gianno123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καλημέρα στην ομάδα! Φέτος έδωσα Πανελλήνιες και κατάφερα να πιάσω μέσο όρο 16,85. Με ενδιαφέρει πολύ το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και τεχνολογίας υπολογιστών στην Θεσσαλονίκη! Έχω πιάσει 16.535 μόρια... Είναι η πρώτη μου επιλογή για το μηχανογραφικό και εννοείται θα ακολουθήσουν και άλλες! Ωστόσο, θα ήθελα πολύ να καταφέρω να πιάσω αυτή την σχολή! Όπως το βλέπω όμως παίζεται το αν περάσω ή όχι... Θα ήθελα να ακούσω οποιαδήποτε εκτίμηση καθώς επίσης και εμπειρία του τμήματος αν τυχόν κάποιος σπουδάζει στην συγκεκριμένη σχολή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
tarnbill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Απ οτι γνωρίζω υπάρχει και η Εφαρμοσμένη Πληροφορικά Συστήματα χωρίς μεγαλες διαφορες απο την Τεχνολογια Υπολογιστων αλλά με χαμηλότερη βάση, δες τα μαθηματα εδω https://www.uom.gr/dai/programma-spoydon-prosferomena-mathhmata
Αλάνι_08 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Εγώ φίλε φέτος τελειώνω την σχολή στην κατεύθυνση Πληροφορικά Συστήματα. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι 2 αυτές κατευθύνσεις, 1-2 μαθήματα διαφορετικά σε κάθε εξάμηνο στα 3 πρώτα έτη και στο 4ο που είναι επιλογής εκεί έχει λίγα περισσότερα διαφορετικά. Ωστόσο, ο κύριος κορμός είναι ο ίδιος, δλδ δεν είναι οτι θα μάθεις κάτι περισσότερο ή λιγότερο αν διαλέξεις την μια ή την άλλη. Επιπλέον, στην κατεύθυνση Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών υπάρχει ένα μάθημα παλούκι που από όσους γνωρίζω δεν το έχει περάσει κανένας.
Topalson Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Στις 12/7/2023 στις 2:24 ΠΜ, Αλάνι_08 είπε Εγώ φίλε φέτος τελειώνω την σχολή στην κατεύθυνση Πληροφορικά Συστήματα. Δεν έχουν μεγάλες διαφορές οι 2 αυτές κατευθύνσεις, 1-2 μαθήματα διαφορετικά σε κάθε εξάμηνο στα 3 πρώτα έτη και στο 4ο που είναι επιλογής εκεί έχει λίγα περισσότερα διαφορετικά. Ωστόσο, ο κύριος κορμός είναι ο ίδιος, δλδ δεν είναι οτι θα μάθεις κάτι περισσότερο ή λιγότερο αν διαλέξεις την μια ή την άλλη. Επιπλέον, στην κατεύθυνση Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών υπάρχει ένα μάθημα παλούκι που από όσους γνωρίζω δεν το έχει περάσει κανένας. Έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω για ποιο μάθημα λες (είναι πτυχιούχος της σχολής, κατεύθυνση επιστήμης υπολογιστών )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα