Alkisti99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Γεια σας, είμαι καινούρια και ψάχνω πληροφορίες για το ΔΙΠΑΕ στη Σίνδο. Το παιδί μου έδωσε πανελλήνιες και πιανει την διοίκηση επιχειρήσεων στην Πάτρα αλλά και το τμήμα διοίκησης οργανισμών, μάρκετινγκ και τουρισμού στο ΔΙΠΑΕ, το οποίο δεν το γνώριζα. Τι γνώμη έχετε όσοι έχετε περάσει από εκεί? Αξίζει? Είναι πρώην ΤΕΙ? Τι να δηλώσει πρώτα? Πάτρα ή Σίνδο? Έχει τα μόρια και για τα 2, όσο και να ανέβουν οι βάσεις. Μου άρεσε το πρόγραμμα σπουδών στη Σίνδο, αλλά δεν ξέρω τίποτα για το πανεπιστήμιο αυτό και τη φήμη του. επίσης νομίζω η μετακίνηση είναι ένα πρόβλημα, σωστά? Οποιαδήποτε πληροφορία έχετε είναι καλοδεχούμενη. ευχαριστώ που κάνατε τον κόπο να με διαβάσετε!
jumpmaster Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στην Πάτρα είναι ανέκαθεν Πανεπιστημιακό Τμήμα, στην Θεσσαλονίκη είναι πρώην ΤΕΙ. Η συγκοινωνία είναι ταλαιπωρία και στις δύο περιπτώσεις. Όταν λέμε Πάτρα, εννοούμε Ρίο. Αν υπάρχει οικονομική άνεση θα πρότεινα αυτοκίνητο και Πάτρα. Αν υπάρχει οικονομική πίεση θα πρότεινα Θεσσαλονίκη, με την ελπίδα ότι σε κάνα εξάμηνο θα ξεκινήσει και το μετρό, και θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για εγκατάσταση σε μεγαλύτερη έκταση της πόλης. 2
truman2193 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στις 4/7/2023 στις 9:53 ΠΜ, Alkisti99 είπε Μου άρεσε το πρόγραμμα σπουδών στη Σίνδο Θα μείνω σε αυτό. Όπου θέλει να πάει το παιδί, όπου αρέσει σε εκείνον/η καλύτερα. Και το πρόγραμμα σπουδών και η πόλη. Το Πανεπιστήμιο Πατρών πάντως, ήταν ανέκαθεν πανεπιστήμιο, ενώ το ΔΙΠΑΕ υφίσταται σαν πανεπιστήμιο απ΄το 2020. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα