Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Επειδή το mi 10 κάνει κάτι μικροκολληματάκια (πχ όταν πληκτρολογείς) και κάποιες φορές στο google maps χάνει το σήμα gps, σκεφτόμουν αν αξίζει να το αλλάξω και να πάω στο note 12 pro. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάω για την έκδοση 6/128, παρόλο που και η 8/256 είναι δελεαστική. Να σημειώσω πως ένα από τα βασικά προβλήματα που έχω όταν αλλάζω κινητό (και γι αυτό το αποφεύγω) είναι πάλι το να το φέρεις στα μέτρα σου, από ρυθμίσεις, εφαρμογές κλπ). Παρόλα αυτά, επειδή το σκέφτομαι, αξίζει τον κόπο, ή να κάνω υπομονή και να πάω κάποια στιγμή αργότερα σε κάποιο άλλο καλύτερο;

Δημοσ.

Δοκίμασε καθαρισμό και επαναφορά πρώτα μήπως δεν στο εμφανίσει ξανά κατά τη πληκτρολόγηση το σφάλμα στους χάρτες.

Για αλλαγή όχι δεν πολύ αξίζει θα πάρεις χειρότερη αυτονομία στο σύνολο με λίγο καλύτερο τσιπ  & επιδόσεις.

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11955&idPhone2=10480#diff-

Δημοσ.

το κόλλημα στην πληκτρολόγηση το κάνει από παλιά. είναι κάποιο θέμα με το miui. απλά χάνει και το gps, που μου τη δίνει. ίσως φταίνε οι χάρτες της google όμως. σήμερα που δοκίμασα λίγο Tom Tom δεν είδα κάτι.. κι εγώ σκέφτομαι πως θα δώσω σχεδόν 300 ευρώ και ουσιαστικά θα πάω εκεί που είμαι.. μου βγάζει την ενημέρωση για το miui 13. λες να καθαρίσω και να την κάνω, μπας και; έχουμε ακούσει τίποτα για τα προβλήματα της 13; κάτι είχα διαβάσει για κατανάλωση κλπ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες κ σε Realme B) αν θες να αλλάξεις ελαφρώς και περιβάλλον.

Η αλλαγή συσκευης είναι μικρή sto antutu 440k vs 320k. Ενημέρωση λογισμικού ναι κάνε ίσως στρώσει 

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να φύγεις από την Xiaomi και το Miui; Δοκίμασε Realme η Motorola με ποίο καθαρό και ελαφρή λειτουργικό. 

• Thanks 1
Δημοσ.

τα realme δε με έχουν εντυπωσιάσει. αν και θέλω να φύγω από xiaomi σιγά σιγά. το Motorola έχει pure ή πειραγμένη; ποιο θα προτείνατε;;

Δημοσ.

Realme 11 pro , είναι μια καλή επιλογή, στους 6 μήνες που έχω το realme 9 Pro  δεν με έχει προδώσει ποτέ όλα πάνε σφαίρα χωρίς κολλήματα. Τα Motorola που ρώτησες έχουν καθαρό android. 

• Thanks 1
Δημοσ.

με έψησε λίγο το Motorola τώρα. απλά δεν ξέρω αν πρέπει να φύγω από 6/128 και στην ουσία να πάω πάλι σε 6/128 ή να περιμένω το χειμώνα μήπως και πάω σε καλύτερο..

Δημοσ.
9 ώρες πριν, bananasplit είπε

με έψησε λίγο το Motorola τώρα. απλά δεν ξέρω αν πρέπει να φύγω από 6/128 και στην ουσία να πάω πάλι σε 6/128 ή να περιμένω το χειμώνα μήπως και πάω σε καλύτερο..

Εάν πας για Motorola να μπεις στο site να δεις πόσες ενημερώσεις/αναβαθμίσεις δίνει γιατί μερικά μοντέλα δίνουν 1 χρόνο αναβάθμιση.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/7/2023 στις 3:54 ΜΜ, bananasplit είπε

Καλησπέρα! Επειδή το mi 10 κάνει κάτι μικροκολληματάκια (πχ όταν πληκτρολογείς) και κάποιες φορές στο google maps χάνει το σήμα gps, σκεφτόμουν αν αξίζει να το αλλάξω και να πάω στο note 12 pro. Κατά πάσα πιθανότητα θα πάω για την έκδοση 6/128, παρόλο που και η 8/256 είναι δελεαστική. Να σημειώσω πως ένα από τα βασικά προβλήματα που έχω όταν αλλάζω κινητό (και γι αυτό το αποφεύγω) είναι πάλι το να το φέρεις στα μέτρα σου, από ρυθμίσεις, εφαρμογές κλπ). Παρόλα αυτά, επειδή το σκέφτομαι, αξίζει τον κόπο, ή να κάνω υπομονή και να πάω κάποια στιγμή αργότερα σε κάποιο άλλο καλύτερο;

Για δες κ αυτα τα 2 για αλλαγή συσκευης παντα σε κάτι καλύτερο. Το note 12 pro δεν θα δεις διαφορά με τη συσκευή που ηδη εχεις ειναι μικρή διαφορα αρα δεν αξίζει. Έχει κ χειρότερη αυτονομία.

αν κανεις αλλαγή πας σε ανωτερες επιλογες αναγκαστικά αφού θα το κρατήσεις χρόνια.

ανεβαινουμε λιγάκι σε budget αλλά πάμε σε αλλο επιπεδο :rolleyes: :) 

to xiaomi το γνωρίζεις τοσα χρονια αρα εχει πλεονεκτημα είναι κ πιο οικονομικό με παραπανω ραμ κ αποθ.χωρο.

xiaomi poco f5 12/256 412€

https://www.bestprice.gr/item/2158710708/xiaomi-poco-f5-nfc-12gb-256gb.html?qo=poco+f5&from=cat

https://www.bestprice.gr/item/2158654068/xiaomi-poco-f5-12gb-256gb.html?qo=poco+f5&from=cat

OnePlus Nord 3 8/128 449€

https://www.oneplus.com/gr/oneplus-nord-3-5g

Στις 3/7/2023 στις 10:54 ΜΜ, bananasplit είπε

τα realme δε με έχουν εντυπωσιάσει. αν και θέλω να φύγω από xiaomi σιγά σιγά. το Motorola έχει pure ή πειραγμένη; ποιο θα προτείνατε;;

Ναι τρέχουν καθαρό λειτουργικό τα motorola οπως & OnePlus/Realme

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1
Δημοσ.

το pure νομίζω θα μου αρέσει. θυμάμαι πολύ παλιές εκδόσεις. βασικά στο miui μου την έχουν δώσει μερικά bug που δε λένε να φύγουν ποτέ.. και δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν με το miui. δηλαδή αν έβαζαν stock θα ήταν εκπληκτικές συσκευές.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, bananasplit είπε

το pure νομίζω θα μου αρέσει. θυμάμαι πολύ παλιές εκδόσεις. βασικά στο miui μου την έχουν δώσει μερικά bug που δε λένε να φύγουν ποτέ.. και δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν με το miui. δηλαδή αν έβαζαν stock θα ήταν εκπληκτικές συσκευές.

Bug έχει μικρά μεν κ το oneplus απλά το xiaomi πιο πανω εχει καλύτερο value σαν αγορά λογω τιμής πώλησης για αυτά που προσφέρει.

Δημοσ.

δεν ξέρω, απλά υπάρχουν κρας που γίνονται ξαφνικά, κολλάνε έστω και για λίγο οι εφαρμογές (randomly), μπορεί να πας να πάρεις τηλέφωνο και πχ να πατήσεις όλα τα πλήκτρα κανονικά, αυτό στο δεύτερο ή τρίτο να φάει ένα σκάλωμα, και να τα περάσει όλα μαζί μετά. ΦΥΣΙΚΑ, είναι bug με τα οποία μπορείς να ζήσεις, δεν είναι κάτι σοβαρό. απλά μερικές φορές πχ που κολλάει έστω και για 5 δευτερόλεπτα και δεν κινείται τίποτα, ή που κρασάρει μια εφαρμογή, στη δίνει.

Δημοσ.
Στις 25/7/2023 στις 1:10 ΠΜ, bananasplit είπε

δεν ξέρω, απλά υπάρχουν κρας που γίνονται ξαφνικά, κολλάνε έστω και για λίγο οι εφαρμογές (randomly), μπορεί να πας να πάρεις τηλέφωνο και πχ να πατήσεις όλα τα πλήκτρα κανονικά, αυτό στο δεύτερο ή τρίτο να φάει ένα σκάλωμα, και να τα περάσει όλα μαζί μετά. ΦΥΣΙΚΑ, είναι bug με τα οποία μπορείς να ζήσεις, δεν είναι κάτι σοβαρό. απλά μερικές φορές πχ που κολλάει έστω και για 5 δευτερόλεπτα και δεν κινείται τίποτα, ή που κρασάρει μια εφαρμογή, στη δίνει.

Υπάρχει κ το nord 3 CE Lite απο OnePlus αν το budget είναι οριακο σε σύγκριση με το κανονικό nord 3 449€

Κάπου εκεί παίζει κ το poco f5 στα χαρτια δίνει περισσότερα ;) bugs κολληματα έχει το miui αλλά κ oneplus ισως εμφανίσει τπτ μικρα κάτι που είναι άνευ σημασιας.

Δημοσ.

παιδιά το miui (τουλάχιστον που έχω εγώ) έχει πολύ από bugs και λίγο από σταθερότητα. δεν είναι ΤΟ ΤΕΡΆΣΤΙΟ πρόβλημα. απλά είναι εκνευριστικά. πχ τα freeze όταν είσαι σε εφαρμογή. το freeze στο τηλέφωνο, που ουσιαστικά το σωστό αριθμό θα γράψει τελικά, απλά έχεις πατήσει το πλήκτρο,  κολλάει και μετά τα παίρνει όλα μαζί. γενικά, δε θα έλεγα όχι σε κάτι πιο "νορμάλ". βέβαια δεν ξέρω αν θα μπω τώρα σε διαδικασία αλλαγής, αλλά νομίζω θα μπω άμεσα..

τα nord δεν τα ξερω, αλλά μπαίνω άμεσα να δω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...