RVD Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Τελείωσα οικονομικό ΠΑΜΑΚ. Ψάχνω για ένα δυνατό μεταπτυχιακό στο τομέα των οικονομικών ή και κάτι παρεμφερές με όσο το δυνατόν οικονομικά δίδακτρα κατά προτίμηση στη Θεσσαλονίκη αν υπάρχει κάτι αξιόλογο καθώς θα το υλοποιήσω παράλληλα εργασία. Έχετε κάτι να προτείνετε; Δεν έχω ιδέα σε τι τομέα να κινηθώ. Στο μυαλό μου είχα Data Science αλλά με απέτρεψαν διάφορα άτομα που μου είπαν πως από οικονομικό είναι τρομερά δύσκολο χωρίς καλό υπόβαθρο σε μαθηματικά(που του οικονομικού είναι της πλάκας) και προγραμματισμό.
truman2193 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Οικονομική της εκπαίδευσης αν θες να γίνεις πχ καθηγητής ΑΟΘ κλπ και να περάσεις μια ήσυχη ζωή. Αν γουστάρεις κάτι πιο ψαγμένο πήγαινε για "Διεθνή Ναυτιλία, Χρηματοοικονομική και Διοίκηση" στο ΟΠΑ. Το έχει τελείωσει ο αδελφός μου, χώθηκε σε ναυτιλιακή τσακ μπάμ και κυριολεκτικά δεν έχει ταβάνι σε θέση εργασίας. Στο 2023 με 4 συγκεκριμένες γνώσεις, κάνεις παπάδες. Ναυτιλιακά, Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Προγραμματισμό. Το μεταπτυχιακό αυτό συνδυάζει 3/4. Μην το σκέφτεσαι πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα