Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, johnieXoX said:

Ίσως να προέβλεπαν την ακύρωση της παραίτησης για κάποιο διάστημα. 

Εξάλλου εκδικάζονται γρήγορα, και έχουν προσωρινό χαρακτήρα.

Ξαναλέω, πως δεν είμαι δικηγόρος, απλές υποθέσεις κάνω που μπορεί να ναι τελείως άκυρες, σε επίπεδο καφενείου.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ούτε και ο ts είναι ειδικός, καλό θα ήταν να ρωτούσε κάποιον δικηγόρο ή εργατολόγο. Αρκετοί εργατολόγοι ίσως έδιναν και κάποια απλή πληροφορία χωρίς χρέωση.. 

Οκ, δεν γνωρίζεις, η απάντηση σου όχι μόνο με κάλυψε απόλυτα αλλά ήταν και αυτή ακριβώς που περίμενα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MaDaAmAx1985 είπε

Γεια σας παιδιά, θέλω σας παρακαλώ πολύ τη συμβουλή σας, δουλεύω κάπου ως οδηγός και θέλω να φύγω από τη δουλειά για προσωπικούς λόγους, και ο εργοδότης μου με απειλεί αν φύγω θα μου βάλει ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό ισχύει;

Κανεις δεν θα σου κανει ασφαλιστικα μετρα αλλα ειναι καλο για πολλους λογους να χωρισετε οσο γινεται πιο ομαλα

Αν τυχον μπορεις καπου να τον εξυπηρετησεις και να τα βρειτε στη μεση (πχ δεν φευγω αμεσα,φευγω σε 5-10 μερες) ειναι το ιδανικο.

Αν παλι συζητησετε ταυτοχρονα τους λογους που φευγεις ισως βρεθει και λυση (οκ, σπανια ειναι ευκολο αυτο).

Δημοσ.

Ας μην είμαστε απόλυτοι γιατί δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχουν συμφωνήσει και τι έχουν υπογράψει.

Τα ασφαλιστικά μέτρα παίζουν συχνά στα εργασιακά, κυρίως υπέρ εργαζομένων και κατά εργοδοτών.

Όμως, δε θα μου έκανε εντύπωση αν και οι εργοδότες είχαν δικαίωμα να ασκήσουν ασφαλιστικά μέτρα στους εργαζομένους. 

Αν δεν θέλει να ρωτήσει δικηγόρο/ εργατολόγο, ας ρωτήσει σε κάνα σωματείο οδηγών.. βλέπω ας πούμε αυτό εδώ http://www.seofae.gr/

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεία σας παιδιά, τελικά όλα καλά πήγανε και αποχώρησα από την εργασία με οικειοθελή αποχώρηση. Η εργασία αυτή ήταν σεζόν για 6 μήνες. η ερώτηση μου είναι αν ξέρετε, δικαιούμαι όταν τελειώσει η σεζόν δώρα και επιδόματα; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, MaDaAmAx1985 said:

Γεία σας παιδιά, τελικά όλα καλά πήγανε και αποχώρησα από την εργασία με οικειοθελή αποχώρηση. Η εργασία αυτή ήταν σεζόν για 6 μήνες. η ερώτηση μου είναι αν ξέρετε, δικαιούμαι όταν τελειώσει η σεζόν δώρα και επιδόματα; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Πόσες μέρες δούλεψες;  ανάλογα με αυτές έχεις και τις αποδοχές αδείας, δώρα,  επίδομα ανεργίας  όχι από την στιγμή που έχεις κάνει οικειοθελή

εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδεά

https://vontikakis.com/logistika/ypologismos-dorou

Και εδώ https://www.kepea.gr/article.php?id=1524

Επεξ/σία από sdikr
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, έχει τελειώσει η σεζόν και ακόμα ο παλιός μου εργοδότης δεν μου έχει δώσει τίποτα από επιδόματα και δώρα, τι κάνω; πάω επόπτη εργασίας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...