Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις γιατι η επιλογη της καταθεσης στα ΑΤΜ ειναι απενεργοποιημενη ?

Εχω παει σε πανω απο 15 ΑΤΜ της τραπεζας μου και αλλων τραπεζων .

Δημοσ.

Σήμερα πάντως σε Πειραιώς και Alpha μια χαρά ήταν ανοιχτό.

Με τι κάρτα πας να κάνεις την συναλλαγή;

Σε κατάστημα σε τράπεζα  ή σε άλλο χώρο;

Δημοσ.

Σε μερικά τυχαίνει, αν π.χ. έχει γεμίσει ο χώρος που δέχεται τις καταθέσεις, ή γι' άλλο λόγο. Αλλά να σου πέτυχαν 15 μαζί, γκαντεμιά το λες. :P

Υπόψιν ότι κατάθεση έχουν μόνο όσα είναι σε υποκατάστημα τράπεζας, όχι όλα. Π.χ. έξω από super market δεν έχουν.

Δημοσ.
1 hour ago, TREDOTS said:

Γνωριζει κανεις γιατι η επιλογη της καταθεσης στα ΑΤΜ ειναι απενεργοποιημενη ?

Στα ATM άλλων τραπεζών δεν νομίζω να υπάρχει επιλογή κατάθεσης, μόνο σε αυτά της δικής σους.

Eπίσης δυνατότητα κατάθεσης διαθέτουν μόνο τα on site ATM, δηλαδή αυτά που είναι σε καταστήματα τραπεζών.

Αντί να γυρνάς σαν την άδικη κατάρα πολύ πιο αποδοτικό θα ήταν να δεις στο site της τράπεζας σου ποια ΑΤΜ διαθέτουν καταθετήριο, ή και να τηλεφωνήσεις στην εξ. πελατών, αν υπάρχει πρόβλημα με τα καταθετήρια σε όλο το δίκτυο τους σίγουρα θα το γνωρίζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ, εγω δεν εχω ιδεα καν που βρισκονται 15 καταστηματα της τραπεζας μου, οχι και να τα παρω με την σειρα για να δοκιμασω καταθεση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, SabotazNic said:

Εν τω μεταξυ, εγω δεν εχω ιδεα καν που βρισκονται 15 καταστηματα της τραπεζας μου, οχι και να τα παρω με την σειρα για να δοκιμασω καταθεση

Είναι και θέμα το που ζεις, αν είσαι σε χωριό πχ παίζει να μην υπάρχει κατάστημα της τράπεζας σου σε ακτίνα 100 χλμ, ενώ αν είσαι Αθήνα κέντρο τότε σε ακτίνα 3 χλμ έχεις πάνω από 10.

Πάντως - αν και νομίζω ότι υπερβάλλει - δεν είπε για 15 καταστήματα της τράπεζας του, είπε για 15 ΑΤΜ, και μάλιστα όχι μόνο της δικής του τράπεζας.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TREDOTS είπε

Πονταρω στο οτι πηγες σε ΑΤΜ που ηταν χυμα,σε σουπερμαρκετ κτλ και οχι εξω απο υποκαταστημα.

Σε αλλων τραπεζων γιατι πηγες,μπας και φιλοτιμηθουν και δεχθουν αυτα την καταθεση;

Δημοσ.

Σε ATM Eurobank έξω από ταχυδρομείο όπου υπάρχει και θυρίδα για πελάτες Eurobank/πρώην ΤΤ, ενώ τόσα χρόνια ήταν ενεργή η επιλογή κατάθεσης πλέον δεν είναι και η διευθύντρια του καταστήματος αρκείται σε ένα "τέλος πια αυτά". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Finn είπε

Σε ATM Eurobank έξω από ταχυδρομείο όπου υπάρχει και θυρίδα για πελάτες Eurobank/πρώην ΤΤ, ενώ τόσα χρόνια ήταν ενεργή η επιλογή κατάθεσης πλέον δεν είναι και η διευθύντρια του καταστήματος αρκείται σε ένα "τέλος πια αυτά". 

Καλό είναι να αποφεύγονται τέτοιου είδους καταθέσεις διότι οι χρηματαποσοτολές δεν πηγαίνουν και ιδιαίτερα συχνά για να αδειάζουν τα ΑΤΜ από αυτά τα σημεία και αν δεν μετρηθούν τα χρήματα για να επιβεβαιωθεί το ποσό τότε η κατάθεση παραμένει στον αέρα.

Δεν θα χάσεις τα λεφτά, απλά αργούν να εμφανιστούν στον λογαριασμό.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Καλημερα , 15 γενικα και δεν ηταν ολα της τραπεζας μου (Eurobank) και επισης οχι ολα εξω απο τα καταστηματα της .

Επισης και εξω απο τα καταστηματα της Eurobank ειναι κλειστη η καταθεση . Επειδη χρονο εχω μονο μετα τις 9 που σχολαω απο τη δουλεια μου , γιαυτο θελω να το κανω με ΑΤΜ .

Ωστοσο δε μπορω να χρησιμοποιησω το e banking απο τη τραπεζα πειραιως για μια αγορα online , γι'αυτο θελω να κανω καταθεση στη eurobank που δε μου ζηταει verification για online αγωρες.

Καθε φορα που παω να συνδεσω στο e banking μου λεει οτι " η υπηρεσια δεν ειναι προσωρινα διαθεσιμη ¨

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι το παρατήρησα και εγώ σε ορισμένα καταστήματα της eurobank αυτό τον τελευταίο καιρό. Είναι γκριζαρισμένη η επιλογή για κατάθεση.

Ισως να ισχύει περισσότερο σε αυτόνομα ατμ που δεν έχουν μέσα τράπεζα οπότε αργούν παραπάνω να τα αδειάσουν;

Εμένα με βολεύει πολύ η κατάθεση στο atm γιατί δεν μπορώ να παίρνω άδεια από τη δουλειά μου για να πηγαίνω σε τράπεζα.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν θυμάμαι ποτέ να δέχονται κατάθεση ΑΤΜ που δεν είναι σε χώρο τράπεζας.

Ορισμένα δέχονται on-line κατάθεση και ας είναι off-site (Πχ έχουμε τέτοιο ΑΤΜ της Πειραιώς έξω από εμπορικό κέντρο στον Άλιμο και ένα Eurobank έξω από κέντρο διανομής ΕΛΤΑ). Είναι ελάχιστα μεν, αλλά υπαρκτά δε.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν θυμάμαι ποτέ να δέχονται κατάθεση ΑΤΜ που δεν είναι σε χώρο τράπεζας.

Το 90% αυτων δε δεχεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...