Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Ειμαι σε αναζητηση εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή ΤΟΥΟΤΑ στην Αττική, προκειμένου να καταλήξω στην αγορά ενός Corolla Cross Hybrid.

Ειμαι από επαρχια , Αίγιο συγκεκριμένα και ανεβαίνω 1-2 φορές το μήνα Αθήνα οποτε λέω να ρίξω μια μάτια και στο λεκανοπέδιο αττικής πέραν της Πάτρας.

Έχει κανένας προσωπική εμπειρία & θα πρότεινε κάποιον συγκεκριμένα;

Ευχαριστω εκ των προτέρων 

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αδερφέ μου ευχαριστω για την απάντηση αλλά αυτό το ήξερα κι εγώ .

το θέμα λέει αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με κάποιον από αυτούς κ να έμεινε ευχαριστημένος ήτοι να τους έδωσε τίποτα έξτρα ,να έχει καλό after sale support , καλεσ τιμές κτλ.

15 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, MontzOlee είπε

το θέμα λέει αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με κάποιον από αυτούς κ να έμεινε ευχαριστημένος ήτοι να τους έδωσε τίποτα έξτρα ,να έχει καλό after sale support , καλεσ τιμές κτλ.

Ειχα παρει το 2000 αν θυμαμαι καλα το Avensis απο Παπαδαμαντιου .Κανενα προβλημα .

https://papadamantiou.toyota.gr/ 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Δε μπορώ να σου προτείνω σε ποιον να πας, θα σου πρότεινα να μην πας στην Πόλις, που ειναι η λιανική του εισαγωγέα. Κατ' αρχήν έχουν πάρα πολλή δουλειά (και πολύ υφάκι) που σημαίνει οτι μπορεί να σε εχουν στο περίμενε πόση ώρα γιατί πάντα κάποιος εκεί μέσα κλείνει αυτοκίνητο. Επίσης δε κάνουν καμία έκπτωση ή κανένα σοβαρό δώρο εκτός απο κάτι της πλάκας, π.χ. after-market συναγερμός ή ενα πλαστικό πάτωμα πορτ-μπαγκάζ. Ωστόσο είναι καλη στο να βρεις αυτοκίνητο να οδηγήσεις test-drive (αν σε ενδιαφέρει). Η τιμή θα είναι ίδια με αυτή του σάιτ. 

Γνώμη μου είναι να πάρεις προσφορά απο κάποια και μετά να ζητήσεις "αντιπροσφορά" απο τις υπόλοιπες, οι αντιπρόσωποι προκειμένου να σε πιάσουν πελάτη, σου λένε τιμή κι απο το τηλέφωνο. Ρώτα και την Τογιότα στην Πάτρα, ρώτα και στην Τρίπολη και μετά ξεκίνα να παίρνεις τηλέφωνα Αθήνα. Η δική μου εμπειρία είναι πως οι ντίλερς της επαρχίας τείνουν να δίνουν καλύτερες τιμές από την επίσημη και τους περισσότερους της Αθήνας. 

Επίσης, αν η τιμή του Πατρινού ντίλερ ειναι ίδια ή έστω αρκετά κοντινή με των υπολοίπων, παρ'το απο την Πάτρα γιατί εκει θα το πηγαίνεις και για σέρβις, καλό ειναι να εχεις σχέση με την αντιπροσωπεία της πόλης σου. Το πρώτο πράγμα που σε ρωτάνε όταν τους πάρεις τηλέφωνο για σέρβις ή για κάποιο θέμα που μπορεί να έχεις είναι "το έχετε αγοράσει απο εμάς το αυτοκίνητο;". 

• Like 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

Επίσης, αν η τιμή του Πατρινού ντίλερ ειναι ίδια ή έστω αρκετά κοντινή με των υπολοίπων, παρ'το απο την Πάτρα γιατί εκει θα το πηγαίνεις και για σέρβις, καλό ειναι να εχεις σχέση με την αντιπροσωπεία της πόλης σου. Το πρώτο πράγμα που σε ρωτάνε όταν τους πάρεις τηλέφωνο για σέρβις ή για κάποιο θέμα που μπορεί να έχεις είναι "το έχετε αγοράσει απο εμάς το αυτοκίνητο;". 

Συμφωνω απολυτως 

• Like 1
Δημοσ.
56 minutes ago, MontzOlee said:

Πριν μερικά χρόνια που είχαμε αποφασίσει για καινούργιο Yaris ο πωλητής στην τοπική αντιπροσωπεία ήταν ανένδοτος για την τιμή καταλόγου, μας είπε πως το μόνο που ίσως μπορούσε να κάνει ήταν να ρωτήσει αν μπορούσαν να μας κάνουν δώρο τον συναγερμό αξίας 150€ (έξω βάζεις τον ίδιο με 70), ενώ σχεδόν όλοι οι πωλητές στην Αττική που ρώτησα έκαναν σοβαρή έκπτωση, ήταν και τέλος του χρόνου βέβαια που κάποιοι προσπαθούσαν να πιάσουν στόχους πωλήσεων. Τελικά το πήρα από Αττική από αυτόν που μου έδωσε την καλύτερη τιμή, σχεδόν 500€ μείον, δώρα δεν ήθελα, από after sales support δεν έχω ιδέα μια και πηγαίνω στον τοπικό.

Στη θέση σου θα έκανα συγκεκριμένη διαμόρφωση του μοντέλου που επιθυμώ (είτε στο site είτε στον τοπικό αντιπρόσωπο), και μετά με τον κωδικό της διαμόρφωσης θα τηλεφωνούσα σε όλους ψάχνοντας την καλύτερη τιμή.

29 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

Επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι σε διαβεβαιώνω πως στον συγκεκριμένο ντίλερ δεν ισχύει. Εγώ προσωπικά που το αγόρασα από Αθήνα και το πάω εδώ Πάτρα ποτέ δεν με έχουν ρωτήσει από που το αγόρασα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι σε διαβεβαιώνω πως στον συγκεκριμένο ντίλερ δεν ισχύει. Εγώ προσωπικά που το αγόρασα από Αθήνα και το πάω εδώ Πάτρα ποτέ δεν με έχουν ρωτήσει από που το αγόρασα.

Πιθανον αλλα στην Αθηνα σε Honda Crv που ειχα παρει και εκπτωση στα service και ευκολιες πληρωμης αν ηταν μεγαλο το ποσο χωρις καρτα 

Οσο για τα δωρα μου εκαναν συναγερμο επωνυμο GT Auto alarm και αισθητηρες εμπρος πισω με οθονη και ηχητικη ειδοποιηση  που δουλευουν ακομα 15 χρονια

Καπου στα 400 με 500 ευρω αξια 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
Just now, Γιάννης Platano said:

Πιθανον αλλα στην Αθηνα σε Honda Crv που ειχα παρει και εκπτωση στα service και ευκολιες πληρωμης αν ηταν μεγαλο το ποσο χωρις καρτα 

Είσαι 100% σίγουρος πως όλα αυτά στα έκαναν μόνο και μόνο επειδή το είχες πάρει από κει;  Έχεις τύχει μπροστά σε άλλη περίπτωση πελάτη που το είχε αγοράσει από αλλού και τα πλήρωσε όλα κανονικά;

Πάντως ο Αθηναίος ντίλερ από τον οποίο αγόρασα το αυτοκίνητο χρέωνε 120€ για το πρώτο σέρβις, ενώ ο τοπικός (εδώ το έκανα τελικά) με χρέωσε 110€.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Είσαι 100% σίγουρος πως όλα αυτά στα έκαναν μόνο και μόνο επειδή το είχες πάρει από κει;  Έχεις τύχει μπροστά σε άλλη περίπτωση πελάτη που το είχε αγοράσει από αλλού και τα πλήρωσε όλα κανονικά;

Πάντως ο Αθηναίος ντίλερ από τον οποίο αγόρασα το αυτοκίνητο χρέωνε 120€ για το πρώτο σέρβις, ενώ ο τοπικός (εδώ το έκανα τελικά) με χρέωσε 110€.

Οχι αλλα αλλος αντιπροσωπος δεν μου τα εδινε δωρεαν αυτα που εγραψα ...Κατι πατακια αν θυμαμαι καλα και το φαρμακειο μονο.

Δημοσ.
3 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Οχι αλλα αλλος αντιπροσωπος δεν μου τα εδινε δωρεαν αυτα που εγραψα ...Κατι πατακια αν θυμαμαι καλα και το φαρμακειο μονο.

Οκ, με κάλυψες.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Γιάννης Platano said:

Αυτό αποτελεί είδηση στην insomnia... 

Τρέχα τότε στο τυπογραφείο να προλάβεις την επόμενη έκδοση.. 😂

Δημοσ.

Ο Φλαμιάτος στο Παγκράτι δίνει καλές τιμές.

ΑΛΛΑ

Πριν κανα 2 χρόνια, φίλος απο Χαλκίδα, είχε ρωτήσει 2-3 αντιπροσώπους στην Αθήνα. Την καλύτερη προσφορά την πήρε απο τα μέρη του τελικά (κάποια έξτρα παραπάνω που του έδινε).

Επίσης παιζει μεγάλο ρόλο αν κάποιος αντιπρόσωπος στο έχει ετοιμοπαράδοτο ή όχι. 

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...