georgiouu Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, jmmys είπε Είπαμε να πάει σε δυο τρεις λαμαρινάδες.Φυσικά και επισκευάζεται με το ανάλογο κόστος. ναι απλα ο νηματοθετης νομιζει οτι αυτο που βλεπει ειναι σασι,να του πουμε οτι δεν ειναι σασι και δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας οτι το αυτοκινητο ειναι σαπακι αλλο θεμα αυτο και βεβαια το περιεργο ειναι πως σε 17 χρονια σαπισε τοσο πολυ....αυτο μοιαζει λες και 30 χρονων και λιγα λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleanthis21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, jmmys είπε Σιγά μην πήρε απόδειξη από τον μηχανικό του.Αν το πήγαινε σε εταιρία που κάνει τέτοιους ελέγχους τότε ναι. Οσο για το ΚΤΕΟ,εφοσων είναι ακόμα σε ισχύ,έχει δικαίωμα,θεωρητικά τουλάχιστον να κυκλοφορεί.Αν είχε λήξει άλλαζε το θέμα. Σωστο,θα βοηθούσε στη συζήτηση να έλεγε ο TS ποιος ήταν ο πωλητής και τι γράφει η άδεια. Είπαμε να πάει σε δυο τρεις λαμαρινάδες.Φυσικά και επισκευάζεται με το ανάλογο κόστος.Πιθανόν να γίνεται και εύκολα.Αν ο φανοποιος που του είπε ότι δεν επισκευάζεται είναι σαν το μηχανικό που το κοίταξε,τότε κάτι γίνεται. Ολα αυτά θεωρίες φυσικά. Έχω πάρα πολλές φωτογραφίες που μπορώ να ανεβάσω απλά είναι πολλά mb η κάθε μία και μπορώ να ανεβάσω μόνο μια ανά απάντηση. Δυστυχώς έγινε έλεγχος από φανοποιο σε αντιπροσωπεία και σε εξωτερικό συνεργείο γειτονιάς , και οι δύο είπαν το ίδιο πράγμα ότι η σκουριά έχει φτάσει σε τέτοια σημείο που επηρεάζει τον άξονα οπότε δεν αξίζει να ασχοληθώ με το αμάξι και να προσπαθήσω να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Την επόμενη εβδομάδα λήγει το ΚΤΕΟ και θα πάω στο ίδιο ΚΤΕΟ που πέρασε το αμάξι το 2021 να δω εάν και εφόσον θα το περάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, georgiouu είπε ναι απλα ο νηματοθετης νομιζει οτι αυτο που βλεπει ειναι σασι,να του πουμε οτι δεν ειναι σασι και δεν υπαρχει θεμα ασφαλειας οτι το αυτοκινητο ειναι σαπακι αλλο θεμα αυτο και βεβαια το περιεργο ειναι πως σε 17 χρονια σαπισε τοσο πολυ....αυτο μοιαζει λες και 30 χρονων και λιγα λεω Γερμανικό αλάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 6 minutes ago, kleanthis21 said: Έχω πάρα πολλές φωτογραφίες που μπορώ να ανεβάσω απλά είναι πολλά mb η κάθε μία και μπορώ να ανεβάσω μόνο μια ανά απάντηση. Δυστυχώς έγινε έλεγχος από φανοποιο σε αντιπροσωπεία και σε εξωτερικό συνεργείο γειτονιάς , και οι δύο είπαν το ίδιο πράγμα ότι η σκουριά έχει φτάσει σε τέτοια σημείο που επηρεάζει τον άξονα οπότε δεν αξίζει να ασχοληθώ με το αμάξι και να προσπαθήσω να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Την επόμενη εβδομάδα λήγει το ΚΤΕΟ και θα πάω στο ίδιο ΚΤΕΟ που πέρασε το αμάξι το 2021 να δω εάν και εφόσον θα το περάσουν. Ότι δηλαδή, άμα το περάσουν, όλα ΟΚ, θα βγεις παγανιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleanthis21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, vs_skg είπε Ότι δηλαδή, άμα το περάσουν, όλα ΟΚ, θα βγεις παγανιά; Όχι φυσικά , απλά δεν γίνεται στο συνεργεία να σου λένε ότι το αμάξι είναι επικίνδυνο , και το ΚΤΕΟ να μην βρίσκει τίποτα . Το ίδιο ΚΤΕΟ πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα αυτό το αμάξι το 2021. Η ζημιά αυτή με την σκουριά έχει πάνω από δύο χρόνια που έχει γίνει στο αμάξι , δεν είναι κάτι νέο. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν από την αντιπροσωπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Στη θάλασσα να το έριχνες για ένα χρόνο λιγότερη σαπίλα θα είχε. Δεν έχω ξαναδεί αυτοκίνητο τελευταίας εικοσαετίας μάλιστα τόσο χάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, kleanthis21 είπε Όχι φυσικά , απλά δεν γίνεται στο συνεργεία να σου λένε ότι το αμάξι είναι επικίνδυνο , και το ΚΤΕΟ να μην βρίσκει τίποτα . Το ίδιο ΚΤΕΟ πέρασε χωρίς κανένα πρόβλημα αυτό το αμάξι το 2021. Η ζημιά αυτή με την σκουριά έχει πάνω από δύο χρόνια που έχει γίνει στο αμάξι , δεν είναι κάτι νέο. Τουλάχιστον έτσι μου είπαν από την αντιπροσωπεία. Πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει εμπειρία απο κτέο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μα είναι δυνατόν να μην είδατε από κάτω?! 🤦 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Ρε παιδιά για μισό είπε ο πωλητής ότι δεν γνωρίζει κάτι για το θέμα και ότι του είπε για έλεγχο κλπ εφόσον τωρα έμαθε το πρόβλημα αν είναι σωστός παίρνει πίσω το αμαξι απλα κραταει τα έξοδα και τελειώνει το θέμα τωρα αν δεν το κάνει μάλλον κάτι είχε καταλάβει φαντάζομαι.. επίσης ποιος άνθρωπος του Θεού του έκανε έλεγχο και είπε ότι ήταν εντάξει; πάντως έλεγχος μονο σε αντιπροσωπεία για να πάρεις χαρτί και μετά να τρέχεις αυτούς γιατί αν το πηγές σε κανένα μάστορα της γειτονιάς σώθηκες..... (στο κτεο πάντως ποτέ δεν μου έχουν κοιτάξει από κάτω κλπ σιγα μην το έβρισκαν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, kleanthis21 είπε Έχω πάρα πολλές φωτογραφίες που μπορώ να ανεβάσω απλά είναι πολλά mb η κάθε μία και μπορώ να ανεβάσω μόνο μια ανά απάντηση. Δυστυχώς έγινε έλεγχος από φανοποιο σε αντιπροσωπεία και σε εξωτερικό συνεργείο γειτονιάς , και οι δύο είπαν το ίδιο πράγμα ότι η σκουριά έχει φτάσει σε τέτοια σημείο που επηρεάζει τον άξονα οπότε δεν αξίζει να ασχοληθώ με το αμάξι και να προσπαθήσω να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Την επόμενη εβδομάδα λήγει το ΚΤΕΟ και θα πάω στο ίδιο ΚΤΕΟ που πέρασε το αμάξι το 2021 να δω εάν και εφόσον θα το περάσουν. Φίλε μου καλη τύχη αν το πας δικαστικά,χλωμό βέβαια. Οσο για το ελληνικό ΚΤΕΟ άστο καλύτερα.Περνάνε αμάξια σε χειρότερη κατάσταση. Θα πω ξανά,να το πας και σε άλλον φανοποιό.Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις από γνώμες αντιπροσωπειών που ήταν ότι να ναι. 2 παραδείγματα. Εξάτμιση έκανε μεταλλικούς θορύβους,πάει το αμάξι αντιπροσωπεία,έχει σαπίσει η εξάτμιση,θέλει καινούρια,πάει το αμάξι σε εξατμισά,ήταν 2 βίδες λάσκα.Αυτό του αδερφού μου.Ελληνική αντιπροσωπεία. Έχανε το αμάξι το παραφλου.Πάω αντιπροσωπεία,μου λένε φλάντζα,το πάω σε ένα συνεργείο που μου το σύστησαν από το αντίστοιχο γερμανικό φόρουμ για το αμάξι μου,,Γερμανία ήμουν τότε,μου λέει θερμοστάτης.Αυτό το 2010.Από τότε καμμία έλλειψη σε παραφλου. Γιαυτο πριν αποφασίσεις να πας δικαστικά με αμφίβολα αποτελέσματα,πάνε και σε άλλους φανοποιους.Μπορεί να το σώσεις με μερικά κατοστάρικα.Δεν είναι ανάγκη να γίνει καινούριο.Τα πάντα επισκευάζονται σε λαμαρίνες. Κάποια στοιχεία για τον πωλητή; Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ρε παιδιά για μισό είπε ο πωλητής ότι δεν γνωρίζει κάτι για το θέμα και ότι του είπε για έλεγχο κλπ εφόσον τωρα έμαθε το πρόβλημα αν είναι σωστός παίρνει πίσω το αμαξι απλα κραταει τα έξοδα και τελειώνει το θέμα τωρα αν δεν το κάνει μάλλον κάτι είχε καταλάβει φαντάζομαι.. επίσης ποιος άνθρωπος του Θεού του έκανε έλεγχο και είπε ότι ήταν εντάξει; πάντως έλεγχος μονο σε αντιπροσωπεία για να πάρεις χαρτί και μετά να τρέχεις αυτούς γιατί αν το πηγές σε κανένα μάστορα της γειτονιάς σώθηκες..... (στο κτεο πάντως ποτέ δεν μου έχουν κοιτάξει από κάτω κλπ σιγα μην το έβρισκαν) Στο κτέο μπαίνουν κάτω απο το αμαξι για να ελέγχουν τζόγους φθορες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Γι' αυτό στις ΗΠΑ κάποιος μπορεί να πουλήσει το αμάξι του με την επισήμανση στην αγγελία "as is". By selling a car as-is, the owner is basically saying “I don’t know if there’s anything wrong with it so if you find a problem, it’s up to you to fix it”. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο κτέο μπαίνουν κάτω απο το αμαξι για να ελέγχουν τζόγους φθορες κλπ. Πραγματικά δεν το έχω δει ποτέ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleanthis21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, jmmys είπε Φίλε μου καλη τύχη αν το πας δικαστικά,χλωμό βέβαια. Οσο για το ελληνικό ΚΤΕΟ άστο καλύτερα.Περνάνε αμάξια σε χειρότερη κατάσταση. Θα πω ξανά,να το πας και σε άλλον φανοποιό.Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις από γνώμες αντιπροσωπειών που ήταν ότι να ναι. 2 παραδείγματα. Εξάτμιση έκανε μεταλλικούς θορύβους,πάει το αμάξι αντιπροσωπεία,έχει σαπίσει η εξάτμιση,θέλει καινούρια,πάει το αμάξι σε εξατμισά,ήταν 2 βίδες λάσκα.Αυτό του αδερφού μου.Ελληνική αντιπροσωπεία. Έχανε το αμάξι το παραφλου.Πάω αντιπροσωπεία,μου λένε φλάντζα,το πάω σε ένα συνεργείο που μου το σύστησαν από το αντίστοιχο γερμανικό φόρουμ για το αμάξι μου,,Γερμανία ήμουν τότε,μου λέει θερμοστάτης.Αυτό το 2010.Από τότε καμμία έλλειψη σε παραφλου. Γιαυτο πριν αποφασίσεις να πας δικαστικά με αμφίβολα αποτελέσματα,πάνε και σε άλλους φανοποιους.Μπορεί να το σώσεις με μερικά κατοστάρικα.Δεν είναι ανάγκη να γίνει καινούριο.Τα πάντα επισκευάζονται σε λαμαρίνες. Κάποια στοιχεία για τον πωλητή; Είναι ιδιώτης , οπότε δεν νομίζω ότι μπορώ να δώσω οποιοδήποτε στοιχείο για αυτόν . Νομίζω ότι θα το πάω δικαστικά , δεν βλέπω κάποια άλλη λύση , σε μηνύματα που επικοινώνησα με τον πελάτη μου λέει ότι ο μηχανικός που έκανε σέρβις στο αμάξι της δεν της είχε πει τίποτα και ότι το αμάξι είναι άρτιο. Δεν βγαίνει καμία άκρη ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, Ducatista είπε Πραγματικά δεν το έχω δει ποτέ αλλά μπορεί να κάνω και λάθος Ο λάκκος που μπαίνουν απο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις