MaDaAmAx1985 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Γεια σας παιδιά, θέλω σας παρακαλώ πολύ τη συμβουλή σας, δουλεύω κάπου ως οδηγός και θέλω να φύγω από τη δουλειά για προσωπικούς λόγους, και ο εργοδότης μου με απειλεί αν φύγω θα μου βάλει ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό ισχύει;
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, MaDaAmAx1985 είπε Γεια σας παιδιά, θέλω σας παρακαλώ πολύ τη συμβουλή σας, δουλεύω κάπου ως οδηγός και θέλω να φύγω από τη δουλειά για προσωπικούς λόγους, και ο εργοδότης μου με απειλεί αν φύγω θα μου βάλει ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό ισχύει; Εχει χάσει το κλειδί απο τις αλυσίδες;Με τι δικαιολογία θα σου κάνει ασφαλιστικά μέτρα; Κάνε μια επιστολή παραίτησης ,με νόμιμες προθεσμίες κλπ ,και άσε τον να κουρεύεται.
filip123go Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 9 minutes ago, MaDaAmAx1985 said: Γεια σας παιδιά, θέλω σας παρακαλώ πολύ τη συμβουλή σας, δουλεύω κάπου ως οδηγός και θέλω να φύγω από τη δουλειά για προσωπικούς λόγους, και ο εργοδότης μου με απειλεί αν φύγω θα μου βάλει ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό ισχύει; Ασφαλιστικά μέτρα σχετικά με τι; Να μην μπορείς να τον πλησιάσεις στα 100 μέτρα;; Spoiler Ωραία ξεκίνησε η βδομάδα πάντως. Ασφαλιστικά μέτρα εδω, ενοικιαστής που κάνει του κεφαλιού του δίπλα, καλά θα περάσουμε.
notist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 7 λεπτά πριν, filip123go είπε Ασφαλιστικά μέτρα σχετικά με τι; Να μην μπορείς να τον πλησιάσεις στα 100 μέτρα;; Απόκρυψη περιεχομένων Ωραία ξεκίνησε η βδομάδα πάντως. Ασφαλιστικά μέτρα εδω, ενοικιαστής που κάνει του κεφαλιού του δίπλα, καλά θα περάσουμε. Ξέχασες και τα πειραγμένα ρολόγια από τους προηγούμενους
johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, filip123go είπε Ασφαλιστικά μέτρα σχετικά με τι; Να μην μπορείς να τον πλησιάσεις στα 100 μέτρα;; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ωραία ξεκίνησε η βδομάδα πάντως. Ασφαλιστικά μέτρα εδω, ενοικιαστής που κάνει του κεφαλιού του δίπλα, καλά θα περάσουμε. τα ασφαλιστικά μέτρα δεν έχουν να κάνουν μόνο με θέματα απόστασης μεταξύ ατόμων.. https://www.kreki.gr/asfalistika.html
filip123go Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, johnieXoX said: τα ασφαλιστικά μέτρα δεν έχουν να κάνουν μόνο με θέματα απόστασης μεταξύ ατόμων.. https://www.kreki.gr/asfalistika.html Προφανώς, γι αυτό ζήτησα διευκρινήσεις !
notist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Εάν εμφανιστεί το μέλος που είναι ολίγον δικηγόρος του ινσομνια και ολίγον δικηγόρος του Google τα έχει λύσει αυτά στο πιτς φυτίλι. 1
nick_souvlaki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Το θέμα είναι, να σου κάνει ασφαλιστικά μέτρα για ποιό ακριβώς λόγο; Τι σου είπε;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 φύγε και άστον να κάνει ότι θέλει, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να μπορεί να σε σταματήσει
Sorath Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Χαχαχα... ασφαλιστικά μέτρα λέει, λόγω παραίτησης... Ακόμα κι αν το κάνει, θέλει 3-4 μήνες για να οριστεί ημερομηνία, και κανα 3μηνο για να βγει η απόφαση.... Και τι πιστεύει, ότι θα σε υποχρεώσουν να δουλεύεις κάπου με το ζόρι; Ότι να'ναι λέει ο κάθε εργοδότης για να τρομάξει τους υπαλλήλους του.... Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από Sorath
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 1 hour ago, johnieXoX said: τα ασφαλιστικά μέτρα δεν έχουν να κάνουν μόνο με θέματα απόστασης μεταξύ ατόμων.. https://www.kreki.gr/asfalistika.html Στην περίπτωση του ts δηλαδή, πως ακριβώς θα μπορούσαν να εφαρμοστούν ασφαλιστικά μέτρα;
filip123go Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 12 minutes ago, Joshua21 said: Στην περίπτωση του ts δηλαδή, πως ακριβώς θα μπορούσαν να εφαρμοστούν ασφαλιστικά μέτρα; Μπορεί ο ts να απειλεί τον εργοδότη, ότι θα τον σαπίσει στο ξύλο ξέρω γω.
johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Στην περίπτωση του ts δηλαδή, πως ακριβώς θα μπορούσαν να εφαρμοστούν ασφαλιστικά μέτρα; Χωρίς να είμαι δικηγόρος, και με πιθανό το ενδεχόμενο να λέω μπούρδες, αν ο οδηγός είχε δεσμευθεί ότι θα κάνει μια μεταφορά ευπαθών προϊόντων, η οποία αν δεν γίνει θα καταστραφούν τα προϊόντα και θα υποστεί ζημιά ο εργοδότης, ίσως ο εργοδότης να μπορούσε να ασκήσει ασφαλιστικά μέτρα. Με ένα γρήγορο search βλέπω για παράδειγμα πως η Ολυμπιακή Επιτροπή είχε υποβάλει δικόγραφο Ασφαλιστικών Μέτρων, με το οποίο αιτούνταν την αναβολή συνεδρίασης του ΔΣ του ΟΑΚΑ για τη συζήτηση της Σύμβασης Παραχώρησης στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την αναβολή της υπογραφής της. Δεν είναι σχετικό με την υπόθεση του ts αλλά δείχνει ότι οι περιπτώσεις του link που έβαλα παραπάνω δεν είναι εξαντλητικές.
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 15 minutes ago, johnieXoX said: Χωρίς να είμαι δικηγόρος, και με πιθανό το ενδεχόμενο να λέω μπούρδες, αν ο οδηγός είχε δεσμευθεί ότι θα κάνει μια μεταφορά ευπαθών προϊόντων, η οποία αν δεν γίνει θα καταστραφούν τα προϊόντα και θα υποστεί ζημιά ο εργοδότης, ίσως ο εργοδότης να μπορούσε να ασκήσει ασφαλιστικά μέτρα. Δεν απαντάς επί της ουσίας, αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα που ο εργοδότης ίσως και να μπορούσε να ασκήσει τι ακριβώς θα προέβλεπαν; 17 minutes ago, johnieXoX said: Με ένα γρήγορο search βλέπω για παράδειγμα πως η Ολυμπιακή Επιτροπή είχε υποβάλει δικόγραφο Ασφαλιστικών Μέτρων, με το οοίο αιτούνταν την αναβολή συνεδρίασης του ΔΣ του ΟΑΚΑ για τη συζήτηση της Σύμβασης Παραχώρησης στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και την αναβολή της υπογραφής της. Δεν είναι σχετικό με την υπόθεση του ts αλλά δείχνει ότι οι περιπτώσεις του link που έβαλα παραπάνω δεν είναι εξαντλητικές. Όντως δεν έχει ουδεμία σχέση με την περίπτωση του ts, και το μόνο που μας δείχνει είναι αυτό που ήδη είχες αναφέρει και πιο πριν, ότι τα ασφαλιστικά μέτρα δεν εξαντλούνται σε θέματα απόστασης μεταξύ ατόμων.
johnieXoX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν απαντάς επί της ουσίας, αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα που ο εργοδότης ίσως και να μπορούσε να ασκήσει τι ακριβώς θα προέβλεπαν; Όντως δεν έχει ουδεμία σχέση με την περίπτωση του ts, και το μόνο που μας δείχνει είναι αυτό που ήδη είχες αναφέρει και πιο πριν, ότι τα ασφαλιστικά μέτρα δεν εξαντλούνται σε θέματα απόστασης μεταξύ ατόμων. Ίσως να προέβλεπαν την ακύρωση της παραίτησης για κάποιο διάστημα. Εξάλλου εκδικάζονται γρήγορα, και έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Ξαναλέω, πως δεν είμαι δικηγόρος, απλές υποθέσεις κάνω που μπορεί να ναι τελείως άκυρες, σε επίπεδο καφενείου. Σε κάθε περίπτωση, επειδή ούτε και ο ts είναι ειδικός, καλό θα ήταν να ρωτούσε κάποιον δικηγόρο ή εργατολόγο. Αρκετοί εργατολόγοι ίσως έδιναν και κάποια απλή πληροφορία χωρίς χρέωση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα