di maria kun Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Παίδες καλησπέρα. Νοικιάζω πρόσφατα ένα σπίτι. Έβαλα κάνα 20λεπτο θερμοσίφωνα χθες μετά τον έκλεισα και έκανα ένα ντουσακι. Σήμερα πήγα να δω και ενώ είναι κλειστός όπως είπα έχω ακόμα ζεστό νερό. Τι φάση? Έτσι λειτουργεί? Είχα την εντύπωση αν κάνεις μπάνιο και περάσουν τόσες ώρες μετά εξασθενει και γίνεται κρύο
pano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να ανάβεις 20 λεπτά τον θερμοσίφωνα,με ένα 10λεπτο(εμένα 5 λεπτά μου αρκούν) το πολύ είσαι εντάξει. 5
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Ωραία απορία. Το καζάνι πού βρίσκεται; Στην ταράτσα, στο μπάνιο ή σε πατάρι; Πόσα λίτρα είναι; 2
Haldol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Φυσικά και ισχύει αυτό που λες, αλλά το πόσο θα κρυώσει το νερό εξαρτάται από πολλά. Που είναι ο θερμοσίφωνας (εκτεθειμένος ή όχι), πόσο καλός (μονωμένος) είναι, σε τι θερμοκρασία είναι ρυθμισμένος, πόσο νερό τράβηξες (σε λίτρα), και άλλα. Και οι διαφορές είναι μεγάλες. Το χειμώνα σ' εμένα η 1 ώρα πολλές φορές δε φτάνει για να πιάσει τη θερμοκρασία. Τώρα, την πιάνει σε 10-20 λεπτά, κάνω μπάνιο, και το επόμενο πρωί έχω ακόμα νερό. 2
Nabuko Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, di maria kun είπε Νοικιάζω πρόσφατα ένα σπίτι. Μήπως έχεις ηλιακό και δεν το ξέρεις? 2 1
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Το ζεστό νερό του θερμοσίφωνα σήμερα ήταν πιο θερμό από την στιγμή που τελείωσες το μπάνιο εχτές; 1
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Ερωτήσεις απλής λογικής. Αφού η εξωτερική θερμοκρασία είναι υψηλή, όπως υψηλή είναι και η θερμοκρασία του νερού,πως θα κρυώσει? Που θα βρει το κρύο για να κρυώσει?! Προφανώς και μένει ζεστό και προφανώς θα κρυώσει αρκετά πιο αργά απ ότι το χειμώνα 1
StamTheMan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, di maria kun είπε Τι φάση? Έτσι λειτουργεί Εδω δεν αναβουμε θερμοσιφωνα και ειναι ζεστο τωρα το καλοκαιρι,μια χαρα μου ακουγεται να μην εχει παγωσει. Ποσο σιγουρος εισαι οτι δεν εχεις ηλιακο; 1
Lucifer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Ρε φίλε σοβαρά τώρα, εγώ κοντεύω να γκαστρώσω το κλιματιστικό μου, εσύ πώς το ζεις και απορείς που μένει ζεστό το νερό με 30+ βαθμούς; 1
txcellas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Ts ψιλοεμπειρικα θα το καταλάβεις αυτό που λες. Και εμένα αν το ανάψω ένα δεκάλεπτο έχω νερό για 2 ντουζακια μέσα στη μέρα. Το χειμώνα θέλω τουλάχιστον κάνα 20λεπτο 1
di maria kun Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έγινε παίδες θενκς.αρα είναι λόγω ζεστες. Όχι δεν έχω ηλιακό με θερμοσίφωνα είναι ακριβώς πάνω από τον μπάνιο στο κλασσικό πατάρι Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από di maria kun
CaMp3on Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 12 ώρες πριν, Haldol είπε Φυσικά και ισχύει αυτό που λες, αλλά το πόσο θα κρυώσει το νερό εξαρτάται από πολλά. Που είναι ο θερμοσίφωνας (εκτεθειμένος ή όχι), πόσο καλός (μονωμένος) είναι, σε τι θερμοκρασία είναι ρυθμισμένος, πόσο νερό τράβηξες (σε λίτρα), και άλλα. Και οι διαφορές είναι μεγάλες. Το χειμώνα σ' εμένα η 1 ώρα πολλές φορές δε φτάνει για να πιάσει τη θερμοκρασία. Τώρα, την πιάνει σε 10-20 λεπτά, κάνω μπάνιο, και το επόμενο πρωί έχω ακόμα νερό. 1 ώρα; Από πότε έχει να καθαριστεί; Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο του ηλιακού θερμοσίφωνα.
Narayan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, CaMp3on είπε 1 ώρα; Από πότε έχει να καθαριστεί; Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο του ηλιακού θερμοσίφωνα. Βασικά και έναν σύγχρονο ηλεκτρικό να πάρει με €300-400, με τις τρέχουσες τιμές κιλοβατώρας θα τα βγάλει τα χρήματά του σε ένα χρόνο.
CaMp3on Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, Narayan είπε Βασικά και έναν σύγχρονο ηλεκτρικό να πάρει με €300-400, με τις τρέχουσες τιμές κιλοβατώρας θα τα βγάλει τα χρήματά του σε ένα χρόνο. Τι διαφορά έχουν οι καινούργιοι; Ίδιο τρόπο λειτουργίας δεν έχουν; Μια αντίσταση που ζεσταίνει το νερό. Έχουν καλύτερη μόνωση;
kirileman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 6 hours ago, Lucifer said: Ρε φίλε σοβαρά τώρα, εγώ κοντεύω να γκαστρώσω το κλιματιστικό μου, εσύ πώς το ζεις και απορείς που μένει ζεστό το νερό με 30+ βαθμούς; 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα