james01gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, Joshua21 είπε Πριν μερικά χρόνια που είχαμε αποφασίσει για καινούργιο Yaris ο πωλητής στην τοπική αντιπροσωπεία ήταν ανένδοτος για την τιμή καταλόγου, μας είπε πως το μόνο που ίσως μπορούσε να κάνει ήταν να ρωτήσει αν μπορούσαν να μας κάνουν δώρο τον συναγερμό αξίας 150€ (έξω βάζεις τον ίδιο με 70), ενώ σχεδόν όλοι οι πωλητές στην Αττική που ρώτησα έκαναν σοβαρή έκπτωση, ήταν και τέλος του χρόνου βέβαια που κάποιοι προσπαθούσαν να πιάσουν στόχους πωλήσεων. Τελικά το πήρα από Αττική από αυτόν που μου έδωσε την καλύτερη τιμή, σχεδόν 500€ μείον, δώρα δεν ήθελα, από after sales support δεν έχω ιδέα μια και πηγαίνω στον τοπικό. Στη θέση σου θα έκανα συγκεκριμένη διαμόρφωση του μοντέλου που επιθυμώ (είτε στο site είτε στον τοπικό αντιπρόσωπο), και μετά με τον κωδικό της διαμόρφωσης θα τηλεφωνούσα σε όλους ψάχνοντας την καλύτερη τιμή. Επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι σε διαβεβαιώνω πως στον συγκεκριμένο ντίλερ δεν ισχύει. Εγώ προσωπικά που το αγόρασα από Αθήνα και το πάω εδώ Πάτρα ποτέ δεν με έχουν ρωτήσει από που το αγόρασα. Πόσα χρήματα γλύτωσες στην πραγματικότητα που το πήρες από την Αθήνα; ειδικά εάν ήρθες Αθήνα και πήγες σε 3-4 αντιπροσωπειες συν τα έξοδα να το κατεβάσεις Πάτρα, πόσο εμεινε από το 500αρι νομίζεις; 10 ώρες πριν, MontzOlee είπε Καλησπέρα στην κοινότητα, Ειμαι σε αναζητηση εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή ΤΟΥΟΤΑ στην Αττική, προκειμένου να καταλήξω στην αγορά ενός Corolla Cross Hybrid. Ειμαι από επαρχια , Αίγιο συγκεκριμένα και ανεβαίνω 1-2 φορές το μήνα Αθήνα οποτε λέω να ρίξω μια μάτια και στο λεκανοπέδιο αττικής πέραν της Πάτρας. Έχει κανένας προσωπική εμπειρία & θα πρότεινε κάποιον συγκεκριμένα; Ευχαριστω εκ των προτέρων Δεν έχει νόημα να ανεβοκατεβαινεις, να χαλάς χρονο και βενζίνη για να δεις άλλους 5 εδώ (μόνη περίπτωση να έχεις τα έξοδα καλυμμένα όταν πηγαινοερχεσαι) . Εκτός και εάν κυνηγάς την περίπτωση και την ευκαιρία από κάποιο που για τον οποιοδήποτε λόγο έχει μεινει στην αντιπροσωπια. Να πω να γλυτώνεις κάνα χιλιάρικο να πάει στο καλό. Αλλά δε νομίζω να κάνει κάποιος σοβαρή έκπτωση τώρα που τα αυτοκίνητα πουλιούνται μόνα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, james01gr είπε Δεν έχει νόημα να ανεβοκατεβαινεις, να χαλάς χρονο και βενζίνη για να δεις άλλους 5 εδώ (μόνη περίπτωση να έχεις τα έξοδα καλυμμένα όταν πηγαινοερχεσαι) . Εκτός και εάν κυνηγάς την περίπτωση και την ευκαιρία από κάποιο που για τον οποιοδήποτε λόγο έχει μεινει στην αντιπροσωπια. Να πω να γλυτώνεις κάνα χιλιάρικο να πάει στο καλό. Αλλά δε νομίζω να κάνει κάποιος σοβαρή έκπτωση τώρα που τα αυτοκίνητα πουλιούνται μόνα τους. Όχι δεν ανεβοκατεβαίνω γι αυτό το λόγο αλλά για δουλειά 1 φορά τουλάχιστον το μήνα + μια για την βόλτα μου - γυναίκα οποτε σκέφτηκα : μεγαλύτερη αγορά άρα ίσως καλύτερα ?! Η έστω να έχω 2-3 προσφορές για να κάνω μια τύπου "αντιπρόταση" σε κάτι έξτρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 28 minutes ago, james01gr said: Πόσα χρήματα γλύτωσες στην πραγματικότητα που το πήρες από την Αθήνα; ειδικά εάν ήρθες Αθήνα και πήγες σε 3-4 αντιπροσωπειες συν τα έξοδα να το κατεβάσεις Πάτρα, πόσο εμεινε από το 500αρι νομίζεις; Βασικά δεν νομίζω, ξέρω ακριβώς γιατί είχα καταγράψει και το τελευταίο σεντ, 495€ γλίτωσα. Όλη η συνενόηση έγινε με τηλέφωνο και e-mail, Αθήνα ανέβηκα μόνο για να το κατεβάσω (~55€ έξοδα), και επίσης έβγαλα πινακίδες στην Πάτρα μόνος μου (επειδή δεν ήθελα Αθηναϊκές) γλιτώνοντας έτσι τα 55€ για αμοιβή διεκπεραιωτή που θα με χρέωνε ο τοπικός έμπορος αν το έπαιρνα από εδώ. 58 minutes ago, MontzOlee said: Όχι δεν ανεβοκατεβαίνω γι αυτό το λόγο αλλά για δουλειά 1 φορά τουλάχιστον το μήνα + μια για την βόλτα μου - γυναίκα οποτε σκέφτηκα : μεγαλύτερη αγορά άρα ίσως καλύτερα ?! Η έστω να έχω 2-3 προσφορές για να κάνω μια τύπου "αντιπρόταση" σε κάτι έξτρα.. Σωστά το σκέφτηκες, στην Αττική που είναι σχεδόν 10 επίσημοι μεταπωλητές ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και είναι πιο ελαστικοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Παλιότερα τουλάχιστον πρίν 10-12 χρόνια σε επίσημους εκτός Αθηνών (επαρχία) πετύχαινες καλύτερη τιμή και ξεμπέρδευες γρηγορότερα τίς διαδικασίες . Και τότε έκαναν δώρα υπερκοστολογημένης αξίας , συναγερμοι που ήταν συμφωνία της εκάστοτε επίσημης αντιπροσωπείας . Πλέον και με τη καθυστέρηση παράδοσης , δές ποιος θα το έχει πιο σύντομα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Joshua21 είπε Επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι σε διαβεβαιώνω πως στον συγκεκριμένο ντίλερ δεν ισχύει. Εγώ προσωπικά που το αγόρασα από Αθήνα και το πάω εδώ Πάτρα ποτέ δεν με έχουν ρωτήσει από που το αγόρασα. Πολύ καλό αυτό. Δυστυχώς έχω κακή εμπειρία στο ανάποδο, αυτοκίνητο αγορασμένο απο επαρχία, ραντεβού για εναν έλεγχο για κάτι που θεωρούσα πως θέλει φτιάξιμο εντός εγγύησης στην Πόλις, με ρώτησαν τουλάχιστον 5 φορές, τόσο όταν έκλεισα το ραντεβού, όσο και κατα τη διάρκεια, αν το εχω αγοράσει απο εκεί. Όταν είδαν πινακίδες επαρχίας ίσα που ντράπηκαν να μου πουν φύγε... 21 ώρες πριν, SilentVoice είπε Ο Φλαμιάτος στο Παγκράτι δίνει καλές τιμές. ΑΛΛΑ Πριν κανα 2 χρόνια, φίλος απο Χαλκίδα, είχε ρωτήσει 2-3 αντιπροσώπους στην Αθήνα. Την καλύτερη προσφορά την πήρε απο τα μέρη του τελικά (κάποια έξτρα παραπάνω που του έδινε). Επίσης παιζει μεγάλο ρόλο αν κάποιος αντιπρόσωπος στο έχει ετοιμοπαράδοτο ή όχι. Δε γνωρίζω σίγουρα για την Τογιότα πάντως σε άλλες εταιρίες το στοκ ετοιμοπαράδοτων της χώρας είναι το ίδιο, π.