TuXaKoS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Πραγματικά το 12 minutes ago, vs_skg said: Μιλάμε για νόμιμη εγγύηση όχι εμπορική, αλλά οκ μπορείς να λες άλλα ντ' άλλων κανένα θέμα Στείλε ένα μήνυμα και δω https://www.gov.gr/sdg/consumer-rights/consumer-rights-and-guarantees/general/statutory-warranty πες ο sdkir από το ινσόμνια είμαι, εγώ θα σας πω τι ισχύει Τι σχέση έχει το καταναλωτικό δίκαιο και η προστασία καταναλωτών σε αγοραπωλησίες μεταξύ ιδιωτών; Πραγματικά πλέον το τι γράφεται εδώ μέσα δεν έχει απολύτως καμία αξία. https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 10 minutes ago, sdikr said: Μπορεί ακόμα να πει πως ο vk_skg είπε πως με καλύπτει σε περίπτωση αγοράς απο ιδιώτη κανένα θεμα https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/shopping-consumer-rights/index_el.htm#from-private-individual-1 Επειδή με την ανάγνωση βλέπω δεν τα πάτε πολύ καλά, όπως λέει και το κείμενο δεν καλύπτονται από κανόνες ΤΗΣ ΕΕ. Τουτέστιν, δεν υπάρχει ευρωπαϊκό δίκαιο που να υπερισχύει του εθνικού. Εγώ σου έδειξα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δίκαιο τι λέει λοιπόν. Στην sdik-land, κάνε δικό σου δίκαιο που δεν αναγνωρίζει ευθύνη στον πωλητή, και άσε τους υπόλοιπους να μιλήσουμε για Ελλάδα. 4 minutes ago, TuXaKoS said: Πραγματικά πλέον το τι γράφεται εδώ μέσα δεν έχει απολύτως καμία αξία. Απλά οι γνώμες είναι σαν τις ..., όλοι έχουν μία, και θεωρούν ότι είναι και η καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 ΡΕ ΠΑΙΔΕς τ λετε . σοβαρα τωρα ? τι εγγυησεισ και ιστοριεσ 17 χρεονον αμαξι ειναι που σημαινει οτι τρεχει την τριτη ζωη του (τα εργοστασια δινουν 8 χρονια ζωη σε ενα αμαξι ... μην κοιτασ που εδω τα κραταμε 20) και δικαστηριο να πας θα σου πε9ι ο αλλοσ ρε φιλε 17 χρονον αμαξι ειναι τι περιμενες? επρεπε να το ελεγξεις εσυ ... τα ιδια περναω κα εγω που πουλαω αμαξι 20ετιασ και ολοι μου λενε ? ειναι καλο ? και τουσ απαντω οτι ειναι ενα αμαξι 20 ετων με 300.000 χιλιομετρα . ξερεισ τι παιρνεις μην μου λεσ αλλα μετα ... πηγαινε ελεγξε το και μην με πριζεις . take it or leave it ... 3 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, vs_skg said: Επειδή με την ανάγνωση βλέπω δεν τα πάτε πολύ καλά, όπως λέει και το κείμενο δεν καλύπτονται από κανόνες ΤΗΣ ΕΕ. Τουτέστιν, δεν υπάρχει ευρωπαϊκό δίκαιο που να υπερισχύει του εθνικού. Εγώ σου έδειξα το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δίκαιο τι λέει λοιπόν. Στην sdik-land, κάνε δικό σου δίκαιο που δεν αναγνωρίζει ευθύνη στον πωλητή, και άσε τους υπόλοιπους να μιλήσουμε για Ελλάδα. Απλά οι γνώμες είναι σαν τις ..., όλοι έχουν μία, και θεωρούν ότι είναι και η καλύτερη. Ξανά, για ιδιώτη μιλάμε Βάζεις λινκ απο το gov Που λέει για την ευρωπαϊκή εγγύηση, τώρα λες δεν μιλάμε για αυτή!! 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ΡΕ ΠΑΙΔΕς τ λετε . σοβαρα τωρα ? τι εγγυησεισ και ιστοριεσ 17 χρεονον αμαξι ειναι που σημαινει οτι τρεχει την τριτη ζωη του (τα εργοστασια δινουν 8 χρονια ζωη σε ενα αμαξι ... μην κοιτασ που εδω τα κραταμε 20) και δικαστηριο να πας θα σου πε9ι ο αλλοσ ρε φιλε 17 χρονον αμαξι ειναι τι περιμενες? επρεπε να το ελεγξεις εσυ ... τα ιδια περναω κα εγω που πουλαω αμαξι 20ετιασ και ολοι μου λενε ? ειναι καλο ? και τουσ απαντω οτι ειναι ενα αμαξι 20 ετων με 300.000 χιλιομετρα . ξερεισ τι παιρνεις μην μου λεσ αλλα μετα ... πηγαινε ελεγξε το και μην με πριζεις . take it or leave it ... επισεις γιατι εδωσεσ 4κ για 17 χρονο αμαξι ? μεχρι 1500 και πολλα ειναι . γενικα αμαξια απο 15 χρονια και πανω μονο τιμη σιδερου .. τι κανετε μερικοι εδω μεσα και χαλατε την πιατσα δενκαταλαβαινω ... οχι τιποτα αλλο αλλα νομιζουν οι καθε λογεις συλεκτεςοτι το καρο τουσ εχει αξια .... εκτοσ καποια ιδιαιτερα αυτοκινητα .... γενικα οταν ενα αμαξι περνα τα 20 χρονια ειναι ρισκο καθε φορα αν θα παρει εμπρος ... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από kostakis81 1 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, kostakis81 είπε και δικαστηριο να πας θα σου πε9ι ο αλλοσ ρε φιλε 17 χρονον αμαξι ειναι τι περιμενες? επρεπε να το ελεγξεις εσυ ... καμία σχέση με την παρούσα κατάσταση , καμία όμως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, sdikr said: Ξανά, για ιδιώτη μιλάμε Βάζεις λινκ απο το gov Που λέει για την ευρωπαϊκή εγγύηση, τώρα λες δεν μιλάμε για αυτή!! 😆 Τόσο κακή επαφή με την ανάγνωση; Δεν μιλάει για ευρωπαική εγγύηση, το μόνο ...ευρωπαικό είναι το... banner στην κορυφή της σελίδας🤣 Άντε να βοηθήσω κι άλλο: ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΚ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΜΠΟΡΟΣ, ΙΔΙΩΤΗΣ https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/astikos-kodikas/arthro-539-astikos-kodikas-eythyni-politi-gia-mi https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/astikos-kodikas/arthro-541-astikos-kodikas-varos-apodeixis https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/astikos-kodikas/arthro-542-astikos-kodikas-dikaiomata-toy-agorasti Αν ούτε έτσι γίνεται κατανοητό, να φτιάξω καμιά ζωγραφιά; Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από vs_skg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε καμία σχέση με την παρούσα κατάσταση , καμία όμως τι δικαστηριο θα πας να κανεισ ρε φιλε και πωσ θα κανεισ αγωγη και τι θα γραψεις δηλαδη ? οτι μου πουλησε κα μου ειπε χωρισ κανενα χαρτι οτι ειναι οκ το αμαξι ? και θα ερθει να πει αυτοσ οτι το αμαξι ειναι 17 χρονον και σδεν εδωσα κανενα χαρτι που να λεει οτι ειναι καλο χωρισ σκουρες κλπ . αγωραζεισ με δικη σου ευθηνη κυριε .... πωσ λενε απολαυστε υπευθηνα ? για πεσ μασ εσυ που με προσβαλεις κιολασ γιατι δεν εχει σχεση αυτο που λεω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 minutes ago, vs_skg said: Τόσο κακή επαφή με την ανάγνωση; Δεν μιλάει για ευρωπαική εγγύηση, το μόνο ...ευρωπαικό είναι το... banner στην κορυφή της σελίδας🤣 Άντε να βοηθήσω κι άλλο: ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΚ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΜΠΟΡΟΣ, ΙΔΙΩΤΗΣ https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/astikos-kodikas/arthro-539-astikos-kodikas-eythyni-politi-gia-mi https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/astikos-kodikas/arthro-541-astikos-kodikas-varos-apodeixis https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/astikos-kodikas/arthro-542-astikos-kodikas-dikaiomata-toy-agorasti Αν ούτε έτσι γίνεται κατανοητό, να φτιάξω καμιά ζωγραφιά; Αυτό που έχεις δώσει εδώ https://www.gov.gr/sdg/consumer-rights/consumer-rights-and-guarantees/general/statutory-warranty Είναι η ευρωπαική Θα το καταλάβεις αν δεις και στο σχετικό αρχείο στο τέλος Αλλά όπως είπα, θα πει ο vk_skg το είπε, όλα καλά, δεν έχει νόημα, λίνκ απο την ΕΕ έχω βάλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleanthis21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, korakios είπε καμία σχέση με την παρούσα κατάσταση , καμία όμως Ρε φίλε τι λες? Δηλαδή επειδή το αμάξι είναι 17 χρόνων , σημαίνει ότι δεν κάνει και πρέπει να πάει για παλιοσίδερα? Το ότι πρέπει να το ελέγξω εγώ συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Απλά δεν είμαι ο κατάλληλος ούτε έχω τις γνώσεις για να κρίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε για πεσ μασ εσυ που με προσβαλεις κιολασ γιατι δεν εχει σχεση αυτο που λεω ? καταρχάς δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις προσωπικά και να το θεωρήσεις προσβολή επίσης ανέφερα πριν , έκανε αγορά αυτοκινήτου το οποίο ουσιαστικά πάει πρέσα λόγω ακταλληλότητας , δεν είναι δλδ κάτι που επισκευάζεται σε δικαστήριο θα φανεί αν πωλούταν για ανταλλακτικά ή σαν αμάξι , το αν υπήρχε δόλος ή όχι και το αν θα πάρει μέρος , όλο το ποσό ή τίποτα πίσω . Το τι θα ισχυρισθεί η κάθε πλευρά δε μου το δείχνει ο καφές αυτή τη στιγμή .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 2 hours ago, kleanthis21 said: Το ποσό ήταν γύρω στα 4000 δεν ήταν κάτι το τόσο μεγάλο αλλά ούτε κάτι αμελητέο. Δυστυχώς αυτή ήταν μόνο μια φωτογραφία , η σκουριά έχει φτάσει στον άξονα πίσω που βρίσκει πάνω στο πλαίσιο οπότε εκεί δεν παίρνει ούτε κόλληση ούτε αξίζει να ασχοληθείς από τι μου είπαν από την αντιπροσωπεία και είναι επικίνδυνο να οδηγηθεί το αμάξι . Σε δύο εβδομάδες έχει και ΚΤΕΟ. Πώς θα περάσει αυτό το αμάξι ΚΤΕΟ? Αντι να σε απασχολει το ΚΤΕΟ (που θα περασει σε καποιο, εδω περνανε τα γνωστα ντατσουν) να νοιαζεσαι για την ασφαλεια τη δικη σου αλλα και οποιου βαλεις μεσα ως επιβατη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, kleanthis21 είπε Ρε φίλε τι λες? Δηλαδή επειδή το αμάξι είναι 17 χρόνων , σημαίνει ότι δεν κάνει και πρέπει να πάει για παλιοσίδερα? Το ότι πρέπει να το ελέγξω εγώ συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Απλά δεν είμαι ο κατάλληλος ούτε έχω τις γνώσεις για να κρίνω σαν να έκανες λάθος παράθεση 😛 μίλα με δικηγόρο και άσε το insomnia , αν τυχών κλειδωθεί κάνε μια καλή και μίλα με mod να το ξεκλειδώσει να μας πεις τι έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 5 λεπτά πριν, kleanthis21 είπε Ρε φίλε τι λες? Δηλαδή επειδή το αμάξι είναι 17 χρόνων , σημαίνει ότι δεν κάνει και πρέπει να πάει για παλιοσίδερα? Το ότι πρέπει να το ελέγξω εγώ συμφωνώ μαζί σου σε αυτό. Απλά δεν είμαι ο κατάλληλος ούτε έχω τις γνώσεις για να κρίνω η αληθεια ειναι οτι 17 χρονια ειναι αρκετα για ενα αυτοκινητο ... ειναι παρα πολλα χρονια απο αποψη τεχνολογιασ ασφαλειας κλπκλπ και οσο και εαν με ενοχλει και εμενα η ωμη αληθεια , δεν παυει να ισχυει οτι τα αμαξια μεγγαλησ ηλικιας ειναι επικινδυνα ,. εχω αμαξι παλαιο και ξερω , 1 σαπιζουν σωληνεσ κολαρα, φρενα δεν πιανουν, η μηχανη παθαινει τισ λεγομενεσ νεροφαγιες ... κλπκλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, kostakis81 είπε η αληθεια ειναι οτι 17 χρονια ειναι αρκετα για ενα αυτοκινητο ... ειναι παρα πολλα χρονια απο αποψη τεχνολογιασ ασφαλειας κλπκλπ και οσο και εαν με ενοχλει και εμενα η ωμη αληθεια , δεν παυει να ισχυει οτι τα αμαξια μεγγαλησ ηλικιας ειναι επικινδυνα ,. εχω αμαξι παλαιο και ξερω , 1 σαπιζουν σωληνεσ κολαρα, φρενα δεν πιανουν, η μηχανη παθαινει τισ λεγομενεσ νεροφαγιες ... κλπκλπ 22 χρονών αμάξι είχα , μια χαρά ήταν , αρκεί να γίνεται σωστή συντήρηση επικίνδυνο είναι και το 5ετίας με φαγωμένα τακάκια και λιωμένα μτχ λάστιχα χωρίς φώτα το βράδυ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις