ultrasharp U2723QE IPS HDR Monitor 27" 4K 3840x2160

HXEIA

Edifier R1700BT Αυτοενισχυόμενα Ηχεία 2 Δρόμων με Bluetooth 66W (Ζεύγος) Μαύρο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ταηχεία με καλώδιο σε χαλάνε;😂 Καλύτερα να πάνε τα λεφτά σε πιο καλό ήχο, παρά στο bluetooth.

Επίσης, είσαι σίγουρος οτι χρειάζεσαι ξεχωριστή κάρτα γραφικών; Αν τη θές για κάποια συγκεκριμένα Photoshop plugin εντάξει, αλλά αν όχι, είσαι μια χαρά και με την ενσωματωμένη.

Δημοσ.
On 22/07/2023 at 14:04, CoffeeDrink10 said:

Ταηχεία με καλώδιο σε χαλάνε;😂 Καλύτερα να πάνε τα λεφτά σε πιο καλό ήχο, παρά στο bluetooth.

Επίσης, είσαι σίγουρος οτι χρειάζεσαι ξεχωριστή κάρτα γραφικών; Αν τη θές για κάποια συγκεκριμένα Photoshop plugin εντάξει, αλλά αν όχι, είσαι μια χαρά και με την ενσωματωμένη.

Εκτός Bluetooth,εχουν και 2 εισόδους με καλώδιο.

Και όντως ο ήχος -τουλαχιατων με τις δικές μου συσκευες- είναι λίγο καλύτερος με καλώδιο.

Μόνο να ξέρει ο ts ότι "πιανουν" χώρο στο γραφείο(τα δικά μου παρόλο που τα αγόρασα για το γραφείο δεν τα βαλα ποτέ).

Δημοσ.

Και εγώ θα σου έλεγα αν δεν θες περίεργα plug-ins βγάλε την κάρτα ή πάρε φτηνότερη και ανέβασε το μονιτορ 32" και καλύτερη μάρκα ούτε ddr5 θες μια χαρά είναι η ddr4 

Δημοσ.
Στις 23/7/2023 στις 5:04 ΜΜ, Aris_ είπε

Και εγώ θα σου έλεγα αν δεν θες περίεργα plug-ins βγάλε την κάρτα ή πάρε φτηνότερη και ανέβασε το μονιτορ 32" και καλύτερη μάρκα ούτε ddr5 θες μια χαρά είναι η ddr4 

Ποια είναι καλύτερη μάρκα (οΘόνης); 

Δημοσ.

υπάρχουν οι eizo η σειρά proart της asus iirc και η hp και η dell βγάζουν κάποια μοντέλα με έμφαση για photo editing

πήγαινε σε sites με κέντρο το χρώμα και την απόδοση και κοίτα ποια προτείνουν βάλε τα λεφτά σου κάτω και επέλεξε 

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς Lightroom, το νεο denoise filter χρησιμοποιεί full τη GPU, σε βαθμό που η 3060 είναι το minimum.

Και γενικά η Adobe έχει πει ότι θα επιμείνει στην αυξημένη χρήση της GPU.

Οπότε θα πρότεινα να εξετάσεις προσεκτικά τη χρήση που κάνεις στο Photoshop/Lightroom πριν αποφασίσεις για την κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...