~mxls~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας, Δεν ξέρω αν το αντιμετωπίζουν και άλλοι αυτο το πρόβλημα, αλλά όταν δέχομαι κλήσεις προς viber και είναι συνδεδεμένη η συσκευή με bluetooth ακουστικό εκείνη τη στιγμή, ο ήχος κλήσης δεν ακούγεται. Ουσιαστικά καταλαβαίνω ότι κάποιος καλεί από τη δόνηση κινητού. Με whatsapp πχ αυτο δεν συμβαίνει. Δεν βλέπω κάποια επιλογή από ρυθμίσεις εφαρμογής που θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα. Μοντέλα: Pixel 7 Pro και A52s Υ.Γ το έχω δοκιμάσει με δύο διαφορετικά bluetooth
greekfragma Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) ο ήχος εισερχόμενης ακούγεται στο bluetooth? ή επειδή δε το φοράς και το έχεις παρατημένο στο τραπέζι είναι ανενεργό μέχρι να κουμπώσει στο αυτί και να γίνει Active? είναι κάτι που μπορεί να το εξηγήσει. στο δικό μου κινητό Poco X3 NFC έχει επιλογή αν θέλω ο ήχος εισερχόμενης να πηγαίνει by default κάπου. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από greekfragma 1
~mxls~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, greekfragma είπε ο ήχος εισερχόμενης ακούγεται στο bluetooth? ή επειδή δε το φοράς και το έχεις παρατημένο στο τραπέζι είναι ανενεργό μέχρι να κουμπώσει στο αυτί και να γίνει Active? είναι κάτι που μπορεί να το εξηγήσει. στο δικό μου κινητό Poco X3 NFC έχει επιλογή αν θέλω ο ήχος εισερχόμενης να πηγαίνει by default κάπου. δεν βλέπω τέτοια option δυστυχώς, θα ξαναδοκιμάσω να δω αυτο που λες
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Έκανα και νέες δοκιμές, πάλι τα ίδια. Στέλνω στο viber support να δούμε τι θα απαντήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα