Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία από σεμινάρια επιμόρφωσης και δεξιοτητων,πχ barista,παράδειγμα,η άλλων ειδικοτήτων,αξίζει κάποιος να πληρώσει,να παρακολουθήσει,έχουν αυτα τα ταχυρυθμα καποια ουσιαστική αξία στο βιογραφικό σου,η είναι απλώς σεμινάρια με μια βεβαίωση παρακολουθησης η πιστοποίηση τυπικού χαρακτήρα που δεν μετράει και κάτι στην αγορά εργασίας?

Δεν θέλω πραγματικά να πετάξω χρήματα και χρόνο,γι'αυτό ζητάω κάποιες πληροφορίες,ψάχνομαι για πιστοποιήσεις και βελτίωση δεξιοτήτων γενικότερα.

Δημοσ.

δεν ξερω αν βοηθουν ή οχι αλλα δεν εχω δει διαφημιση barista ατομου χωρις να αναφερεται οτι εχει 10 πιστοποιησεις-σεμιναρια μαζι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Slither είπε

Θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία από σεμινάρια επιμόρφωσης και δεξιοτητων,πχ barista,παράδειγμα,η άλλων ειδικοτήτων,αξίζει κάποιος να πληρώσει,να παρακολουθήσει,έχουν αυτα τα ταχυρυθμα καποια ουσιαστική αξία στο βιογραφικό σου,η είναι απλώς σεμινάρια με μια βεβαίωση παρακολουθησης η πιστοποίηση τυπικού χαρακτήρα που δεν μετράει και κάτι στην αγορά εργασίας?

Δεν θέλω πραγματικά να πετάξω χρήματα και χρόνο,γι'αυτό ζητάω κάποιες πληροφορίες,ψάχνομαι για πιστοποιήσεις και βελτίωση δεξιοτήτων γενικότερα.

Ενδιαφέρεσαι για κάτι συγκεκριμένο ή ρωτάς γενικά αν έχουν αξία τα σεμινάρια τέτοιου τύπου; 

Νομίζω ότι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, για παράδειγμα πόσο καλά οργανωμένο είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πόσο πρακτικές γνώσεις θα σου προσφέρει και εάν μπορείς να τις αξιοποιήσεις άμεσα, ή ενδεχομένως ακόμα και το όνομα του ιδρύματος. Εγώ πιστεύω πως ό,τι παραπάνω μαθαίνεις καλό είναι (στοχευμενα βέβαια), τώρα το αν αξίζει τα λεφτά του σε περίπτωση που υπάρχουν δίδακτρα, εξαρτάται. Αν το κόστος είναι πολύ υψηλό για κάτι που μπορείς να το μάθεις με υλικό στο ίντερνετ ίσως όχι, αν από την άλλη διαπιστώσεις ότι μπορεί να σου δώσει τις κατάλληλες κατευθυντηριες γραμμές, τότε ίσως ναι.

Εγώ στο παρελθόν παρακολούθησα κάποια επιδοτούμενα σεμινάρια τα οποία διενεργήθηκαν από ΚΕΚ στο αντικείμενο των logistics επειδή με ενδιέφερε να εργαστώ σε αυτόν τον τομέα. Στην περίπτωσή μου δεν ξέρω αν βοήθησε και τόσο, ίσως σε κάποιο μικρό βαθμό. Δεν πρόφερε άμεσα skills (πχ εκμάθηση χρήσης κάποιου προγράμματος) αλλά ήταν ένα εισαγωγικό σεμινάριο το οποίο δείχνει ότι έμαθες 5 στοιχειώδη πράγματα και τίποτα άλλο.

Βέβαια φαντάζομαι άλλο επιδοτούμενο σεμινάριο, άλλο επί πληρωμή (στο οποίο αναφέρθηκες εσύ) οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου.

Επεξ/σία από SciManiac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αναφέρομαι στα επιδοτούμενα επιμορφωτικά σεμινάρια,αλλά στα ανεξάρτητα επί πληρωμή ταχύρυθμα για απόκτηση γνωσεων,δεξιοτήτων,που δίνεις και εξετάσεις για να πάρεις μια πιστοποίηση.

Δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο σαν τομέα,απλώς ψάχνομαι ακόμη και δεν είμαι σίγουρος αν αξίζουν τελικά,αν μετράνε στην αγορά εργασίας.

Επεξ/σία από Slither
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα επιμορφωτικά της ΔΥΠΑ έχουν κάποια αξία,θα μετρήσει αν έχεις μια πιστοποίηση σε ειδικότητα η είναι αρπαχτες για να κονομανε τα ΚΕΚ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...