Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα! 

Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με μια πώληση που έγινε μέσω marketplace από την στιγμή που δεν είχε insomnia το παιδί! 

Αγόρασε από εμένα λοιπόν μια μητρική που την έβγαλα από το ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ μου σύστημα με το ζόρι 30-40 λεπτά πριν την αγοράσει. 

Πουλήθηκαν όλα τα υπόλοιπα parts και δεν είχα κανένα θέμα με κανέναν.

Η μητρική είχε 2 χρόνια εγγύηση και την είχα στην κατοχή μου το πολύ 6 μήνες οποτε υπόλοιπο εγγύησης τουλάχιστον 1+ χρόνο. 

Μπορείτε και απο τις αξιολογήσεις μου να δειτε ότι δεν είμαι άνθρωπος που σκοπεύω να κοροιδεψω κάποιον, δυστυχώς όμως το παλικαράκι ισχυρίζεται ότι του πούλησα χαλασμένη μητρική κοντά 6 ώρες μετά την αγορά.. στην αρχή είχα κάθε καλή πρόθεση να τον βοηθήσω αλλά για κακή του τύχη μου έβγαλε προτεινόμενο ένα τικ τοκ δικό του μιας και είχα τον αριθμό του, που έδειχνε να βάζει λάθος τον επεξεργαστή, προσωπικό βίντεο που κοπανει το κατσαβίδι στην μητρική με το σκεπτικό να βραχυκύκλωσει και να ανάψει..

Όταν λοιπόν είδα και άκουσα αυτά που μου ειπε του είπα και εγώ από μεριάς μου βλέποντας ότι όντως έχει κάνει κάποια χαζομάρα να μιλήσει στο κατάστημα και να βγάλει άκρη...πραγματικά θέλω να μου πείτε είμαι παράλογος? 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φαντάζομαι το "με το ζόρι" είναι χάριν λόγου, έτσι; Δεν έγινε καμιά στραβή στην αφαίρεση; Εφόσον η μητρική ήταν μια χαρά λειτουργική, η ιστορία τελειώνει εκεί. Δεν είσαι υπεύθυνος για κανέναν. Αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει την συναρμολόγηση, ας πηγαίνει τα parts σε έναν τεχνικό και να την κάνει εκείνος. Ας του γίνει το πάθημα, ΜΑΘΗΜΑ. Πραγματικά, δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό από μεριάς σου. 

Δημοσ.

Ναι εννοείται πως δεν έγινε και κατι κατά την αφαίρεση, γενικά δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που εχω σκοπό να κοροιδεψω κάποιον... δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας για 150 ευρώ...

Η φάση αλλάζει όμως όταν ο πιτσιρικάς αυτός ενώ του τα είπα στο τηλέφωνο όλα με αγνόησε και μου τηλεφωνούσε 3-4 τα χαράματα.... μιλάμε για 13-14 κλήσεις... και όχι μόνο αυτό αλλά φτάσαμε στο να στέλνει και μηνύματα σε γνωστούς/φίλους και να λέει ότι του εφαγα ένα χιλιάρικο και να τον προσέχετε και είναι απατεώνας κλπ κλπ...μου έστειλε και σήμερα που με έκανα να σκάσω στα γέλια, ότι θα μου κάνει και μήνυση 😅🤣

Δημοσ.

Κάνε μια καταγγελία στην αστυνομία (παρενόχληση ψεύτικες φημες κλπ) να περάσει από το σπίτι του ο μπάτσος και θα λουφάξει 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Hooded_Outrider είπε

δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας για 150 ευρώ...

προφανως, να ηταν 151 € να το συζητησουμε !!!!!!

ας αφησουμε την πλακα και να παμε τωρα στο προβλημα. Δεν εχει καμια σημασια η συναλλαγη και οι λεπτομεριες. Καποια θεματα μπορουν να φτασουν στα ακρα, οταν τουλαχιστον η μια πλευρα, ακομα και δικιο να εχει, το διεκδικησει επιθετικα. Οσοι δεν ηταν παρων κατα την συναλλαγη, μονο αν ακουσουν και τις 2 πλευρες θα μπορεσουν να καταλαβουν τι πηγε στραβα. Οχι για να γινουν δικαστες, αλλα να γινουν "πυροσβεστες". Θα πρεπει λοιπον να πεσουν οι τονοι και να επικρατησει η λογικη. Δεχομαι πως υπαρχουν ακραιοι ανθρωποι, που αν τους συναντησουμε το θεμα θελει λεπτους χειρισμους και πανω απ' ολα > διακριτικοτητα. Νομιζω πως τετοια θεματα, δεν πρεπει να βγαινουν σε ενα δημοσιο φορουμ.

Δημοσ.
1 hour ago, lneam said:

προφανως, να ηταν 151 € να το συζητησουμε !!!!!!

ας αφησουμε την πλακα και να παμε τωρα στο προβλημα. Δεν εχει καμια σημασια η συναλλαγη και οι λεπτομεριες. Καποια θεματα μπορουν να φτασουν στα ακρα, οταν τουλαχιστον η μια πλευρα, ακομα και δικιο να εχει, το διεκδικησει επιθετικα. Οσοι δεν ηταν παρων κατα την συναλλαγη, μονο αν ακουσουν και τις 2 πλευρες θα μπορεσουν να καταλαβουν τι πηγε στραβα. Οχι για να γινουν δικαστες, αλλα να γινουν "πυροσβεστες". Θα πρεπει λοιπον να πεσουν οι τονοι και να επικρατησει η λογικη. Δεχομαι πως υπαρχουν ακραιοι ανθρωποι, που αν τους συναντησουμε το θεμα θελει λεπτους χειρισμους και πανω απ' ολα > διακριτικοτητα. Νομιζω πως τετοια θεματα, δεν πρεπει να βγαινουν σε ενα δημοσιο φορουμ.

Κοιτα έχεις απόλυτο δίκιο, όντως δεν ήταν κάτι που ήθελα να το κάνω ποστ αλλά μιας και στα τόσα χρόνια ήταν η πρώτη φορά που μου έχει γίνει κάτι αντίστοιχο ήθελα και εγώ να πάρω μια άποψη περί του θέματος!

Δημοσ.

Γιατί να μη βγαίνουν σε δημόσιο forum , τι θα γίνει ? Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος δεν έδωσε στοιχεία.

mini-ιστορία δική μου.

Σε αντίστοιχη περίπτωση δική μου (άτομο από εδώ μέσα κιόλας έφαγε και ban), πούλησα iphone ,με εγγύηση του κουτιού , φάση 3 μήνες χρήση αλλά δεν την πάλεψα, δεν είχε σημάδι επάνω του ,με θήκες με με με με, και κατέληξε εφόσων έκανε φούλ έλεγχο και αυτός που το έδωσα και ο θείος του που ήταν τεχνικός ,με αποδείξεις και extended care apple ,να με παίρνει 1 μέρα μετά ότι δεν δουλεύει ο φορτιστής ,δοκιμάσαμε μέχρι και φορτιστή σε καφετέρια ,και ότι να του δώσω πίσω όλα τα λεφτά να μου το δώσει , γιατί πούλησα χαλασμένο κινητό που δεν φορτίζει, και του έλεγα γιατί δεν πας στην iStorm ? Προφανώς εφόσων μιλάμε για του κουτιού σχεδόν κινητό (παρότι μεταχείρισμένο) μου τα μασούσε, ώσπου με πήρε ο θείος (τεχνικός γάρ) και με άρχισε τα θα σε βρώ και θα δείς τι θα σε κάνω, και αφού ήμουν ήρεμος ,κατάφερε και έφτασε η φάση , να με παίρνει η οικογένεια του (25άρης ο τύπος) ,και εν τέλει , το πήγε στο iStorm, και το θέμα ήταν ο φορτιστής που έκανε "τσάφ" σπίτι του... μάντεψε τώρα ποιος ψάχνει ποιον..και πόσο άφαντος είναι ο θείος του που έχει και μαγαζί επισκευών... και άρχισαν τα παρακάλια να μη το τραβήξω στην αστυνομία ενώ τα έχω όλα γραπτά... όταν όμως "δεν" βλέπεις μπροστά σου, ή θες να κοροϊδεψεις τον άλλο για δική σου βλακεία, τότε λες ας το φορτώσω στον πωλητή, όπως έγινε στην αντίστοιχη περίπτωση εδώ που ο πιτσιρικάς ρήμαξε την μητρική.

Αυτά από εμένα. 

Καλό ξεμπερδέμα.

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, P0wn3d said:

Γιατί να μη βγαίνουν σε δημόσιο forum , τι θα γίνει ? Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος δεν έδωσε στοιχεία.

mini-ιστορία δική μου.

Σε αντίστοιχη περίπτωση δική μου (άτομο από εδώ μέσα κιόλας έφαγε και ban), πούλησα iphone ,με εγγύηση του κουτιού , φάση 3 μήνες χρήση αλλά δεν την πάλεψα, δεν είχε σημάδι επάνω του ,με θήκες με με με με, και κατέληξε εφόσων έκανε φούλ έλεγχο και αυτός που το έδωσα και ο θείος του που ήταν τεχνικός ,με αποδείξεις και extended care apple ,να με παίρνει 1 μέρα μετά ότι δεν δουλεύει ο φορτιστής ,δοκιμάσαμε μέχρι και φορτιστή σε καφετέρια ,και ότι να του δώσω πίσω όλα τα λεφτά να μου το δώσει , γιατί πούλησα χαλασμένο κινητό που δεν φορτίζει, και του έλεγα γιατί δεν πας στην iStorm ? Προφανώς εφόσων μιλάμε για του κουτιού σχεδόν κινητό (παρότι μεταχείρισμένο) μου τα μασούσε, ώσπου με πήρε ο θείος (τεχνικός γάρ) και με άρχισε τα θα σε βρώ και θα δείς τι θα σε κάνω, και αφού ήμουν ήρεμος ,κατάφερε και έφτασε η φάση , να με παίρνει η οικογένεια του (25άρης ο τύπος) ,και εν τέλει , το πήγε στο iStorm, και το θέμα ήταν ο φορτιστής που έκανε "τσάφ" σπίτι του... μάντεψε τώρα ποιος ψάχνει ποιον..και πόσο άφαντος είναι ο θείος του που έχει και μαγαζί επισκευών... και άρχισαν τα παρακάλια να μη το τραβήξω στην αστυνομία ενώ τα έχω όλα γραπτά... όταν όμως "δεν" βλέπεις μπροστά σου, ή θες να κοροϊδεψεις τον άλλο για δική σου βλακεία, τότε λες ας το φορτώσω στον πωλητή, όπως έγινε στην αντίστοιχη περίπτωση εδώ που ο πιτσιρικάς ρήμαξε την μητρική.

Αυτά από εμένα. 

Καλό ξεμπερδέμα.

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το σχόλιο σου...τώρα είναι η φάση που προσπαθώ με το καλό να τον κάνω να καταλάβει ότι πρέπει να αναλάβει με την σειρά του της ευθύνες του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Hooded_Outrider είπε

για κακή του τύχη μου έβγαλε προτεινόμενο ένα τικ τοκ δικό του μιας και είχα τον αριθμό του, που έδειχνε να βάζει λάθος τον επεξεργαστή, προσωπικό βίντεο που κοπανει το κατσαβίδι στην μητρική με το σκεπτικό να βραχυκύκλωσει και να ανάψει..

δείξε του αυτά κ πες του πως αυτός τον χάλασε και αν συνεχισει να σε δυσφημεί θα μπλέξει   κ αποθήκευσε το τικ τοκ βιντεάκι του

Επεξ/σία από Kthulhou
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...