χ. στη Volkswagen αν τους πεις θελω σε ετοιμοπαράδοτο τι υπάρχει, μπαινουν στη βάση δεδομένων της χώρας και σου λένε ναι εχουμε ενα Πολο 95άρι χειροκίνητο σε λευκο, ενα σε μαυρο, ενα σε πορτοκαλί. Και απο όποιον έμπορο το πάρεις, θα παραλάβεις το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο, το θέμα είναι πόσο ο ανεξάρτητος ντίλερ είναι διατεθειμένος να κόψει απο το κέρδος του για να σε πιάσει πελάτη. Η λιανική των εισαγωγέων προφανώς και δεν εχει κανένα λόγο να το κάνει, ο SilentVoice ΟE που ειναι στην Κόρινθο π.χ. μπορει να μειώσει το δικό του κέρδος προκειμένου να σε δελεάσει και να σε πιάσει πελάτη, και για να πουλήσει το αυτοκίνητο και για να σε φέρνει για σέρβις, να σου πουλάει ασφάλειες κ.ο.κ. Παρόμοια ειναι τα πράγματα και στις παραγγελίες. Όλες οι αντιπροσωπείες έχουν πρόσβαση στο ίδιο σύστημα και ουσιαστικά δεσμεύουν θέση απο το allocation της χώρας, η Τογιότα π.χ. μπορεί να παραγει1000 Corolla Cross για την Ελλάδα καθε μηνα (τυχαίο αριθμό) άρα ο κάθε ντίλερ δεσμεύει μια θέση οπότε και η παράδοση γίνεται την ίδια ημερομηνία ανεξαρτήτως αντιπροσωπείας. Το μόνο που μπορει να σε καθυστερήσει για 1-2 μέρες ειναι πως στην Αθηνα το έχουν πιο γρήγορα γιατι δεν εχουν τη μεταφορά με νταλίκα στην επαρχία. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από ProponitisTouKanape Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 1 minute ago, ProponitisTouKanape said: Πολύ καλό αυτό. Δυστυχώς έχω κακή εμπειρία στο ανάποδο, αυτοκίνητο αγορασμένο απο επαρχία, ραντεβού για εναν έλεγχο για κάτι που θεωρούσα πως θέλει φτιάξιμο εντός εγγύησης στην Πόλις, με ρώτησαν τουλάχιστον 5 φορές, τόσο όταν έκλεισα το ραντεβού, όσο και κατα τη διάρκεια, αν το εχω αγοράσει απο εκεί. Όταν είδαν πινακίδες επαρχίας ίσα που ντράπηκαν να μου πουν φύγε... Δεν παίζει αυτό, όχι για τπτ άλλο, αλλά επειδή τον αριθμό κυκλοφορίας τον ήξεραν από την στιγμή που τον έδωσες κλείνοντας το ραντεβού. Εγώ στη θέση σου πάντως θα τους το ξέκοβα από την αρχή, δεν θα τολμούσαν να το ρωτήσουν δεύτερη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Πηγα στο κατάστημα που βρίσκεται κοντά μου (Πάτρα) παίδες. 1000€ προκαταβολή για να παραγγείλω , χωρίς δέσμευση τιμής , 2/24 βγάζει το σύστημα για παραλαβή τιμή ακριβώς αυτή του ηλεκτρονικού τιμοκαταλόγου δώρο τον επίσημο συναγερμό της ΤΟΥΟΤΑ από αυτούς. τι λέτε να το προχωρήσω ή να δω πρώτα και στην Αττική ; Όσο αργω μου ειπε αλλάζει κ η ημερομηνία παράδοσης καθώς προχθές έβγαζε παράδοση 1/24 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Πηγα στο κατάστημα που βρίσκεται κοντά μου (Πάτρα) παίδες. 1000€ προκαταβολή για να παραγγείλω , χωρίς δέσμευση τιμής , 2/24 βγάζει το σύστημα για παραλαβή τιμή ακριβώς αυτή του ηλεκτρονικού τιμοκαταλόγου δώρο τον επίσημο συναγερμό της ΤΟΥΟΤΑ από αυτούς. τι λέτε να το προχωρήσω ή να δω πρώτα και στην Αττική ; Όσο αργω μου ειπε αλλάζει κ η ημερομηνία παράδοσης καθώς προχθές έβγαζε παράδοση 1/24 .. Αν εχεις τον χρονο παρε εστω τηλεφωνα σε Αττικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 33 minutes ago, MontzOlee said: Πηγα στο κατάστημα που βρίσκεται κοντά μου (Πάτρα) παίδες. 1000€ προκαταβολή για να παραγγείλω , χωρίς δέσμευση τιμής , 2/24 βγάζει το σύστημα για παραλαβή τιμή ακριβώς αυτή του ηλεκτρονικού τιμοκαταλόγου δώρο τον επίσημο συναγερμό της ΤΟΥΟΤΑ από αυτούς. τι λέτε να το προχωρήσω ή να δω πρώτα και στην Αττική ; Όσο αργω μου ειπε αλλάζει κ η ημερομηνία παράδοσης καθώς προχθές έβγαζε παράδοση 1/24 .. Τι σύμπτωση... On 03/07/2023 at 14:40, Joshua21 said: Πριν μερικά χρόνια που είχαμε αποφασίσει για καινούργιο Yaris ο πωλητής στην τοπική αντιπροσωπεία ήταν ανένδοτος για την τιμή καταλόγου, μας είπε πως το μόνο που ίσως μπορούσε να κάνει ήταν να ρωτήσει αν μπορούσαν να μας κάνουν δώρο τον συναγερμό αξίας 150€ (έξω βάζεις τον ίδιο με 70), ενώ σχεδόν όλοι οι πωλητές στην Αττική που ρώτησα έκαναν σοβαρή έκπτωση, ήταν και τέλος του χρόνου βέβαια που κάποιοι προσπαθούσαν να πιάσουν στόχους πωλήσεων. Τελικά το πήρα από Αττική από αυτόν που μου έδωσε την καλύτερη τιμή, σχεδόν 500€ μείον, δώρα δεν ήθελα, από after sales support δεν έχω ιδέα μια και πηγαίνω στον τοπικό. Η μόνη διαφορά είναι ότι σε σένα είπαν για "επίσημο" (τι να εννοούν άραγε) συναγερμό της Toyota. Πάντως τώρα που έχεις προσφορά με τον κωδικό που σε ενδιαφέρει, μια χαρά μπορείς να τηλεφωνήσεις Αθήνα για να δεις τι παίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 56 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τι σύμπτωση... Η μόνη διαφορά είναι ότι σε σένα είπαν για "επίσημο" (τι να εννοούν άραγε) συναγερμό της Toyota. Πάντως τώρα που έχεις προσφορά με τον κωδικό που σε ενδιαφέρει, μια χαρά μπορείς να τηλεφωνήσεις Αθήνα για να δεις τι παίζει. Επίσημο είπαν κ σε μένα φίλε , της ΤΟΥΟΤΑ όχι after market.. Επισης μου είπαν Ελα από εδώ και το βλέπουμε αλλά στην προσφορά που μου έστειλαν δεν τον έβαλαν μέσα γιατί ξύπνησαν κι αυτοί και μου είπε κατά λέξη : δεν στον βάζω στην προσφορά γιατί πάνε αλλου κ κάνουν παζάρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 9 minutes ago, MontzOlee said: Επίσημο είπαν κ σε μένα φίλε , της ΤΟΥΟΤΑ όχι after market.. Δεν με κατάλαβες, σε μένα δεν είπαν "επίσημο", ότι και αν σημαίνει αυτό. Πάντως γνήσιος συναγερμός της Toyota με τόσα λίγα χρήματα ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση, after market είναι, και απλά τον χρεώνουν τα διπλά από όσο τον βρίσκεις αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν με κατάλαβες, σε μένα δεν είπαν "επίσημο", ότι και αν σημαίνει αυτό. Πάντως γνήσιος συναγερμός της Toyota με τόσα λίγα χρήματα ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση, after market είναι, και απλά τον χρεώνουν τα διπλά από όσο τον βρίσκεις αλλού. Ωχ λάθος διάβασα λόγω κεκτημένης ταχύτητας στην ανάγνωση.. στο site δεν έχει συναγερμό σαν αξεσουάρ ; Δεν το έχω ψάξει. Παντως μου είπε και κάτι που παραξενεύτηκα. Οτι αν πχ παραγγείλω την έκδοση style θα έρθει όπως ακριβώς είναι στο site κ αν θέλω κάτι από τα έξτρα θα μπουν στην Πάτρα κ δεν θα έρθει έτοιμο από το εργοστάσιο. Ισως αυτό να γίνεται πλέον για να είναι καλύτεροι οι χρόνοι παράδοσης ; Πάντως παλιά κ σε άλλες μάρκες δεν γινόταν αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 12 minutes ago, MontzOlee said: στο site δεν έχει συναγερμό σαν αξεσουάρ ; Δεν το έχω ψάξει. Παντως μου είπε και κάτι που παραξενεύτηκα. Οτι αν πχ παραγγείλω την έκδοση style θα έρθει όπως ακριβώς είναι στο site κ αν θέλω κάτι από τα έξτρα θα μπουν στην Πάτρα κ δεν θα έρθει έτοιμο από το εργοστάσιο. Ισως αυτό να γίνεται πλέον για να είναι καλύτεροι οι χρόνοι παράδοσης ; Πάντως παλιά κ σε άλλες μάρκες δεν γινόταν αυτό. Δεν ξέρω αν στο site έχει συναγερμό σαν αξεσουάρ, όμως όταν πήρα το δικό μου δεν υπήρχε, τουλάχιστον όχι για το δικό μου μοντέλο. Όσο για τα έξτρα δεν ισχύουν για όλα το ίδιο, πχ για το σύστημα πλοήγησης που είχα ρωτήσει μου τόνισαν ότι δεν σύμφερε να μπει μετά, θα έβγαινε πολύ ακριβότερο από ότι αν ερχόταν από το εργοστάσιο με αυτό. Πάντως ειδικά στην Toyota γινόταν και παλιά, ακόμα και στην δεκαετία του 1990 το A/C σε κάποια μοντέλα όπως corolla έμπαινε εδώ, δεν ερχόταν από το εργοστάσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν ξέρω αν στο site έχει συναγερμό σαν αξεσουάρ, όμως όταν πήρα το δικό μου δεν υπήρχε, τουλάχιστον όχι για το δικό μου μοντέλο. Όσο για τα έξτρα δεν ισχύουν για όλα το ίδιο, πχ για το σύστημα πλοήγησης που είχα ρωτήσει μου τόνισαν ότι δεν σύμφερε να μπει μετά, θα έβγαινε πολύ ακριβότερο από ότι αν ερχόταν από το εργοστάσιο με αυτό. Πάντως ειδικά στην Toyota γινόταν και παλιά, ακόμα και στην δεκαετία του 1990 το A/C σε κάποια μοντέλα όπως corolla έμπαινε εδώ, δεν ερχόταν από το εργοστάσιο. Κατάλαβα , εγώ πίστεψα ότι θα γίνεται λόγω του ότι το custom αυτοκίνητο σίγουρα κάνει περισσότερο χρόνο για παράδοση + περισσότερα τέλη ταξινόμησης αλλα όπως το θέτεις (ακριβότερο εδώ απ ότι να το παραγγείλεις) θα το ρωτήσω γιατί θέλω να βάλω 1-2 πραγματάκια αν και η Style έκδοση του Cross είναι γεμάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 θυμαμαι οταν πριν λιγα χρονια ειχα παρει peugeot απο την επισημη αντιπροσωπεια Αθηνα μου ειχαν πει ακριβως τα ιδια αλλα για αισθητηρες parking εργοστασιακους και δεχθηκα: οχι μονο δεν ηταν εργοστασιακοι (κινεζια) αλλα αποτι ειδα μετα σε αλλο (επισημο) συνεργειο δεν τους ειχαν βαλει στις θεσεις που επρεπε να μπουν! προχειρατζα απο τοτε αν μου λενε κατι τετοιο ζηταω κωδικο προιοντος. Αν αρνηθουν ετοιμασου και εσυ για παπατζα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα