Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άρα μια κυρία ήταν η πωλήτρια.Πολυ πιθανό να μην είχε ιδέα η γυναίκα.

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ο λάκκος που μπαίνουν απο κάτω.

%CE%9A%CE%A4%CE%95%CE%9F%20(6).jpg?itok=

Και το πάω και στην  συγκεκριμένη αλυσίδα και δεν έχω δει ποτέ να μπαίνουν απο κατω!

Δημοσ.
Just now, Ducatista said:

Και το πάω και στην  συγκεκριμένη αλυσίδα και δεν έχω δει ποτέ να μπαίνουν απο κατω!

Μπαινουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Μπαινουν.

Δεν διαφωνώ αλλά δεν το έχω δει και βλεπω την διαδικασία  γενικα.. αλλά εντάξει  μπορεί αυτό το κομμάτι να μου διέφυγε

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.
13 minutes ago, jmmys said:

Άρα μια κυρία ήταν η πωλήτρια.Πολυ πιθανό να μην είχε ιδέα η γυναίκα.

αδιάφορο ενώπιον του δικαστηρίου. 

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, vs_skg είπε

αδιάφορο ενώπιον του δικαστηρίου. 

Ε ας πάει δικαστικά και να μας πει τι έγινε,αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι η πωλήτρια είχε δόλο και παρόλα αυτά του είπε πάνε κανε έλεγχο όπου θέλεις,για σκουριά που φαίνεται με γυμνό μάτι,και αμάξι που είχε ΚΤΕΟ σε ισχύ.

Και την έχει νομικά  δεμένη χειροπόδαρα,το ακούσαμε και αυτό.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kleanthis21 είπε

Είναι ιδιώτης , οπότε δεν νομίζω ότι μπορώ να δώσω οποιοδήποτε στοιχείο για αυτόν . Νομίζω ότι θα το πάω δικαστικά , δεν βλέπω κάποια άλλη λύση , σε μηνύματα που επικοινώνησα με τον πελάτη μου λέει ότι ο μηχανικός που έκανε σέρβις στο αμάξι της δεν της είχε πει τίποτα και ότι το αμάξι είναι άρτιο. Δεν βγαίνει καμία άκρη ...

ποιος είναι ο πελάτης ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

ποιος είναι ο πελάτης ?

Ώπα.

Δημοσ.

Πολλες ταινιες βλεπετε οσοι λέτε για δικαστηρια...αλλα πλακα θα εχει να παει, αρκει να ενημερώνει εδω για να διαβαζουμε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kleanthis21 είπε

Πωλητής , συγνώμη

όλα καλά , απλά προς στιγμή νόμιζα θα είχαμε άλλη τροπή 😁

τεσπα , μίλα με έναν έμπιστο δικηγόρο και θα σε κατευθύνει

Δημοσ.
56 minutes ago, jmmys said:

Ε ας πάει δικαστικά και να μας πει τι έγινε,αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι η πωλήτρια είχε δόλο και παρόλα αυτά του είπε πάνε κανε έλεγχο όπου θέλεις,για σκουριά που φαίνεται με γυμνό μάτι,και αμάξι που είχε ΚΤΕΟ σε ισχύ.

Και την έχει νομικά  δεμένη χειροπόδαρα,το ακούσαμε και αυτό.

αυτά για αναγκαιότητα πρότερης γνώσης ή ύπαρξης δόλου που τα στηρίζεις; Στους νόμους ή στο τι λέει εσένα η λογική σου;

άρθρο 539 ΑΚ

"Ο πωλητής ευθύνεται ανεξάρτητα από υπαιτιότητά του αν το πράγμα, κατά τον χρόνο που ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή, δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση, εκτός αν ο αγοραστής κατά τη σύναψη της σύμβασης γνώριζε τη μη ανταπόκριση ή αυτή οφείλεται σε υλικά που χορήγησε ο αγοραστής"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου επέτρεψαν να το ελέγξεις σε μηχανικό της επιλογής σου (ο οποίος θέλει ξύλο), είχε περάσει ΚΤΕΟ. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει το παραμικρό για τη κατάσταση του αυτοκινήτου, αρκεί ότι να περάσει ΚΤΕΟ. Δεν θα κάνεις απολύτως τίποτα δικαστικά, και δόλος να υπήρχε που αμφιβάλλω. Έκανες λάθος και θα υποστείς τις συνέπειες δυστυχώς.

Επεξ/σία από Dj_kourampies
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, vs_skg είπε

αυτά για αναγκαιότητα πρότερης γνώσης ή ύπαρξης δόλου που τα στηρίζεις; Στους νόμους ή στο τι λέει εσένα η λογική σου;

άρθρο 539 ΑΚ

"Ο πωλητής ευθύνεται ανεξάρτητα από υπαιτιότητά του αν το πράγμα, κατά τον χρόνο που ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή, δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση, εκτός αν ο αγοραστής κατά τη σύναψη της σύμβασης γνώριζε τη μη ανταπόκριση ή αυτή οφείλεται σε υλικά που χορήγησε ο αγοραστής"

Ρε φίλε είπαμε καλη τύχη δικαστικά.Ας πάει σε δικηγόρο.Εσυ τι κόλλημα εχεις φάει και είσαι τόσο σίγουρος;;;Λες ένα καρο ασυναρτησίες και γενικόλογα.Θα τα βλέπουν και αδαείς  και θα τα πιστεύουν.

Εσυ που ξέρεις αν η πωλωτρια είχε γνώση για τη σκουριά και είχε δόλο;

Το άρθρο που παρέθεσες είναι γενικό και αόριστο και αφορά καινούριο προϊόν.Πριν βάλεις άρθρα που δεν εχεις ιδέα,ψάξτο λίγο.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vs_skg είπε

"Ο πωλητής ευθύνεται ανεξάρτητα από υπαιτιότητά του αν το πράγμα, κατά τον χρόνο που ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή, δεν ανταποκρίνεται στη σύμβαση, εκτός αν ο αγοραστής κατά τη σύναψη της σύμβασης γνώριζε τη μη ανταπόκριση ή αυτή οφείλεται σε υλικά που χορήγησε ο αγοραστής

Aυτο αφορα καινούργιο προιον. ΟΧΙ μεταχειρισμένο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...