vs_skg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, sdikr said: Αυτό που έχεις δώσει εδώ https://www.gov.gr/sdg/consumer-rights/consumer-rights-and-guarantees/general/statutory-warranty Είναι η ευρωπαική Θα το καταλάβεις αν δεις και στο σχετικό αρχείο στο τέλος Αλλά όπως είπα, θα πει ο vk_skg το είπε, όλα καλά, δεν έχει νόημα, λίνκ απο την ΕΕ έχω βάλει αβαβα για τον Ελληνικό Αστικό Κώδικα🤣 Τουλάχιστον να έχετε τα @@ να το παραδέχεστε όταν κάνετε λάθος... Καλά εδώ δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ευρωπαική η σελίδα αλλά ελληνική, και είναι απλά μέρος του πανευρωπαικού ιστού με τις νομοθεσίες έκαστης χώρας, για τα περαιτέρω ζητούσα πολλά εξαρχής🤭 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από vs_skg
kostakis81 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε 22 χρονών αμάξι είχα , μια χαρά ήταν , αρκεί να γίνεται σωστή συντήρηση επικίνδυνο είναι και το 5ετίας με φαγωμένα τακάκια και λιωμένα μτχ λάστιχα χωρίς φώτα το βράδυ ναι προφανος !!! θελουν συντηριση ολα ομως ... δεν μπορεισ ομωσ να ζητασ εγγυηση για ενα αμαξι 22 ετων ουτε να εχεισ απαιτησεις εαν παρεις ενα τετοιο αυτοκινητο οτι θα ειναι καλο και αρτιο την επομενη κυριολεκτηκα ημερα που το πηρες ? σε οποιο δικαστη και να πας θα σου πει οτι κυριε αγωρασατε με δικη σας ευθυνη.. ειναι σαν τισ ασφαλειεσ ζωης που δεν σε ασφαλιζουν εαν περασεισ τα 65 ...γιατι αραγε το κανουν αυτο ?
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, kostakis81 είπε σε οποιο δικαστη και να πας θα σου πει οτι κυριε αγωρασατε με δικη σας ευθυνη.. είναι καθαρά δικιά υποκειμενική άποψη Μόλις τώρα, kostakis81 είπε δεν μπορεισ ομωσ να ζητασ εγγυηση για ενα αμαξι 22 ετων ουτε να εχεισ απαιτησεις εαν παρεις ενα τετοιο αυτοκινητο οτι θα ειναι καλο και αρτιο την επομενη κυριολεκτηκα ημερα που το πηρες ? δεν έχει σχέση με οποιαδήποτε εγγύηση το οτι δε μπορεί να κυκλοφορήσει σαν αμάξι δλδ δεν έχει σχέση με το αν πχ το μοτέρ έπινε λάδι και έχανε νερά ,δίχως αύριο δεν είναι βλάβη να στο θέσω απλά .
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Αυτο το αμαξι ππως ππερασε κτεο ,μπορει καποιος να μου πει? 1
kostakis81 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Αυτο το αμαξι ππως ππερασε κτεο ,μπορει καποιος να μου πει? οπως περνανε ολα τα ρωμαιικα daTSUN ... 20 λεπτά πριν, korakios είπε είναι καθαρά δικιά υποκειμενική άποψη δεν έχει σχέση με οποιαδήποτε εγγύηση το οτι δε μπορεί να κυκλοφορήσει σαν αμάξι δλδ δεν έχει σχέση με το αν πχ το μοτέρ έπινε λάδι και έχανε νερά ,δίχως αύριο δεν είναι βλάβη να στο θέσω απλά . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εγγυηση απο ιδιωτη .- μονο απο εταιριες ... ανυπηρχε τοτε θα ηπηρχε και στα pc ... gpu kkl αν σου πουλησω gpu και σου καει θα ερθεις να μου ζητησεις τα ρεστα ???
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, kostakis81 είπε αν σου πουλησω gpu και σου καει θα ερθεις να μου ζητησεις τα ρεστα ??? ανάλογα το ποσό , αν ήταν 4χιλιάρικα και είχε πρόβλημα εννοείται δικαστικώς θα πηγαίναμε 2 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εγγυηση απο ιδιωτη .- δεν έχει σχέση με εγγύηση
greekfragma Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, korakios said: ανάλογα το ποσό , αν ήταν 4χιλιάρικα και είχε πρόβλημα εννοείται δικαστικώς θα πηγαίναμε δεν έχει σχέση με εγγύηση σταμάτα να είσαι τόσο ζεν! μου χαλάς τη κοσμοθεωρία! 😅
kostakis81 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, korakios είπε ανάλογα το ποσό , αν ήταν 4χιλιάρικα και είχε πρόβλημα εννοείται δικαστικώς θα πηγαίναμε δεν έχει σχέση με εγγύηση τσαμπα θα πηγαιναμε αφου θα χανατε . δεν εχει νοημα . ο πωλητησ ουτε πιστοποιημενος ειναι σε μηχανολογικα ουτε εδωσε γραπτη εγγηση εστω και δικησ του γνωμης ... δεν εχει καν νοημα . θα αποριπτοταν απο το δικαστηριο σαν μη λογικη και θα πηγαινε αρχειο ... σκευτειτε οτι οι τραπεζεσ εχασαν δικαστηρια επιδει οι υπαλληλοι που τα εδωσαν δεν ειχαν πιστοποιηση επενδυτικου ενδειαφεροντος και ετσι οι δανειοληπτες κερδισαν (περιπτωσεισ ελβετικου φραγκου)
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, greekfragma είπε Ο πωλητής όχι. Εσυ αυτό πως το ξέρεις;Ήσουν εκεί;Και ακόμα και αν είναι έτσι,πως θα αποδειχθεί; Για ποιο λόγο να δεχθεί ο πωλητης να γίνει ελεχγος από τον αγοραστή,σε τεχνικό του αγοραστή,αν ήξερε ότι υπάρχουν σκουριες και θα τις έβλεπε αμέσως ο τεχνικός,και να το έκρυβε;;; Και να το έδινε με τόση σκουριά,ένα Aygo 17 ετών!!!!!! για 4!!!!! χιλιάρικα. Εσυ αν πουλούσες τέτοιο αμάξι και γνώριζες ότι είναι έτσι από κάτω θα έλεγες τον αγοραστή “παντο όπου θέλεις για έλεγχο”;;;;;Και για 4 χιλιάρικα;Εκτός αν δεν είχες την παραμικρή ιδέα και το αμάξι δούλευε μια χαρά,η μηχανή είπε ο TS δουλεύει καλά. Καλη τύχη στα δικαστήρια με την συγκεκριμένη περίπτωση. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από jmmys
kostakis81 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 η ευθηνη βαραινει τον αγοραστη αποκλειστηκα .... επρεπε να το δει και να το ελεγξει . αν αυτοσ πηρε γουρουνι στο σακι δεν φταιει ο πωλητης .. και στο κατω κατω που ξερουμε οτι αυτοσ δεν ειπε για τισ σκουριες και γιαυτο το εδωσε τοσο φτηνα ... σε δικαστηριο λεω
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε τσαμπα θα πηγαιναμε αφου θα χανατε μπα , έριξα τα χαρτιά μόλις ... απο ότι κατάλαβες δε μπλέκω με υποθετικά δικαστικά αλα insomnia
kallair Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/frontend/file/lib/default/data/1323672/theFile σελιδα απο 31 κ μετα, κ ειδικοτερα δωσε εμφαση σελιδες 35-36-37-38 πιστευω οτι νομικα μπορει να το κυνηγήσει. 1
vs_skg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 21 minutes ago, kostakis81 said: επιδει νταξει αφού το λεει ο κωστακης ο επιδεικουλας, οκ 1
kostakis81 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, vs_skg είπε νταξει αφού το λεει ο κωστακης ο επιδεικουλας, οκ νταξ μαγκες πηγαινετε να σας τα φανε οι δικηγοροι ... κλεφτες θα γινουν αυτοι ??? εγω αν μου κανατε τετοια αγωγη θα επαιρνα 4 αναβολες που δικαιουμε και σε περιπου 10 χρονια εαν μια στο εκατομυριο κερδιζατε θα σας προτεινα να σασ δωσω 500 ευρω συμβιβασμο . αλλιως θα επρεπε να πληρωσετε 1000 ευρω δικαστικο επιμελιτη για να παρει τι ? εαν και εφοσων εχω κατι σε λογαριασμο μου κλπκλπ \πιασε το αυγο και κουρευτο δηλαδη ... ειναι χαμενες τετοιεσ υποθεσεις γιατι θα εβγαζε 99% συνηπαιτηωτητες αγωραστη πωλητη . και στο κατω κατω θα κοστολογουσε την ζημια μονο αφου το υπολοιπο 90% του αυτοκινητου ειναι οκ .. θα σασ χρωστουσα 400 ευρω... ασε που μεχρι 1200 ευρω ειναι μη κατασχεσιμα ποσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις