tweety2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Καλημέρα σας, έπιασα πρόσφατα δουλειά σε τηλεφωνικο κέντρο και θα ξεκινήσω τηλεργασια και θέλω να μου προτείνετε όποιος ξέρει ακουστικά με μικρόφωνο με το ποιο ισχυρό noise cancelling. Θα δουλεύω από το σπίτι έχοντας ένα μικρό παιδάκι 1,5 έτους το οποίο δεν έχω κάποιον να μου το κρατήσει οπότε χρειάζονται ακουστικά που να μειώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους εξωτερικούς ήχους. Θα ήθελα παρακαλώ μόνο όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό να απαντήσει... Ευχαριστώ!!!
Jiakometi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δεν τα εχω δοκιμασει αλλά αυτα φαινονται μια καλή επιλογή, διαβάζοντας τις κριτικές.
tigrasedessa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα τα Jabra Bis 2400 duo . Τα εχω ξαναπαρει στο παρελθον και αυτα που εχω ηδη και σε αγγελια ειναι τα δευτερα τα οποια δεν τα ``δουλεψα`` καθολου λογω αλλαγης επαγγελματος. Το καλυτερο noise cancelling , μιας και ειναι το A και το Ω οταμ μιλας με πελατη και δεν θελεις εξωτερικους παραγοντες ηχους.
George Karanikolas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Καταλήξατε κάπου τελικά? Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα γιατί είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση...!!!
Rebelos2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, George Karanikolas είπε Καταλήξατε κάπου τελικά? Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα γιατί είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση...!!! Έχω αυτά και είναι πάρα πολύ καλά. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.skroutz.gr/s/6340850/Jabra-Evolve-20-VOIP-Headset-MS-Stereo-4999-823-109.html&ved=2ahUKEwiy47X7nqSDAxU77AIHHYkbAvQQjjh6BAgPEAE&usg=AOvVaw3jzXlQz5prCvJf7EZHOHn0 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από Rebelos2018 1
konet Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Ιδιαίτερα εάν έχεις κάποια Yealink συσκευή, προτείνω τα Yealink bh76. Πανεύκολο setup με πολλαπλές άλλες συσκευές, πάρα πολύ καλό μικρόφωνο σε επίπεδο που συνομιλητής να μην καταλαβαίνει ότι φοράς ακουστικά και εξαιρετικό noise cancelling. Στα 235+ΦΠΑ είναι η τιμή Ελλάδα μαζί με wireless charging stand. Για καλύτερα δες τα Jabra (δεν θυμάμαι μοντέλο) στα 400 περίπου ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα