lector Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Εγω αν ημουν ολλανδος αφεντικο, θα επαιρνα τον πακιστανο που δεν μιλαει ουτε ζηταει πολλα, ουτε τεμπελιαζει. Δεν θα επαιρνα ευρωπαίο. Συνηθως οι αντικοινωνικοι παρτακηδες εργοδοτες δεν τα δηλωνουν αυτα ετσι εξοφθαλμα, τα κρατανε για τον εαυτο τους.
Kastriot Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 25 λεπτά πριν, lector είπε Συνηθως οι αντικοινωνικοι παρτακηδες εργοδοτες δεν τα δηλωνουν αυτα ετσι εξοφθαλμα, τα κρατανε για τον εαυτο τους. Αυτοι ειναι κατα φαντασιαν αντικοινωνικοι παρτακηδες εργοδοτες, δεν ερεθίζονται με την εξουσια αλλα μονο με την ιδεα οτι την κατεχουν, μιλαμε για αρρωστια
b1LLy23 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 16 ώρες πριν, Allan-Wake είπε Εγω αν ημουν ολλανδος αφεντικο, θα επαιρνα τον πακιστανο που δεν μιλαει ουτε ζηταει πολλα, ουτε τεμπελιαζει. Δεν θα επαιρνα ευρωπαίο. 1
Allan-Wake Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρεπει να ξυπνησαν τα κομμουνιστικά σας ένστικτα, ε? Αν ειχατε ιδεα απο δουλεια σε αποθηκες, θα ξερατε οτι ειναι δυσκολη δουλεια, θελει κουβάλημα και δεν εχεις επαφη μπροστά σε πελάτη. Ειναι ακριβως η θεση που μπορεις να βαλεις αλλοδαπο απο ασια, να δουλεύει περισσότερο και να μην μιλαει πολυ. Οπως οι δικοι μας βαζουν ασιατες στις κουζινες για βοηθος μαγειρα - δεν μιλανε, κανουν πολλες δουλειες και δεν φαινονται στον πελατη. ο σωστος καπιταλιστης αφεντικος, ετσι θα εκανε. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από Allan-Wake
Maurikycli Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εδώ περιμένεις να δεις με χαρά χυμενα μυαλά ξεκρανωτων δικυκλιστων 🫤 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από Maurikycli 1 1
logokrimenos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο? Την σχολή σου την παρατάς εντελώς? Αν ναι, απο την μικρή μου εμπειρία θα σου έλεγα μη το κάνεις, πάρε το χαρτί και ας μην δουλέψεις ποτέ στο αντικείμενο. Μπορεί το "χαρτί" σε μια μελλοντική δουλειά να σου αποφέρει περισσότερα χρήματα και μόνο που θα το έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα