Nikos3254 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας, Ποια η γνώμη σας για την ασφαλιστική Accelerant, η ασφάλεια μου τελειώνει σε 9 ημέρες, και ψάχνω νέα ασφάλεια. για να ασφαλίσω το όχημά μου. Έχετε να μου προτείνετε κάποια οικονομική? Κλοπής Ψάχνω. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.!
prometheas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Αυτοκίνητο (μάρκα μοντέλο) ; Αξία ; Δεν την ξέρω την Accelerant.. και δεν ψήνομαι να την μάθω..
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Nikos3254 είπε Έχετε να μου προτείνετε κάποια οικονομική? Κλοπής Ψάχνω. Πόσο οικονομική δηλαδή?
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, Nikos3254 είπε Καλησπέρα σας, Ποια η γνώμη σας για την ασφαλιστική Accelerant, η ασφάλεια μου τελειώνει σε 9 ημέρες, και ψάχνω νέα ασφάλεια. για να ασφαλίσω το όχημά μου. Έχετε να μου προτείνετε κάποια οικονομική? Κλοπής Ψάχνω. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.! Δεν είχες βρει την ιντεράσκο; Βρες μια επώνυμη ασφάλεια γιατί θες να αποζημιωθείς για ενδεχόμενη κλοπή και άσε τις αγνωστες . 1
andreaspA Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είχες βρει την ιντεράσκο; Βρες μια επώνυμη ασφάλεια γιατί θες να αποζημιωθείς για ενδεχόμενη κλοπή και άσε τις αγνωστες . Το βασικοτερο που θες, ειναι να αποζημιωσει αυτον που θα σκοτωσεις στον δρομο. Γιατι αν δεν τον αποζημιωσει, θα τον αποζημιώσεις εσύ. 1
thanasis00 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Βρες και κάποιον ασφαλιστή, μπορεί και να σου βρει ακόμα καλύτερες τιμές από αυτές που βλέπεις μόνος σου στο ίντερνετ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα