Insane84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καλημέρα σε όλους, Μας έκαναν δώρο ένα smartwatch για τον μικρό, το οποίο έχει δυνατότητα ανίχνευσης με gps, όμως χρειάζεται sim card για δίκτυο 3G για να λειτουργήσει. Και ρωτάω τώρα εγώ. Υπάρχει πλέον δίκτυο 3G?? Αν αγοράσω κάρτα 4G θα παίζει?
lneam Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, Insane84 είπε Καλημέρα σε όλους, Μας έκαναν δώρο ένα smartwatch για τον μικρό, το οποίο έχει δυνατότητα ανίχνευσης με gps, όμως χρειάζεται sim card για δίκτυο 3G για να λειτουργήσει. Και ρωτάω τώρα εγώ. Υπάρχει πλέον δίκτυο 3G?? Αν αγοράσω κάρτα 4G θα παίζει? να τους πας δωρο ενα δαγκωμενο μηλο. Και οτι καταλαβουν .....
Insane84 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δε φταίνε οι άνθρωποι αφού κι αυτοί δεν το γνώριζαν. Οι ίδιοι μου είπαν αν δε βγάλω άκρη να πάω να πάρω κάτι άλλο και να πληρώσουν τυχόν διαφορά. Εγώ απορώ πως τα πουλάνε τα μαγαζιά. Το ίδιο είχα ακούσει και από ένα γνωστό για smart watch που είχε αγοράσει από το γνωστό πολυκατάστημα με τα πορτοκαλί.
gorge18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Τι πως τα πουλανε; Εχουν ξεμείνει και ψαχνουν ενα κορόιδο να το παρει και να μη το γυρίσει ποτε...
poulinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 On 04/07/2023 at 08:47, Insane84 said: Καλημέρα σε όλους, Μας έκαναν δώρο ένα smartwatch για τον μικρό, το οποίο έχει δυνατότητα ανίχνευσης με gps, όμως χρειάζεται sim card για δίκτυο 3G για να λειτουργήσει. Και ρωτάω τώρα εγώ. Υπάρχει πλέον δίκτυο 3G?? Αν αγοράσω κάρτα 4G θα παίζει? Λογικα θα υποστηριζει και 4g αλλα μπορεις να το δεις στο site του κατασκευαστη τι αναφερει για το συγκεκριμενο μοντελο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα